Scudo Sports

Köpek saldırısı ve ısırmasından kurtulmak için... Vol.2

Şimdi daha iyi anladım.

Haklısınız.

Yetkililer oy uğruna ne bıyığa ne sakala traş yapamıyor.

İstemeyerekte olsa, ben o yoldan geçtikten sonra arkamdan o yoldan geçecek olan bisikletliyi yayayı vesaire yaşayacaklarına duyarsız kalmamalıyım.

Scudo
Benim akrabama saldırdılar. Kedinin ne yapacağı belli olmaz denir ama sen asıl bekçi köpeğine yaklaş bakalım Nuh diyip peygamber diyor mu.
Köpekler tehlikeli canlılardır. Bir kere bu hayvanı silahtan farklı görmek doğru olmaz.
Yerden bitme timsah da sana küçük geliyor jipinle korkuturum sanıyorsun ama yanaşınca çamurluğunu indiriveriyor. Bunu yapabilen sadece bir diğer hayvan var aramızda yaşamasına izin verdiğimiz, adı da 'köpek'. Ehliyetsiz köpek beslenmez.
(link)
(link)

Karizmayı çizdirmesin diye, havaya ateş eden Jöh baba yiğitler, savunma yazıp, yargılandı. :hhhhhh:

Bursalılar bilir Kayapa'ya girmeden solda benzinlik vardır o kısa yokuşun başında.Bir tanesi taa aşağıdan havlamaya başladı sonra yukarıdakilerde aldı haberi gelmemi bekliyorlar.10 sn içinde 3-5-10 derken abartmıyorum yaklaşık 15 köpek etrafımı sardı. Sabah erken saatte çok fazla kişi olmadığından direk bisiklete odaklanıyorlar.İndim yürümeye başladım.Bir tanesi dibimde hırlayıp duruyor bir atak yapsa arkadaşları da yardıma gelecek sonra korkma diyolar köpekten :) Korku iyidir, akıllı adam korkar ; korkar ki tedbirini alsın.

Geri