@Tavariş
2 yıldır acil serviste hekim olarak çalışıyorum, matematik hesabı çok zor olmasa gerek. 2 yıldır da acil serviste bunun zararlarıyla karşılaşıyorum. Ki burda önemli olan benim primse yaşamam değil, babam 25 sene acil serviste çalışmış bir doktordu, o yüzden epeyce zarar gördük ve yıprandık. 2008 den beri 3 genel seçim, 2 yerel seçim, 1 referandum ve 1 cumhurbaşkanlığı seçiminde oy kullandım, hiçbirinde iktidar partisine oy vermedim. Triaj benim değil, WHO yani Dünya Sağlık Örgütünün parlak fikri. Elbette sizin kadar düşünceli olamazlar ama elde olan bu kusura bakmayın, en kısa zamanda düzeltilmesi için dilekçe vereceğim.
@hashus1099
Önceki mesajda da belirttiğim gibi, GSS nin saçmalığı konusunda hemfikiriz.
Kulak patolojinizle alakalı olarak; evet bence de keşke ilk gören hekim de tanısaydı, ama hocanın dediğinde de biraz tezat var, yeni yetişen hekimleri o hocalar yetiştiriyor, eğer piyasaya böyle uzmanlar çıkıyorsa bunun büyük sorumlusu her yere üniversite açıp için hoca koymadan tıp fakültesi açan iktidar partisi, diğer sorumlusu da asistanlara vaka yaptırmayan, göstermeyen, öğretmeyen ve öğretmeden mezun eden hocalardır.
İkinci başvurunuz eğer Ortopedi uzmanına olduysa, şikayetleriniz gerilemediği vakit kontrole gitmeniz iyi olurdu, yok acil serviste pratisyen hekimse, zaten yazdığı ilaçları kullandıktan sonra muhakkak uzmana kontrole gitmeniz gerekir. Acil servislerde çalışan hekimler, akut tedavilerde rahatlatabilir, ancak kesin tanı tedavi için muhakkak poliklinik kontrolü önermeli, ve sizde uymalısınız.
Nazik cevabınız ve üslubunuz için teşekkür ederim, böyle insanlarla muhabbet etmek keyif veriyor.