Scudo Sports

Köpek kovucu sistemi

@fensinn benim de çantamda biber gazı vardı.Ama o anda aklınıza gelmiyor ya da almanız çok zorlaşıyor.Eliniz ayağınız birbirine dolanıyor.Birde eğer biber gazını köpeğin gözüne tam sıkamazsanız daha çok hırçınlaşıyor diye biliyorum

Scudo
@fensinn benim de çantamda biber gazı vardı.Ama o anda aklınıza gelmiyor ya da almanız çok zorlaşıyor.Eliniz ayağınız birbirine dolanıyor.Birde eğer biber gazını köpeğin gözüne tam sıkamazsanız daha çok hırçınlaşıyor diye biliyorum
Yanlışlıkla rüzgar ters ise kendi kendinize sıkarsınız.

Bu köpek olayının net bir çözümü teknolojik olarak yok maalesef hiçbir yolu da yok aslında şans işi birazda şehirler temizlenmesi gerek kırsalda büyük sorun

• Beğen
Tepkiler: Albatros_65
(link)

YİNE BİR KÖPEK FACİASI . ARKADAŞ ŞUAN CAN ÇEKİŞİYOR. HİÇ BİR İNSANIN YAŞAMI BU KADAR UCUZ OLMAMALI. KÖPEKLER DE CANLI ONLARINDA YAŞAMA HAKKI VAR LAKİN KONTORÖLSÜZ BIRAKILDIKLARINDA NASIL BİR SONUCA SEBEP VERDİKLERİNİ HABERİN VİDEOSUNDA İZLEYE BİLİRSİNİZ.
EN ETKİLİ YÖNTEM KÖPEKTEN KORUNMAK İÇİN TORPİL VE UZUNCA BİR SOPA. BEN İSTANBULUN EN ÇOK KÖPEK OLAN SEMTLERİNDEN ARNAVUTKÖYDE OTURUYORUM. HADIMKÖY TARAFINDA ŞAMLAR GÖLÜ ÇEVRESİNDE HEM ÇOBAN KÖPEĞİ HEMDE SOKAK KÖPEKLERİNİN SÜRÜ HALİNDE DOLAN DĞİ YERLERDE SIKÇA BULUNDUM. SIKÇA SALDIRIYA UĞRADIM. ULTRASONİC SES ÇIKARAN CİHAZ ALDIM 10 KÖPEKTEN ABARTMIYORUM 6-7 SİNDE İŞE YARAMADI. NEREDEYSE SPORU BIRAKMA NOKTASINA GELDİM. ŞAMLAR GÖLÜNÜN ORDA BİR ÇOBAN İLE KARŞILAŞTIM. SORUNUMU DİLE GETİRDİM. O DA BANA SOPA TAŞIMAMI FAKAT GELEN KÖPEĞE VURMAK YERİNE AĞIZINA DOĞRU SOKACAK ŞEKİLE İLERİ İLERİ SÜRMEMİ SÖYLEDİ. DENEDİM OLDU LAKİN SÜRÜ KÖPEKLERİNDE İŞE YARAMADI . ONLAR İÇİNDE ÇÖZÜM TORPİL .ÇANTAMA ALIYORUM 10 TANE HEMEN KOLAYCA ULAŞABİLECEĞİM YERE KOYUYORUM. FİTİLLERİNİ KISALTIYORUM. RÜZGARDA SÖNMEYEN ÇAKMAKLAR VAR . HEMEN YAKIYORUM KÖPEK YAKLAŞMADAN YAKINIMA ATIYORUM. NE KADAR KÖPEK VARSA DAĞILIYOR.SANADA YAKLAŞMIYORLAR.

Son düzenleme:
Çok ilginç bir olay köpek sanırım golden ve bu cins hiç saldırgan bilinmez. Köpek sonradan gelen insanlara da saldırmıyor. Yazık olmuş gerçekten , çok üzücü.

Gökçeada Sahil güvenliğin orda bir hafta önce tasmalı salık pitbullar vardı çok tehlikeli oluyor pitbullar ne elektro şok nede köpek kovucu etki ediyor ruhsatlı tabancam var o da 850 gram civarında her zaman yanımda silah taşımaya mecburmuyum ben hiç bir canlıya zarar verme taraftarı değilim.

• Beğen
Tepkiler: özgür duygu
Yine aynı fikrimi beyan edeceğim.. Başıboş köpekler ülkemizde başlı başına bir sorun bir problemdir . Sokaklar köpekler için değildir. Köpekler için eli yüzü düzgün barınaklar yapılmalı ve buraya toplanmalıdır. Sahipleri varsa dışarı serbeste bırakılmamalı bağlanmalıdır.

Hayvanseverlik başka bu ve benzeri olaylara , biz bisiklet sürenlere sorun yaratan başıboş tekil veya çete halindeki köpek durumları başkadır. Gelip burada hayvanı sevin şu bu değil öyle işte. Sen seversin birisi korkar ve korkuyor diye de yadırgayamazsın zira biz sevenlerin sevgisini değil bu başı boşluğu sorguluyor çözüm istiyoruz.

Ben sokakta köpek istemiyorum , kırsal kesimde de sahibi olanlar mutlaka bağlamalıdır . Ne zaman ne yapacağı belli olmayan ve sonucunda 'hayvan' olan ve içgüdüsel bir yaratığa güvenemem.

Yazık değil mi bu gencin yaşadığı olaya ? Allah 'tan acil şifalar diliyorum. Bu daha kameraya takılan ve görünen vakalardan biri.. Bireysel olarak ne sıkıntılar çeken binler olduğuna eminim ..

Çözüm istiyoruz.

Sokak köpekleri psikolojisi ya da davranışları konusunda uzman değiliz, olmak zorunda da değiliz. Nereden bileceğiz bu hayvanın geçmişte yaşamış olabileceği sorunları, sıkıntıları ve tam da o sıradaki psikolojisini? Bunun için kesinlikle uzmanların yardımına ihtiyacımız var. Uzmanlar bir zahmet şu sokak köpekleri sorunlarına el atmalılar. Hiç bir canlının yaşam hakları ellerinden alınmamalı, buna biz insanlar da dahil. Adil bir şekilde çözüm şart. Elimde elektroşoklu bir fener var. 1 yıldır bisiklete biniyorum ama henüz deneme fırsatım olmadı. Üstelik hep gidona takılı. Umarım gerek olmaz. Gerek olsa bile sadece sesini kullanacağımı biliyorum.

Elimde elektroşoklu bir fener var
Hocam bu nasıl bir cihaz, adını markasını vs. verebilir misiniz?

Ben cebimde şu ses çıkaran köpek kovuculardan taşıyorum (Dazer vb.). İşe yarar mı hiçbir fikrim yok, ama yanımda taşıyorum bir umut.

Hocam bu nasıl bir cihaz, adını markasını vs. verebilir misiniz?

Ben cebimde şu ses çıkaran köpek kovuculardan taşıyorum (Dazer vb.). İşe yarar mı hiçbir fikrim yok, ama yanımda taşıyorum bir umut.

Ben de bisiklete bağladım fener gibi. Bir iki kez denedim kaçtılar. Ama öyle kalabalık bir çete değildi.

Kama Köpek Kovucu El Feneri
(link)

Sokak köpeklerinin kaynağını kurutmak lazım. Kısırlaştırma. Barınak çözüm değil maalesef. Satın alınan köpeğin, sahibine zimmetlenmesi ve bir başkasına sahiplendirene kadar sorumluluğunun o kişide olması. Uzar gider ama barınak çözüm değil.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Arkadaşlar bi dünya yazı yazdim içerigini anlattim. Yazılarınizi okuyorum. Hala yokmu bu köpeklerden korunma diyorsunuz. Var işte on numara cihaz yaptım patenti bende.. Bas düğmeye köpekler uçsun sonsuz çözum. Kafam rahat kedi köpek kaz ördek at eşek domuz keçi koyun dana inek öküz aklınıza hangi hayvan geliyorsa kaçıyor. Yeminle kaçıyor. Daha ne diyeyim. Hatta aynı hayvanlar bidaha beni görünce tekrar tekrar düğmeye basmasamda kaçıyor.şartladım hayvanları pavlovun köpekleri yaptım. Dağda boynu zincirli dikenli at gibi çoban köpekleri bile kedi oluyorlar. Bunu yapamazsanız alın malzemeleri gidin elektrikçiye toplatın. Yakınimda olsaniz yapayım sizede 😄

Arkadaşlar bi dünya yazı yazdim içerigini anlattim. Yazılarınizi okuyorum. Hala yokmu bu köpeklerden korunma diyorsunuz. Var işte on numara cihaz yaptım patenti bende.. Bas düğmeye köpekler uçsun sonsuz çözum. Kafam rahat kedi köpek kaz ördek at eşek domuz keçi koyun dana inek öküz aklınıza hangi hayvan geliyorsa kaçıyor. Yeminle kaçıyor. Daha ne diyeyim. Hatta aynı hayvanlar bidaha beni görünce tekrar tekrar düğmeye basmasamda kaçıyor.şartladım hayvanları pavlovun köpekleri yaptım. Dağda boynu zincirli dikenli at gibi çoban köpekleri bile kedi oluyorlar. Bunu yapamazsanız alın malzemeleri gidin elektrikçiye toplatın. Yakınimda olsaniz yapayım sizede 😄
Belki biz ardinal seviyoruz, köpek gördük mü hızlanan kalp atışlarını, baldırdan bir pinçik kopartmayı. Sen bizim bütün eğlencemizi elimizden almaktan bahsediyorsun. Olmuyor.

Cem yılmazın ardinalindenmi🤣🤣.adrenalinse bambaşka bir hormon.bu kaçış esnasında kasları bile yırttırır.dikkatli olmak lazım

Geri