Albatros_65
Daimi Üye
- Tepki
- 281
- İsim
- Mert Can
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- Mosso
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Yanlışlıkla rüzgar ters ise kendi kendinize sıkarsınız.@fensinn benim de çantamda biber gazı vardı.Ama o anda aklınıza gelmiyor ya da almanız çok zorlaşıyor.Eliniz ayağınız birbirine dolanıyor.Birde eğer biber gazını köpeğin gözüne tam sıkamazsanız daha çok hırçınlaşıyor diye biliyorum
Hocam bu nasıl bir cihaz, adını markasını vs. verebilir misiniz?Elimde elektroşoklu bir fener var
Hocam bu nasıl bir cihaz, adını markasını vs. verebilir misiniz?
Ben cebimde şu ses çıkaran köpek kovuculardan taşıyorum (Dazer vb.). İşe yarar mı hiçbir fikrim yok, ama yanımda taşıyorum bir umut.
Belki biz ardinal seviyoruz, köpek gördük mü hızlanan kalp atışlarını, baldırdan bir pinçik kopartmayı. Sen bizim bütün eğlencemizi elimizden almaktan bahsediyorsun. Olmuyor.Arkadaşlar bi dünya yazı yazdim içerigini anlattim. Yazılarınizi okuyorum. Hala yokmu bu köpeklerden korunma diyorsunuz. Var işte on numara cihaz yaptım patenti bende.. Bas düğmeye köpekler uçsun sonsuz çözum. Kafam rahat kedi köpek kaz ördek at eşek domuz keçi koyun dana inek öküz aklınıza hangi hayvan geliyorsa kaçıyor. Yeminle kaçıyor. Daha ne diyeyim. Hatta aynı hayvanlar bidaha beni görünce tekrar tekrar düğmeye basmasamda kaçıyor.şartladım hayvanları pavlovun köpekleri yaptım. Dağda boynu zincirli dikenli at gibi çoban köpekleri bile kedi oluyorlar. Bunu yapamazsanız alın malzemeleri gidin elektrikçiye toplatın. Yakınimda olsaniz yapayım sizede 😄