BirLebowski
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.657
- İsim
- ERAY
- Başlangıç
- 2000—01
- Bisiklet
- Focus
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Acilen Postal oynamayı bırakmalısınız.Kalabalık köpek sürülerine karşı savunmada tek atışta 7-8 saçma atabilmesinin büyük avantajıyla kesinlikle shotgun (pompalı tüfek) öneriyorum arkadaşlar. Zaten ilk atışta hayvanların 3-4 tanesi telef oluyor. Silahın çıkardığı yüksek sesten de sürünün geri kalanı korkup kaçıyor. Bu andan itibaren aslında polis gelmeden kaçılıp gidilebilir. Ama farkındalık yaratma amaçlı yerde yatan hayvanların kafalarına sıkılabilir. Yanlış anlaşılmasın can çekişmelerini sonlandırmak için. Aynı zamanda pompalı tüfekle yakın mesafeden kafaya sıkıldığında yol ve kaldırım tamamen beyinle kaplanacak ve bu görüntü hayatta kalıp kaçan diğer köpekler için itici uyarıcı halini alıp, ilerleyen dönemlerde bu civarda dolaşmamalarını sağlayacaktır.
Bu arada başlığın geldiği hal sebebiyle değiştirilip “Köpek görünce kaçmayın, sıkın” yapılması konu içeriği ve başlık uyumunun tekrar sağlanması açısından faydalı olacaktır![]()
İlerleyen yazılarımda colt, keleş(AK-47), awp, desert eagle (1’in 3’ü) ve son olarak ördek (4’ün 5’i yani tüftüf) incelemesi paylaşacağım başlık altında. Şimdi kafalarda bir soru işareti var neden ağır makinalı yorumu yazmıyorsunuz diye (5’in 1’i) şu 100 mermi şarjör alan silah hani. Birincisi o silah çok sekiyor, istenmeyen durumlar yaşanabilir. İkincisi çok çabuk ısınıyor. Üçüncüsü mermisi çok pahalı. Dördüncüsü maliyeti çok yüksek. Son olarak gerçekten çok ağır arkadaşlar... Last of Us 2 de ki köpeklerden çok çektim🤣Silahla ilerlemek isteyen arkadaşlar olmuş ama sorun yaşayacaklarının farkında değiller. 1 karavana sıktığınız an kolunuza yapışır valla. Video dikkatle izlenmeli
Üstelik aralıklarla gelen sadece 2 köpeği geçmek bile bu kadar zor işte. Bu yüzden sürüş öncesi cephane seçimi ve mühimmat depolama kesinlikle çok önemli arkadaşlar
Sinirin zıplarsa ne olurmuş Mr. Ali kıran Baş kesen?senin mezhebini ben bi genişletirim daha da daralmaz, sana doğrudan laf söylemediğim halde sazan gibi atlama sinirimi zıplatma!!
Kullanıcı adı shimano ya herhalde çapraza falan düşer diye düşünüyorum ben.Sinirin zıplarsa ne olurmuş Mr. Ali kıran Baş kesen?
Durumumuz yoktu, PS3'te LOU 1 ile idare ettik.Last of Us 2 de ki köpeklerden çok çektim🤣
Hocam klavyeden atsın stresini boşverin yetmez ise gelir buluşuruz çay ısmarlarımSinirin zıplarsa ne olurmuş Mr. Ali kıran Baş kesen?