seko35.50
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 17.788
- Başlangıç
- 1989—90
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Diğer
Köpek arabanın arkasından birden çıkmış, sürücü tepki bile verememiş, ki fren yapsa bile köpeğe duramayacak bir hızda gerçekleşiyor olay. Neyse ki köpeğe bir şey olmamış, daha büyük bir araç da çarpabilirdi.Linkini paylaşmaya yetkim yokmuş ama haberi içeriği aşağıdaki gibi. Habere ulaşıp videoyu izlediğinizde NTV haberin ne kadar hayvan sever dost canlısı olduğunu görüyoruz.
''İstanbul Esenyurt'ta Afgan uyruklu kağıt toplayıcısı motosikletiyle giderken, yolun karşısına koşarak geçmeye çalışan köpekle çarpıştı. Kağıt toplayıcısı ve köpek kazayı yara alamadan atlatırken, kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.''
Videoda siz de karşıdan karşıya koşarak geçmeye çalışan bir köpek ve durup sevmesi, beslemesi şefkat göstermesi gerekirken hızla yoluna devam eden bir insan görüyorsanız, tebrikler, cennet sizin ayaklarınızın altında.
Bir de köpeğin ve sürücünün kazayı yara almadan atlattığını bile söylemişler.
![]()
Bahçe kapısı açık bir evin köpeği ısırmıştı bisikletimi. Beni değil bisikletimin jantını ısırdı. Durunca geri eve kaçmıştı.😁Arkadaslar hic bu havlayan hemen gelip yaniniza kosan kopekler isirdimi veya isirilan var mi?
Pitbull felan bunlar haric. Kastim sokak kopekleri
EvetArkadaslar hic bu havlayan hemen gelip yaniniza kosan kopekler isirdimi veya isirilan var mi?
Pitbull felan bunlar haric. Kastim sokak kopekleri
Köpek arabanın arkasından birden çıkmış, sürücü tepki bile verememiş, ki fren yapsa bile köpeğe duramayacak bir hızda gerçekleşiyor olay. Neyse ki köpeğe bir şey olmamış, daha büyük bir araç da çarpabilirdi.