Scudo Sports

Köpek kovalayınca kaçmayın, sevin!

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Cemal Ç.
Yok Cemal'cim tv100 öğlen haberlerine bakıyordum orada gördüm kızcağız kanlar içerisinde,dur dedim internette bu haberle ilgili ne yazıyor diye oradan alıntı yaptım.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Scudo
Linkini paylaşmaya yetkim yokmuş ama haberi içeriği aşağıdaki gibi. Habere ulaşıp videoyu izlediğinizde NTV haberin ne kadar hayvan sever dost canlısı olduğunu görüyoruz.

''İstanbul Esenyurt'ta Afgan uyruklu kağıt toplayıcısı motosikletiyle giderken, yolun karşısına koşarak geçmeye çalışan köpekle çarpıştı. Kağıt toplayıcısı ve köpek kazayı yara alamadan atlatırken, kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.''

Videoda siz de karşıdan karşıya koşarak geçmeye çalışan bir köpek ve durup sevmesi, beslemesi şefkat göstermesi gerekirken hızla yoluna devam eden bir insan görüyorsanız, tebrikler, cennet sizin ayaklarınızın altında.

Bir de köpeğin ve sürücünün kazayı yara almadan atlattığını bile söylemişler.
o_O

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Arkadaslar hic bu havlayan hemen gelip yaniniza kosan kopekler isirdimi veya isirilan var mi?

Pitbull felan bunlar haric. Kastim sokak kopekleri

Linkini paylaşmaya yetkim yokmuş ama haberi içeriği aşağıdaki gibi. Habere ulaşıp videoyu izlediğinizde NTV haberin ne kadar hayvan sever dost canlısı olduğunu görüyoruz.

''İstanbul Esenyurt'ta Afgan uyruklu kağıt toplayıcısı motosikletiyle giderken, yolun karşısına koşarak geçmeye çalışan köpekle çarpıştı. Kağıt toplayıcısı ve köpek kazayı yara alamadan atlatırken, kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.''

Videoda siz de karşıdan karşıya koşarak geçmeye çalışan bir köpek ve durup sevmesi, beslemesi şefkat göstermesi gerekirken hızla yoluna devam eden bir insan görüyorsanız, tebrikler, cennet sizin ayaklarınızın altında.

Bir de köpeğin ve sürücünün kazayı yara almadan atlattığını bile söylemişler.
o_O
Köpek arabanın arkasından birden çıkmış, sürücü tepki bile verememiş, ki fren yapsa bile köpeğe duramayacak bir hızda gerçekleşiyor olay. Neyse ki köpeğe bir şey olmamış, daha büyük bir araç da çarpabilirdi.

Arkadaslar hic bu havlayan hemen gelip yaniniza kosan kopekler isirdimi veya isirilan var mi?

Pitbull felan bunlar haric. Kastim sokak kopekleri
Bahçe kapısı açık bir evin köpeği ısırmıştı bisikletimi. Beni değil bisikletimin jantını ısırdı. Durunca geri eve kaçmıştı.😁
Nadiren görüyorum ama Türkiye'de ki çoban köpekleri gibi bir şeydi.

Bu kaçıncı köpek terörü

• Hahaha
Tepkiler: sccetin
Geçen @Şeref Tuzcu abi ile Uludağ yaptığımızda uzaktan havlayan köpeğe "Gel Ulan Gel!" demek gibi bir hata yaptım.

O yöredeki köpekleri düzenli olarak besleyen hayırseverler var. Uludağ yolu belki de en güvenli rota.Tabi yeni doğum yapmış, ailesini korumak isteyen kuçu kuçular çevrelerine karşı saldırganlaşabiliyor...
Havlayarak hızla yaklaşan aile üyelerine olan saygımdan, seleden inip yavaştan yürüyerek onların mekanında gözüm olmadığını kanıtlama fırsatı verdikleri için kendilerine müteşekkürüm... :koptum:

Köpek arabanın arkasından birden çıkmış, sürücü tepki bile verememiş, ki fren yapsa bile köpeğe duramayacak bir hızda gerçekleşiyor olay. Neyse ki köpeğe bir şey olmamış, daha büyük bir araç da çarpabilirdi.

Köpeğin motorsiklete saldırmak amacında olmadığından emin misiniz? Sese tepki verip hızlı bir şekilde yola çıkıyor ve kafası sürekli motosiklete dönük. bir anlık bile yolun diğer tarafına bakmıyor.

Antalya'da sabahları bisiklet sürerseniz ,parkdaki köpek sürüleri tarafından kovalanmamanız mümkün değil.Adamlar resmen yol kesiyor, birini geçen gün ezecektim neredeyse.Arka jantı ısırmaya çalışıyorlar.Sokak hayvanlarının toplanıp ,sahiplendirilmesi gerekli, zira hayvanlar hem kendilerine, hem de bize risk oluşturuyor.

• Beğen
Tepkiler: ZirZop
Bugün Ankara'da Ulucanlar civarından Kızılay yönüne doğru giderken yaklaşık 10 tane köpek yolu kapatmıştı ben yaklaşınca birkaç tanesi havlamaya başladı sıyrılmaya çalışırken düştüm. Bisikleti daha yeni aldım, böyle bir durumla ilk defa karşılaşıyorum. Bacağımdaki sıyrıklar dışında bir sorun yok ama Ankara'da özellikle de Altındağ ilçesinin çoğu mahallesinde sokak köpeklerinin çeşitli sorunlara yol açtığını söyleyebilirim.

izmir sahilyolu karantina civarı bisiklet yolunda karşı yönden gelen bir bisikletliye havlayan köpek beni havlamadan ısırdı sahibi kusura bakmamamı söyledi yaklaşık 3 saat sonra güzelbahçe bim önünde kasabın beslediği sokak köpeğide aynı şekilde ısırdı ayakkabıda delikler oluşsada derime geçmediğine memnunum artık savunma cihazı almak şart oldu sanırım küçük bir bıçak ve şok cihazı işimi görecek gibi

dün polis köpeği dibime girdi kaçsam ısıracaktı durup gitmesini bekledim

• Beğen
  • Hahaha
Tepkiler: suyunsesi ve ÆSir
İstanbul Caddebostan Migros arkasında geçen sabah köpek saldırdı ve düşürdü. Bisikletli bir arkadaş sağ olsun yanıma geldi, kendisine de aynı yerde saldırmış. Akşam dönüşte dikkat ettim, aynı köpek yine bisikletlileri taciz ediyordu. Diğer köpekler pek ona katılmıyorlar; ama o hayvan ısrarla tacize devam ediyor. O bölgedeki köpeklerin bisiklet görmeye alışkın olduklarını düşünüyordum, demek fark etmiyormuş.
Güzergahı kullananların dikkatli olmasını tavsiye ederim.

Kaçma bölümüne katılıyorum kaçmak çare değil, ama sevme kısmı için yav he he.

Atara atar, gidere gider. Köpek havlayınca ben de ona bağırıyorum gün sonunda kimin sesi daha çok çıkarsa o galip geliyor. Şakası yoksa ve paçalara doğru geliyorsa da yapacak bir şey yok durarak diklenince kaçıyorlar.

Dipnot: Henüz ısırılmadım 🧿😂

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri