- Tepki
- 37
- İsim
- İdil
- Başlangıç
- 2014—15
- Bisiklet
- Kron
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
2018'de sağ omuz başımı kırmak bile değil baya dağıtmıştım ordan biliyorum. Ona rağmen ilk 24 saat hiç şişme morarma görmedim, sonradan tabi iç kanama aşağı ine ine dirseği bile mosmor yaptı. Tabi şişmesi illa kırık, çatlak olcak değil ama demek ki bi iç kanama oldu. İhmal etmeyin.Ayak başparmağı bir miktar şişti gibi. Yarın resmi tatil olduğu için bir yer bulamam ama cuma günü ortopediye gidip film çektireceğim. Sağlıkçı mısınız yoksa çok mu başınıza geldi, benim ayağı benden iyi biliyorsunuz 😂
@Waluigi teşekkürler. Size de geçmiş olsun. Ben ne yazık ki yol kenarındaki düşük banket/su kanalı gibi eğime düştüm, kazada hasar oranı daha da arttı. Kuduz aşıları, enfeksiyon riski, kırık/çıkık ihtimali, uğraşıyoruz öyle, hafif bir kaza değil gerçekten.
@serhanaltintas teşekkürler. Bayağı bir saldırı atlattım bu birkaç ayda, elektroşok cihazı ve Dazer 2 var. Dazer işe yaramıyor ama basit el feneri şeklindeki elektroşok cihazları gerçekten etkili. Anlatması zor ama gerçekten bir anda oldu bitti her şey, başıma geleni engelleyecek bir cihaz, çözüm yoktu. Bu iş kökünden çözülmedikçe herkes kendini benzer durumlarda bulacak zaman zaman.
@Ceasar Bravo teşekkürler. Size de geçmiş olsun. Ben hem tekil hem sürü halinde sayısız saldırı atlattım. Ne yazık ki haşmetli devletimizin yaptığı bedava aşı beni kurtarmıyor. Keşke aşı için 180 pound alsalardı da şu sokakları temizleyip emniyetle evimize gelmemizi sağlasalardı. Onu yapsalar zaten muhtemelen bu aşılara, hastane ziyaretlerine ihtiyacım kalmayacaktı. Para kazanılıyor ama bu tip kazalar insanda tamiri güç hasarlar bırakabiliyor. 2 güne kırık şüphesiyle ortopedi bölümünden randevu aldım, özel hastanelere bayılacağız zaten paraları. Bedava verilen hizmette bugün koronayı falan hiçe sayarak insanlarla alt alta üst üste bulunmamızdan falan bahsetmiyorum bile zaten. Umarım ben de günün birinde bizim buralar diye bahsettiğiniz yerlerde yaşayıp Türkiye güzellemeleri yapmaya başlarım.
Birçok şehir gibi Ankara'da berbat ama özellikle ODTÜ civarı ilçeler daha berbat zamanının mükemmel ABB Belediye başkanı başta olmak üzere çok kişi ODTÜ ormanına köpek bırakıp, Çiğdem, 100.Yıl, Çukurambar ve kısmen Balgat ve Cevizlidere civarları ekseriyetle bu ormana bırakılan köpeklerin etkisiyle hiç azalmıyor. Köpeklere zarar vermeyi kasıtlı olarak bu forumdaki hiçbir insanın isteyeceğini düşünmüyorum ama kimsenin başına böyle bir saldırı gelmesin inşallah. 100.Yıl Birlik Parkında(Köpekli Park diye de bilinir) sabah yürüyüşünde poposunu parçalayan köpekleri ve pandemi öncesi bir lise öğrencisinin hıçkırılıklara katılarak köpeklerden kaçtığını birebir gördüm. Popoya saldıranlara engel olamadık ama o çocuğu en azından fiziksel saldırıdan kurtarabildik. Buradaki köpeklerden dolayı bisiklet evde yatır oldu yatır!!!!Çok geçmiş olsun.Ankara da ikamet ediyorum işe gidip gelirken kullanmadığım güzergah kalmadı bazen aynı yol üzerinde farklı noktalarda 3-4 saldırı oluyor.Yaşadığınız olayı okuyunca resmen günlük yaşadıklarımı yazmışsınız dedim.
Yorumunuza kesinlikle katılıyorum "Bu iş kökünden çözülmedikçe herkes kendini benzer durumlarda bulacak zaman zaman."..
Acil şifalar dilerim umarım en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.
Doğru söylüyorsunuz.Dikmen-Keklikpınarı tarafında oturuyorum.Bütün güzergahlarda köpekler mevcut.Tren garında çalışıyorum köpeksiz yol yok.Görünce sorun yok in aşığıya bağır yürü bir şekilde gidiyorlar. Çapraz koşu yapanlar oldukça sorun yaratıyor.Özellikle sabah daha vücut kendini bulmadan girilen kovalamaca oldukça yoruyor.Pandemi döneminde insan da az olduğundan dolayı sabah 06:30 da araçlara dahi saldırır hale gelmişler.Cimere belediyeye bana saldırı videosunu ilettim köpek bulunan lokasyonları görseller ile paylaştım aralarında uyuz olanları dahi gösterdim cevap geldi ama yapıcı değildi.Açıkcası biz alsak ne yapacağız diyorlar..Birçok şehir gibi Ankara'da berbat ama özellikle ODTÜ civarı ilçeler daha berbat zamanının mükemmel ABB Belediye başkanı başta olmak üzere çok kişi ODTÜ ormanına köpek bırakıp, Çiğdem, 100.Yıl, Çukurambar ve kısmen Balgat ve Cevizlidere civarları eksreyetle bu ormana bırakılan köpeklerin etkisiyle hiç azalmıyor. Köpeklere zarar vermeyi kasıtlı olarak bu forumdaki hiçbir insanın isteyeceğini düşünmüyorum ama kimsenin başına böyle bir saldırı gelmesin inşallah. 100.Yıl Birlik Parkında(Köpekli Park) diye de bilinir, sabah yürüyüşünde poposunu parçalayan köpekleri ve pandemi öncesi bir lise öğrencisinin hıçkırılıklara katılarak köpeklerden kaçtığını birebir gördüm. Popoya saldıranlara engel olamadık ama o çocuğu en azından fiziksel saldırıdan kurtarabildik. Buradaki köpeklerden dolayı bisiklet evde yatır oldu yatır!!!!
Doğru söylüyorsunuz.Dikmen-Keklikpınarı tarafında oturuyorum.Bütün güzergahlarda köpekler mevcut.Tren garında çalışıyorum köpeksiz yol yok.Görünce sorun yok in aşığıya bağır yürü bir şekilde gidiyorlar. Çapraz koşu yapanlar oldukça sorun yaratıyor.Özellikle sabah daha vücut kendini bulmadan girilen kovalamaca oldukça yoruyor.Pandemi döneminde insan da az olduğundan dolayı sabah 06:30 da araçlara dahi saldırır hale gelmişler.Cimere belediyeye bana saldırı videosunu ilettim köpek bulunan lokasyonları görseller ile paylaştım aralarında uyuz olanları dahi gösterdim cevap geldi ama yapıcı değildi.Açıkcası biz alsak ne yapacağız diyorlar..
En basit örneği öveçler 4.cadde üzerinde 2 farklı noktada,Çetin emeç türk ocağı caddesi köşesinde tam ösym karşısında en az 6 adet yetişkin köpek,Sabah Konya yolu opel önünde yolun ortasında bekliyor 2 yetişkin, Keklik pınarı evden kavşağa kadar en az 10 tane yetişkin,Kızılay şehit adem yavuz köşebaşı...Opera -sıhhıye parklarda polis noktarındaki köpekler say say bitmez....(Bunların hepsi saldırıyor )
Bilinçsiz hayvan sever arkadaşlar her köşe başına mama bıraktığı sürece onların bölgesine girdiğimiz an başlıyor kovalamaca. Böyle de gider.Umarım bir gün kaza yapanlar arasına bizler de katılmayız..