Scudo Sports

Konya

Scudo
Maalesef bu hafta yokum:( sevdiğim bir parkurdan geçemiyecem ama Fatih abinin çektiği fotolarla gitmiş gibi olurum.
Not: kestel yolu köpek nüfusu olarak kalabalık Dikkat:Skull-175

@Yavuz Çetin

Yavuz abi dediklerine aynen katılıyorum. Farenjit olacagız neredeyse.

@Fatih Sert
Çoğunlukla Konya'da nadiren ilçelerinde arasıra tek başıma bisiklet üstünde 8 saat mesaide 8 saat uykuda işte böyle Fatih abi.
Gönlüm sizlerle

@MustafaAslankangal

Şşşşşşşııııııt seeeeeessiz .:eek:

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Ekentok
Havhavları boşverelim. Kestel yolu asıl rampaları ile meşhurdur.:in: Ekibe yeni katılacak arkadaşlara duyrulur.

Aydınlatmalar konusunda ben pek sorun yaşamıyorum ama otobüslerde haklısınız.Geçen eski bi otobüsün rüzgarına giriyim dedim 5 sn. zor dayandım dumanına :eek:

Dünkü gezimize katılan herkese teşekkür ederim. Çok yakıcı bir geziymiş eve gelince anladım.

• Beğen
Tepkiler: Abdülhamit Topçu
Ben de arkadaşlarımın duygularına katılıyorum. Allah herkese oruç tutarken kolaylık versin. Ramazanınız mubarek olsun

Merhaba bisiklet forum ailesi bende aranıza Konya'dan katılıyorum aslında dün geceye kadar bi alakam yoktu forumla ama dün gece iş yerime uzak bir yere taşınacağım için bisiklet kullanabileceğim fikri aklıma girince bende çavreme baktım ve buranın bisiklet kullanmaya gayet müsait olduğunu düşündüm.(bu zamana kadar körmüydün demeyin Antalyadan yeni geldim :D) Her neyse işte bu arada ablam bisiklet baktığını ve beğendiğini söledi bendebaktım çift amortsörlü bi bisan beğenmiş tabiki demir yığını bende araştırmaya başladım ve şimdiburdayım herkezin iyi vakit geçirmesini dilerim iyi günler...

Yolda kullanacaksanız amortisörlü bisikletlerden uzak durun.Şehir-Tur bisikletleri kategorisinde aradığınız bisikleti bulabilirsiniz.Bütçe belirtmiş olsaydınız daha detaylı yardım alabilirdiniz.

Geri