Scudo Sports

Konya

@atunsay

Ben, izninle Atunsay, arkideşleri bilgilendireyim :rolleyes:
Aslında Ahmet Talha'nın bisikleti Scott; hem de karbon. Çok kaliteli bi model. Ben de binip bi test ediverdim, ve hakkaten iyi bi geometrisi var heralde ki kayar gibi gidiyo. Yani, pedal çevirince :D Ama çevirmeyince, yapacak bişi yok :p

Bu arkadaşımız Peugeot marka dört-tekerli, pedalsız bisiklete bindiği günden beri Scott'una küsmüş. Peugeot'un teknolojisine hayran kalmış. "Yağmurda ıslanmıyorsun, rüzgardan etkilenmiyorsun; efendime söyliyim, pedalı yok. Hatta senin kullanmana bile gerek yok yaw :p " demiş ve Scott'unu Peugeot ile değiştirmiştir. :D

Scudo
@Bugsbunny

Yalan,
niye pedalı yokmuş..

Hem de 3 tane pedalı var. :003: :04:
yaaa naber :cheer:

Gaz pedalı, vites pedalı, fren pedalı... :D

@Mesut Girgiç

:bayrak: O zaman gerçeği açıklıyorum.

Bu bahsedilen şey aslında bir minibüs. Evet, evet; yanlış okumadınız :unsure: Pejo j 9 :eek: Ve bi takım arkideşlerimiz bazı turlarda onu tercih ediyor... :vroam: :winkenlux :p

Tercih meselesi işte :bilmiom:

• Beğen
Tepkiler: atunsay
Artık öğrenci dışında bi cevap olsun istiyorum:)

Benden gelsin artık :) Şubatta öğrencilik bitti. Endüstriyel Otomasyon mezunuyum. Selçuklu Belediyesi'nde işçiyim :) Fosforlu paçalarımla caddelerdeyim :)

Bu pazar ki gezimize katılan

Sadi hocaya (geldiği ve ayrıca ikram ettiği muzlar için)
Özgür hocaya (geldiği için ayrıca geçen seferki peynirli sandviçin hatırı bu haftayı da idare eder cinstendi)
Ogün'e (içindeki çekirdeği huriler tarafından bademle değiştirilmiş hurmaları için)

ve en başta bu güzel dünyayı, kent ormanındaki kuzu dişini, yağmuru ve kar'ı, soğuğu, çıktıkça insanı ısıtan rampaları ve içimizdeki bisiklet sevgisini verdiği için Allah'a ne kadar teşekkür etsem azdır. :dua: :dua: :dua:

Gelmeyenler de inşallah evlerinde adam başı 3-5 kilo sırf yağ olarak göbek ve basenlerine kilo yağ almışlardır. (Dede hariç)
Ohh canıma da değer. .:p :p :p

@Mesut Girgiç

Teşekkürüne bi ilave yapmak istiyorum Mesut abi:
Soğuğun bizi "yemesine" izin vermediği ve sadece "ısırıklarına" maruz kalmamızı sağladığı için; içi su dolu ayakkabılarla 30 kilometre yol yapabildiğimiz için; ayrıca bahara hazırlık kıyafetlerimizle, bi kış gününü sağsalim, hastalanmadan geçirmemizi sağladığı için Allah'a, onbinlerce kere daha teşekkürler...

@Mesut Girgiç

:D :D Bu beddua biraz ağır ve yağlı olmuş yaw! :box2: :Ahhh-1660 :D

@Mesut Girgiç

Tam da benlik gezi olmuş, soğuk, yağmur, kar .. bizde yatmaktan mütevellit izolasyon fazla olduğundan (Mesut Abi de sağolsun duasını eksik etmiyor) soğukta bisiklete binmeyi severiz.:) :)

İşin temelinde bisiklete binmeyi severim. Minibüslerle kısa flörtler yaşasamda (Başka türlü Dede'nin arkasından yetişemedik ne yapalım:D ) bisikletim bambaşkadır. Spora geri döndükten sonra bisiklete binemediğim her gün, benim için ayrı bir hayıflanmadır.

Bu pazar ve benim katılamadığım son zamanlarda turlara katılabilen tüm arkadaşlar bence Mesut Abim ve Ogün kardeşim gibi şükretmeli. Zihnen ve gönül olarak onlarla beraber olmak için geberirken çeşitli sebeplerden katılamayan bizler için de dua etsinler. Daha çok beraber pedallayalım inşallah.

@Faruk ÇUBUKCU

Hayırlı olur inşallah Faruk kardeşim.
İşin baya bi zor; dikkatli ve tedbirli ol derim:)

@sadık1964

Hocam sizin mazeret raporunuz olduğundan tabiki Sadık Hoca hariç
Ayrıca yavruİronman'ımıza sınavında Allahtan hayırlı neticeler vermesini dileriz. İşleri kolay gelsin, netice hayırlı olsun inşallah.
Selam saygı hürmetler..

@42FY

Eyvallah. Dediğin doğru. özellikle orta refüjlerde çalışırken çok yakınımızdan geçenler oluyor. Rabbim hepimizi kazadan beladan muhafa eylesin.

bende samsundanım ama memleket konya+bende öğrenciyim+teknik elemenim+kendi dükkenımız var herkeze selamlar

Geri