Scudo Sports

Konya

Scudo
@eyup ensar

Soru banaysa bilmiyorum ama ortak yanımız var nasıl bir yer acaba;) Bilenler biraz anlatsın şimdiden:)

Adından belli değilmi cennet güzel olmazmı birde huriler olursa... Beyşehir gurubu yoluna devam ederse bütün huriler bize kalır.Eyüp sende yolunu soruyorsun cennete giden yol hem çok kolay hemde imkansız gibi,Tüm arkadaşlarla cennete giden yolda beraber olmak dileğile

@Mesut Girgiç

Onu da bulmuştur da, firiişipik değildir..

Ogün kardeşim eğer şiyse kargayu paylaşırdık yaw ...

Bu esprimiz lütfen forumda kalsın, yengeler duymasın :Skull-175 :cool:

@Mesut Girgiç

Onu da buldum; "şipik"ini falan da boşverdim üstelik. Tek endişem, bu sefer %100, gümrükte takılır. :D Yani, tabiatından dolayı. Bırakmazlar. ;) Takip numarası olmayınca da kargoda, ara ki bulasın artık, nerede. Ohoooo...
He he heeeee...:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: atunsay
@atunsay

Paylaşımcı kardeşim benim...:) "Karga"yu, pazar günü Ağrıs'ta arayacaz artık.

Ama söz bak. Eğer bulabilirsek ööle bişilee Ağrıs'ta, yengeler duymazlar. Yani benden duymazlar. Ama, "karga"lar söyler de, duyarlarsa, o zaman bisikletten hiç inmeden 1000 kilometre yaparsın gibime geliyor. :D

• Beğen
@sadık1964

Hatırlatma babında; bu süper esprinin sahibi Sadık abidir. Ben "publisher" oldum sadece. :rolleyes: Yani yayınlayan. :p

• Beğen
o zaman harbiden :Skull-175 . pazar gününü ayarlayabilirsem bakarım, tabi bir de öncelikli mesele "7.30" var. @Mesut Girgiç

@Bugsbunny

Firişipik bulamadıysan "kargo'yu" paylaşalım diyecekken , bir anlık dikkat sekmesi, klavye çarpıklığı "karga'yu" çıkmıştır, alıcılarınız gayet sağlam durumuda, hata müessesemizden.:D

Sevgili Ogün, pazar günü gene fabrikadayım:boese157: cumartesi olsaydı gezi senin peşinden karga kovalamaya her yere gelirdim emin ol:in: . Nasipse haftaya artık..

Hem bakarsın dedem de atlar güzel bisikletine beraber bineriz önümüzdeki hafta..

Ağrıs-Saklı cennet turumuza katılan

Her iki hocamıza (özellikle getirdikleri Manisa peynirli sandviç ve diğer meyvelerden dolayı)
Ogün e çekirdeklerini hurilerin ağzıyla çıkardıkları hurmalar için
Hasan a hurilerin çekirdeklerini çıkarmadan ikram ettikleri hurmalar için
Sadık hocama Ahmet hoca gibi tüm yüksek yerlere tırmandığı için
Bisiklet sevene, her rampada durup bisikletini sevdiği için
ve kendi kendime sizleri tanıdığım için

bol bol tebrikler, teşekkürler.. saygılar, sevgiler..

Gelemeyenleri de bi dahaki haftalara bekleriz..

not: Cennet kontenjanımız bu hafta dolmuştur, haftaya sıra cehennemde. Üye kayıtlarımız devam etmektedir.. :D

@Mesut Girgiç

Walla, tabiat harikaydı; orman bizi davet ediyordu; yollar da tam MTB'likti ama çok kısa bi süre keyfine varabildik Ağrıs'ın :( . Yani, "Bi arkadaşa bakıp, çıkıcam." misali. Netekim baktık ve çıktık. Ben bi tane salyangoz arkideş bulabildim orda. Sevindim.
Bu arada Huri falan göremedik ya da göstermediler bize kendilerini :D . Hani, burayı Huriler yönünden merak edenler varsa, beklenti çıtalarını az düşürerek gitsinler derim. :)

Organizasyon yine her zamanki gibi başarılıydı. Organizatörümüz sevgili Mesut Girgiç abiye buradan teşekkürlerimi sunarım Ayrıca birlikte pedalladığım herkese çoooook teşekkürler. Hasan'ı da haftaya, Avid Elixir CR hidrolik fren takımı ile güçlendirilmiş süper bisikletiyle göreceğiz hep birlikte. Şimdiden hayırlısı olsun ona. He he hee...:D

Gelemesem de, göremesem de... güzel bir gezi olduğunu tahmin ediyorum.
Ayaklarınıza sağlık.

Bu hafta da diğer şıkkı yapalım inşaallah...
Gerçi Dede'siz (Alaettin Abi), Beyşehir'in Tadı-tuzu olmayacak... Yusuf Usta'nın Yemekleri bile yavan gelecek bizlere.... Ancak, her pedal çevirişimizde Bitanecik Alaettin Abimizin eski sağlığına kavuşması için dua edeceğiz...

Ciğerim Dedemm... Ekibimizin bereketi... Yakıcı güneşte bizi takip eden serinletici bulutumuz..... Gülen Yüzümüz; Şirin Dedemiz...

Bir an önce eski sağlığına kavuş ve yine Cadı gibi pedal bas...
Tekrar tekrar ACİL Şifalar Diliyoruz sana....
LÜTFEN... HEP BAŞIMIZDA OL...

Ahmet Hocam, ilgi ve alakana çok teşekkür ederim. dua edinde en kısa zamanda sizler ile birlikte pedallayabileyim, İnşaAllah. Bisiklete binecek kadar değil ama eskiye oranla bende çok büyük gelişme var. Allah'ıma binlerce şükür ki Kendi ihtiyaçlarımı yapabiliyor hatta araba bile kullanabiliyorum. Benim hastalığımla ilgilenen, Başta Mesut Hocam ve Ergin bey olmak üzere bütün dostlarıma saygı ve sevgilerimi sunarım.
DEDE

@Bugsbunny

Cennetin yolu benden
hurileri görmek senden

Eğer huri göremediysen
Gözden geçir amel' lerini yeniden

Cennetin yolları taştan dikenden
Medet umma elixir frenden

Huri dediğin bir mtb ci melek
Göremediysen ne gelir elden..

Gittiğin o Sirkeci yokuşunda
Sarı saçlı bir huriydi yolda

Yakalayamadıysan sen onu
Ne ararsın be Ogün Konya ovasında :p :p :p

cumartesi gecesi eyübün gözüne uyku girmediği için tura katılamadı. (sabah 5 te uyudu) yeni fotocunun ikinci işi suya yattı.@taner-ince

• Beğen
Tepkiler: Mösyö-balerin
Geri