Scudo Sports

Konya

Scudo
16 OCAK 2010 Cumartesi Saat 10.00'da Real Önü Benzinlikte buluşaraktan; sadece Kadınlara mahsus olmayan, biz DemirErkek'lerin de girebileceği bir Han'a gideceğiz..... Etliekmek hamuru gibi amma da uzattım haah....
Kısaca.... Kadınhanı'na gideceğiz. Tabii geri de döneceğiz inşaallah. 55 Km x 2 = 110 Km.'lik ( %5 -+). yol, Tamamen Asfalt Olup, Bisiklete Çamurluk (Croozer) takılması, Yağmurluk Alınması, varsa Ayakkabı Kılıfı da giyilmesi yararınıza olacaktır kanaatimce. Kadınhanı'na varınca yemek olarak proteinli, kalsiyumlu ve bol karbonhidratlı bir yakıt sunacağız. Bunun adına "Sucuklu peynir Böreği" diyoruz. Yine Dönüşte; Ladik'te o meşhur çay ocağında hakiki Dağ Çayı ve ıhlamurlarımızı yudumlayacağız nasip olursa.
Ertesi günün; yani Pazar gününün programını da geri dönerken planlayıp; aynı günün akşamına kalmadan, malum siteden (farenin tam üstüne bastınız! elinizi kaldırın :D ) ve bu TOPEAK'den (Türkçesi Topik) bildireceğiz inşaallah. Bizden ayrılmayın....:in:
Yine çok uzattım lafı yaaa... Terledim...Vallaha terledim ... Cıbırım çıktı haahhhh...

Artıkın lastiklerimi yoldu, dağdı, dereydi diyerek değiştirmemenin keyfini yaşıyorum. Oh beee... Niye bu kadar üşeniyorsam? :-o

Dağ lastiklerimle, "Geliyorum ulennnnn!"

• Beğen
Tepkiler: atunsay
@Bugsbunny

Helal olsun sana helal olsun. Helal olsun sana helal olsun. :D :10: :10:

Ogün senin yüzünden yol bisikleti sektörü külliyen zarar ediyor. Neredeyse aya bile mtb ile çıkacan. Sayende aramızda yol'cu kalmayacak..
Ben de mi mtb ile gelsem ki... :rolleyes:

(Valla Taurine de hala binemedim gitti.. Bodrumda makarada iki pedal çevireyim dedim.. :7: bir gürültü bir gürültü.. :sonst1zde :smily143: neredeyse ev ahalisini başıma toplayacaktım...:violent-s :brutal324 bodrumda makaraların üstünde kamyon motoru çalışıyo gibi sesler çıkardı lastiği.. hemen indim üstünden bi şey yokmuş gibi davrandım..:crazy292: :( ).
Şimdi dışarı çıkıp çamurda çaylakta da kirletmek istemiyom Tauruni.. Ne de olsa kırmızı renk... çamuru belli eder. Çamur insan cildine iyi gelir ama Taurinimin cildini belki de tahriş etmeyeceği nerden belli..??

@Mesut Girgiç

:rolleyes: Walla Mesut abi "saç kremine ayrı, şampuana ayrı zaman; onun yerine 2'si bi arada" diye bi reklam vardı ya, benimki de o misal oldu. Bu CST'ler 2'si bi arada gibi. Gerçi slick lastiklerim daha iyi de olsa asfaltta, asfalt yollarımız pek iyi değil sonuçta. Bi de Kadınhanı yolu da bayağı bi girintili çıkıntılı. Tahminimce bu yolda da lastiklerle ilgili bi şikayetim olmayacak.

"Taurine ile gelirse Mesut abi" diye düşünmüştüm ben de "asfalttan çıkıp yardırabiliriz" :) Ama bu havada da kesin leylek yuvasına döner amortisörün taçı. :D Taurine'e çamur eminim ki işlemez, de, ama heralde o da ilk seferinde daha kuru bi ortamı tercih eder. :D Bu aralar da hava yağışlı olacakmış çoğunlukla...

@Bugsbunny

Kendi yazdığıma kendim cevap yazıyorum ya da bişeyi netleştiriyorum. Asfaltta "Slick lastik" kullan, dağda "MTB" lastiği :eek: Yani slick lastiği icat edenlerin bi bildikleri var, bu kesin :D Saç kremi ile şampuan örneği beni bağlamıyor artık... 130 km'lik asfalt yolda, tamamı süper performansa ve üstüne üstlük 28 jant, ince lastiğe sahip pedaldaşlarımla, kopuk bir tur gerçekleştirdim bugün.
Tavsiyem, üşenmeyeceksin, lastiklerini değiştirivereceksin...:in: Ama, yine de üşeniyorum yawwww. :p
Bu arada beni motive eden Mesut Girgiç abiye de buradan teşekkürler

Hafta sonu iki gün süper bir gezi olmuş anlaşılan hafta sonu ankara sıhhıyede tekel işcilerine destek mitinğine katılmıştım.Bu hafta da cuma günün den itibaren 4 günlüğüne ankarada olacağım.Tüm arkadaşlara slm.lar

• Beğen
Tepkiler: Bugsbunny ve smh42
Gezi Anonsu:
Önümüzdeki cumartesi günü kar, sis, buz yağmur vd.. hava durumu ne olursa olsun Beyşehir'e gidip döneceğiz (inşallah).
Sabah 08:00 da Tıpfakültesi önünde buluşacağız.
Herkes buna göre moralini, kondisyonunu, giysilerini ve bisikletini hazırlaya dursun.
Allah ironmanlara akıl fikir versin.

@SEYİT HAYDAR BİR

valla kankam yinede sen bilirsin ilk başlangıç ve orta seviye için güzel bisikletleri var kron un ama senn görüşün yani bnmde hoşuma gidiyor scott lar ama bnm hoşuma giden scott a para yetmiyor :D

arkadaşlar müsade varsa ben seydişehir den gelecegim inşallah.beyşehir konya yol üzerinde buluşmayı umuyorum.ahmet abiyi yeniden görme ve sizlerle tanışma fırsatı için şimdiden teşekkürler ;)

• Beğen
Tepkiler: AHMTB
hocam evden izin çıkmıyor
çok yağmur yagıyor
hava soğuk
yerler kaygan
vb... diyorlar

Geri