Scudo Sports

Konya

@Mesut Girgiç

Abicim maşallah her hafta ne güzel geziler yapıyorsunuz,rotalar süper ,resimler süper..arkadaşlık süper (Bin kere maaşallah,Allah nazardan saklansın,amin...).

Tahrik oluyoruz,güzel Konya'mıza geri döneceğiz bu gidişle :)

Selamlar...

• Beğen
Tepkiler: AHMTB
Scudo
@AHMTB

Neeeeyyyyy! ( Nihayet Haneler'i seyredebildim, :) ) Nişler'in açılımını bildim; bu iyi bişey diil :D . Ben en iyisi bırakayım tembelliği de değiştirivereyim lastikleri. "Nişlenmek", Geri Fişer ile kullanıldığında pek iyi şey olmuyodu :eek: Teşekkür ederim Ahmet.

• Beğen
Tepkiler: AHMTB
@Bugsbunny

Değiştirmene değmez bence. Zira

1. Senin performansın ona da yeter
2. O mtb lastiği aslında offroaddan ziyade asfalt için doğmuş sanki.
3. İçimizden biri hasbelkader yavaş giderse (ki senin hiç de yavaş gideceğini zannetmem) o zaman ben da daha çok fotoğraf çekmeye vakit bulurum.
4. Şu cumartesi gününde kim lastik değiştirecekmiş... Bisikletin tekerlerinde bir lastik takılı olduğuna dua etsin. Cantın üstünde gitmek zorunda olanlar da var... (Örn. Ahmet yıldırımın bisikleti).
5. Beşinci madde şu dakkada aklıma gelmedi. Uydurunca yazarım... :)

.

• Beğen
Tepkiler: Bugsbunny ve AHMTB
@Mesut Girgiç

obaaaaa bu gezi tam benlik saat 10 yayıla yayıla gezeriz artık inşaallah bir aksilik olmazsa yarın görüşürüz

• Beğen
Tepkiler: smh42 ve AHMTB
Bende konyalıyım katılmayı isterdim ama.Sedona sd 711 alamadım daha :S

Teşekkür ederim.konyada sedona satan bi yer verirmisiniz.pınarelli den başka

portakal bisiklet , pınarelli bike sport , ve ben :D

Portakal : Migros , Doğanlar tarafında

Pınarelli : Akademi hastahanesini orada

Ben : Her yerde :D:D:D

@Mesut Girgiç

Teşekkür ederim Mesut abi :eek: de, sizlerle birlikte ne zaman bisiklete binsem, performansımı hep bi sorgularım. Yarın da, 26*2.0 lastiklerle sorgulayayım bi, ne var da noolacaamış? Haftaya Aladağ Hill Climbing Efsanesi için takarım IRC Mythos'umu, arka janta ( Ahmet hoca bunu bilmiş walla ), olur biter. :in:

Yeni işyerimde yıllık bakım yapıyoruz, bu hafta ben sizleri arkadan gelen tehlikelere karşı koruyamayacağım, başınızın çaresine bakın, ona göre ...

o değilde keşke gelebilseydim, haftaya da sağlam tırmanış var anlaşılan, güzel bir yol yapardık.

saol neco biraz gezdikten sonra fikrim değişti kardeş. belki büyük konuştum galiba bizim kron hayalleri suya düştü...scott ta karar kıldım reflex 10 varya onu almaya karar verdim. ne dersin 700 tl dediler. akademi hastanesinin karşısından baktım.mustafa abiden biliyonmu orayı.

Mustafa Abİ İyİdİr . Bende Kron U Ordan AlmiŞtim. 1,5 Yil Oldu Daha Bİr Kez Sorun YaŞamadim ... Kron Xc 2000 İstersen Satabİlİrİm :)))

Konyalı arkadaşlar !!! haziran ayı içerisinde düzenlemeyi planladığımız KONYA - ALANYA bisiklet turuna katılımlarınızı bekjliyoruz . Organizasyonumuz Türkiye çapına ulaşmıştır . tüm kamu kurum ve kuruluşlarının destekleriyle yapalacaktır. Bu tur ilk etapta Lösev için düşünülmüştü fakat Lösevin son zamanlarda çıkan olumsuz haberleri yüzünden projenin Kimsesiz çocuklar yararına yapılması uygun görüldü. Türiye Bisiklet Feresyonu Başkanı Sayın Emin MÜFTÜOĞLU her türlü yardımı bizden esirgememiştir. ona burdan sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. siz konyalı bisiklet severleride bu organizasyonda aramızda görmek istiyoruz. şimdide hepinize teşekkür ederiz.
Erhan ERDEN
0 532 487 03 06
erhanerden@w.cn

Geri