Scudo Sports

Konya

Scudo
Ahmet Hocam,
Karaman dönüşünde patlayan iki lastiğimi ben elimi değmeden değiştirdiğin için sana çok teşekkür ederim. Allah senden razı olsun ellerin ve pedal basan ayakların İnşa Allah dert görmesin. Ayrıca Karaman Turuna katılan bütün ekip arkadaşlarıma saygı ve sevgilerimi sunarım.

DEDE
Alaettin Demirkesen

resim nerde resim mesut abi resim yokmu resim resim resim

• Beğen
Tepkiler: smh42
mesut hocam bu aralar çok yol yaptık birazda kendimizi dağa taşa vuralım

@atunsay

Ahmet cim,
her hafta yol her hafta yol valla yolcu olduk... :)

hiç olmazsa ayda bir de dağa çıkalım da dağlarda neler oluyor görelim... sen de bu arada bir mtb alırsın piyasa canlanır.. fena mı? :) :) :)

@ugurcuum
Uğur Abi bende güzergahımızla ilgili haritayı eklemek istiyorum. Katılmak isteyen arkadaşlar olursa bekliyoruz. Toplamda 100-110 km civarında Harika bir gezi olacak ;)

(link)

@Mesut Girgiç

Mesut Abiciğim saygılar sunuyorum...
Pazar günü sabah namazı sonrası nasib olursa biz (ismail yk+dr nureddin+ben) önceden söz verdiğimiz için Hotamışa gideceğiz. Hakkınızı helal edin. Allah sizede yol açıklığı versin.Allah'a emanet olun.

@mustafa koyuncuoğlu

Bizim de aklımız Hotamışta kalacak ama bazı mecburiyetlerden dolayı Konya dağlarında devriye gezmek durumundayız.

Haftaya birlikte gezeriz inşallah.

Size hayırlı yolculuklar, tüm tanıdıklara selam ve hürmetler.
Yolunuz açık, rüzgarınız arkadan olsun.

Arkadaşlar Satılık Kron Xaos var acil paraya ihtiyacım olduğu için satıyorum Konyadayım istediğiniz zaman görüşebiliriz...05549633433

GEZİ DUYURUSU
Bu hafta sonu cumartesi günü Dede, Ahmet hoca ve belki Önder Beyşehir'e gidip dönecekler. Dileyen onlara takılsın.

Pazar günü ise yine dede ve Ahmet hoca da dahil olmak üzere sabah saat 06:30 da Pinarelli de buluşup Kaşınhanı-Arpa alım merkezi üzerinden (kokusuz rota) Çatal höyüğe gidip saat 11 civarında Konya ya dönmeye çalışacağız.
Yollar genelde asfalttır.
Herkes yolda yiyeceğini kendi getiriyor.
Selam ve sevgiler.

@Mesut Girgiç

Herkese Selamlar.... Bu hafta sonu Konya dışında olacağımdan dolayı sizlerle olamayacağım sevgili dostlarım. İnşaallah haftaya birlikte pedallarız. Şimdiden Herkesin ayaklarına sağlık...

Geri