Scudo Sports

Konya

Scudo
eminim ankaradaki evi taşıdık onunla uğraşıyordum kusura bakma mesut abi görüşmwk üzere s.a

Bayramdan sonraki ilk cumartesi Beyşehir'e gidip geleceğiz. Haberin ola. Senin bisiklet bu tura gelir. :)

Allahtan bir mani çıkmazsa bisiklet gelir, ben de gelirim hatta şehir dışından misafir sporcu bile ithal edebilirim . bayramda bol antrenman basalım bari belen başında dedenin arkasından nasıl gidicez ??

• Beğen
Tepkiler: AHMTB
@Mesut Girgiç

Bayramın 1. günü olmaz belki... bayramın ilk günü olması hasebiyle...; Belki 2 nci gün ya da 3 ncü gün Saat 07.00-10.00 arası müsait olurum inşaallah. Kendi adıma yazdım bunları ve Kimseyi bağlayıcı değildir. Eğer ortak paydaya yakın bir zaman dilimi olursa inşaallah gelirim.
Hastalık ve Ölüm hariç; Beyşehir'e gideceğiz inşaallah. 26 Eylül 2009 Cumartesi saat 07.00'de Tıp Fakültesi karşısı KOSKİ Tesisleri Önündeki Tatlı Su Çeşmesi'nde buluşaraktan... .Beyşehire vardığımızda Lokantadaki sağlıksız yemeklerden yiyecek olanlar olursa (ben...mesela) Lokantadan;....
Sırt Çantasındaki Sağlıklı Yaşam Paketinden Beslenecek olanlar varsa onlar da sırt çantalarından beslenecekler....; Zevkler ve Renkleri tartışmayacağız. Sadece yolun ve Yiyeceklerin Tadını çıkaracağız. Ok?

Bayramın SON günü yani 22 EYLÜL SALI günü saat 07.00'de ERENKÖY Otobüs Durağı'ndan (Sille'ye giderken Solda - Kanalın Yanı) MTB Bisikletler ile Sille-Sulutas-Altınapa-Dere.... yapalım deriz.
Başka bir teklifi olan varsa yazsın. Tamam diyorsanız... buluşmak üzere... Hayırlı Bayramlar. (Herkes gelirken yanında bir avuç bayram şekerinden getirsin. Aramızda CHANGE yapacağız :) )

@AHMTB

Merhaba,
Bayramda konya da olacağım ama bisikleti götürme konusunda eişimi ikna edemedim...yoksa süper olurdu,tanışırdık da ..İstanbul çikolatasıylan gelirdim :)

Birdahaki sefere inşallah..

• Beğen
Tepkiler: atunsay ve AHMTB
Konya nın da İstanbul kadar faal olması gerek.
"Yol müsait şiy müsait nediiy durusunuz bilmem ak guzum. Alalım verelim psiglede yol virelim."

• Beğen
Tepkiler: bisikletciiii
Trek in yeni çıkardığı bi sistem var siz buna bakın daha kaliteli ve azantajlı dilerseniz yönlendirebilirim.

mal da yalan mülkte yalan gel birazda sen oyalan yaş olmuş 42 daha bişi anlamadım.iyi bayramlar !

Geri