Scudo Sports

Konya

Scudo
@Miraç AKSEL

Merhaba Miraç. Kış gelmeden bir sefer daha yaparız gibi.. Selamlar.

bu akşam bi sille yapalımmı varmı katılabilecek ? ben çıkıcam yarım saate 545 719 55 03 gelmek isteyen mesaj çekse yeter :D

Merhabalar ben de yeni bir bisiklet almayı düşünüyorum, büyük ihtimalle sedona 321 alacak gibiyim ama Konya'da bulamadım. Pinarelli, YKbike ve Ceylan bisikletten başka satan yer var mıdır?

Evet arkadaşlar başka önerisi olan var mıdır? Konya'daki bisikletçileri bilmiyorum bir yardım ederseniz bu hafta içinde yeni bisikletimi almak istiyorum.

meram eski yol köprüsünün orada var bitane bide ora sor ama orada sedona yok :D ayrıca esnaflıkları bi boka yaramaz :D

Bu güzergahtan daha önce 2 defa geçtim. 2.si barajdan yukarı tırmanarak gerçekleşen gezimizdi. Bu gezide bir ara yolu da kaybettim. En kötüsü 12 patlak verdim.(continantal race king 2.2 müthiş bir lastik macera için bire birdir, başka lastik tanımam ve macera severlere tavsiye ederim.) Son patlakta cant ısırığından takla attım. Hasılı o geziden hatıram çok ama bu gezide ben yokum. Yoldan değil de işim var.
İşaAllah haftaya gelirim.

@Fatih Sert

Yukardaki parkurun maddi ve manevi zorlukları göz önüne alınırsa, Beyşehire gidip dönmüş kadar olunur. Benim sezon açılışım için biraz ağır kaçsa da yine de saatleri denk gelirse katılmaya çalışacağım. Diğer ayrıntıları bekliyorum Fatih bey. Selam ve saygılar.

Pazar günü için saat 8,00 de Meram son durakta buluşalım.
Parkur zor ve uzun gözükebilir. Doğaçlayarak devam edelim.
Yama takımlı ve bol sulu gelelim.
Görüşmek üzere...

Not : Mesut Bey üstadım. Umarım görüşürüz. Parkur zor evet ama duruma göre hareket ederiz. Tahminen Salalı ya inişten sonra ikinci çıkışı yapmayız. Patlak lastik turu bölgesi orası. Selam ve saygılar.

• Beğen
Tepkiler: ersin42
Sami de 5_6 tane batlak vardı.Benim lastik patladı 2,3 kez sıvı kapattı hep sami de sıvı olsa patladığını bile fark etmezdi.

Geri