Scudo Sports

Konya

Scudo
Fatih Bey link verdiğim tura konyadanda katılsak olurmu ben tek başına katılmak istemiyorum 3-5 kişi olursa iyi olur gibi
(link)

• Beğen
Tepkiler: Fatih Sert
Fatih abi güzel bi mtb yapsak bu hafta sonu

500 evlerden geçelim tepeleri çıkalım ordan Kestel ormanına gidelim, ormanda sucuk kızartalım, ladik'de çay içelim evde yemek yiyelim.

Hafta sonları nette yokum. Kararınızı bana cepten bildirirseniz sevinirim.

Ben aranıza yeni katıldım,sağolsun biraz geç de olsa ahmet arkadaşımızı aradım telefonunu bulup,yardımcı oldu.Herhalde tur duyuruları için en güncel sayfa bu başlık altında imiş.Bu hafta denizliye gideceğim için bu hafta sonu gelemeyeceğim ama önümüzdeki hafta uygun olursa mutlaka gelmek isterim.Sporsuz bir hayli zaman geçirdim ama alışacağım inşallah.Buradan tüm bisikletsever doğa aşıklarına böyle güzel bir şekilde organize oldukları için teşekkürü bir borç bilirim.Tanışmak ve keşfetmek ümidiyle...:)

@drcnd

Hoşgeldiniz. İnşallah beraber dağlarda sucuk yememiz dileğiyle :)

Arkadaşlar ilk turumdan önce güvenlik kaskı almak istiyorum ama kaliteli ve uygun fiyatlısının nerden bulabilirim?

Herkese merhabalar. Adım Soner. 38 yaşındayım. Konya'da ikamet etmekteyim.
Çocukluğumuzu bisiklet üstünde geçirdikten sonra yaklaşık 1 yıl önce yine çocukluğuma geri dönüp Whistle Miwok 1161 D ile tekrar yollara geri döndüm. Henüz çok uzun turlar yapmadım, en fazla 70 km.'lik turlar yapıyorum. Bugün itibariyle MTB'Mİ değiştirip Whistle GUIPAGO 1160 HYBRİD aldım. Bu değişiklik ile, daha uzun turlar yapacağımı düşünmekteyim. Whistle MİWOK 1161 D kullandığım 1 yıl içerisinde neredeyse asfalt sürüşü haricinde hiç pedal çevirmedim. Açıkçası dağ-bayır benim ilgi alanım hiçmi hiç değilmiş. Ben kullanırken asfalt sesi duymaktan keyif alıyormuşum onu keşfettim. Bunu keşfettikten sonra kasa ve konfor açısından aynı zamanda performans açısından Hybrid bir bisikletin bana daha çok hitap ettiğini anladım. Artık sıra geldi Bisikleti denemeye. Herkese keyifli sürüşler.
Sevgi ve Saygılarımla..

Aramıza hoşgeldiniz. Burada pek çok Konyalı arkadaş var. Ben aralarına katılamadım henüz ama bir gün katılabileceğimi umuyorum. :)

• Beğen
Tepkiler: karakocak
İlgili olduğunuz alanı keşfetmeniz gerçekten çok güzel. Fakat az da olsa araziye girersek bana öyle geliyor ki tekrar yeni bir mtb alırsınız :) Asfalt sesini duymak güzel bir duygudur fakat arazide tavşanlar, kuş sesleri ve en önemlisi de temiz havayı solumak bambaşka birşey. Hayırlısı olsun diyorum ve en yakın zamanda pedallamamız dileğiyle.

Beyşehir den selamlar herkese, aranıza yeni katıldım inşallah en kısa zamanda turlara katılmak istiyorum iyi günler

@drcnd

Akademi hastanesi karşısında Pınarelli bisiklet, nene hatun parkı içerisinde YK Bike ve etnografya müzesi karşısında Özceylan bisiklette çeşitli modeller mevcut. Oralardan temin edebilirsiniz.

@Fuat Kaya

Hoşgeldiniz. Beyşehir'deki güzellikleri keşfetmek size düşüyor o zaman :)

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Ekentok
Teşekkür ederim Emirhan. Konya'da bisiklet sporu ile uğraşan çok ileri seviyede kişiler olduğunu biliyorum. Amatör 4 kişilik bir grubumuz var ve zaman zaman turlara çıkıyoruz,bekleriz.

Geri