Scudo Sports

Konya

@emirhan.dongel

Hoşgeldiniz. Anlaşılan "Hayat"a dönmeye karar vermişsiniz. Bir de sigaradan kurtulabilirseniz, ikinci gençlik dönemine giriyorsunuz demektir. Bu arada, bisikletinizin ne durumda olduğu hiç önemli değil. Açıkçası 20 yıllık bir bisikletin, kaldı ki bir de bugüne kadar dayanmayı başarmış bir bisikletin, mevcut halini görebilmek isterim. Bize bir güzellik yaparsınız artık :)

Scudo
Evet, bir başka deyişle "hayat"a dönmek. :) Sigara yazdan itibaren bırakılacak ya da günde birkaç tane keyif içine indirilecek. Gülmeyin, gerçekten böyle bir yeteneğim var. :)

Sağlık dışında bir de işin medeniyet kısmı var. 75 kiloyum, A noktasından B noktasına gitmek için 1.5 tonluk bir demir yığınını taşımak -mecburi durumlar haricinde- hem doğa, hem ülke ekonomisi, hem de kent hayatı açısından yanlış. O şehirlerdeki trafik var da biz içine düşüyor değiliz; biz olur-olmaz arabayla çıktığımız için o trafik var. Kaldı ki araba kullanmayı çok severim ama hem arabayla keyif, hem bisikletle keyif olsun, en güzeli. :)

Sizi kıracağıma kafamı kırayım; bugün fırtına vardı yarın hava güzel olursa bisikleti temizliğe çıkarayım o sırada fotoğraflarını paylaşayım. :)

Bu arada, forumda Emre Çavuş1 nickli dostumuzdan 7'li sistem parçalarını alıp 6'lı sistemimi değiştiriyorum galiba. Evet bu eski bisiklete yapmak için teferruatlı bir iş ama şu anki dandik elcik-vitesler eldivensiz kullanımda elimi acıtıyor ve hiç "keskin" değiller. E 6'lı sistem için tetik vites kolu yok ortalıkta. Dolayısıyla 7'liden 8'liye geçmiş olan Emre Çavuş'un eski aynakolu, aktarıcısı, vites-fren kolları, rublesi ve zinciri benim bisiklete yeni bir hayat verecek.

Hoşgeldiniz aramıza
Pclabs yazarlarından mıyız yoksa?

@42FY

PCL yazarıydım diyelim. :) 2011 Eylül ayından beri -Haluk Abi'nin ricasıyla bir SSD test okuma rehberi dışında- yazı yazmadım.

Siz okuyucumdunuz anlaşılan? Forumda ya da yorumlarda kullandığınız bir takma adınız var mıydı, neydi?

Ayrıca Konyadaymışsınız, ben de buradayım belki görüşme fırsatı olur. :)

Sıcak karşılama için teşekkürler bu arada. :)

Sevgili Dostlar,

Bizim Ironman' lerimize (ironmen daha doğrusu) ne oluyor ?? Ortalığa bir ölüm sessizliği çökmüş.

Sessiz Yer Uçağı'nın tahriklerine kapılıp ben 23 Nisan'da Beyşehir turu organize edeceğim nerdeyse.

Hemen kendinize geliniz, hiç bilemediniz pazar gününe bir Ladik çorba turu olur, Bir Kestel ormanları turu olur bir organizasyon yapınız. Hiç bilemediniz Malas'ı tırmanıp, kampüs üzerinden Ankara yoluna yardırıp ( Ankara yoluna çıkmışken Zazadınhanı' na da bir selam verirsiniz) geri dönün abilerim ablalarım.

Bak beni kızdırmayın, çok kızarsam ama çok kızarsam hepinizi cepten arar halinizi, hatrınızı sorarım, sonrasında da " Ayıp olmuyor mu, niye böyle yaparsınız ? " diye sitem ederim.

Selamlar, Mühendisim. Meram Anadolu Lisesi 2000 mezunuyum ayrıca, buralarda varmış bizim okuldan arkadaşlar anlaşılan. :)

• Beğen
Tepkiler: 42FY
Buluşma yerimiz zaten orası sayılır... Daha uzakta başka bir Tavus Baba mı var yoksa bizim bilmediğimiz ???

Sevgili dostlar, güzel insanlar, bisiklet aşıkları, pedal fanatikleri, ayna kol hastaları, gidon manyakları, sele mağdurları.

Ey IRONMAN olanlar, ey IRONMEN adayları, ey bizi takip eden BF ci dostlar.

Biliyorum, bu sessizlik de ne acep der gibi ekrana bakmaktasınız.
Çatımız olan IRONMEN ismi altında turlarına fasılasız devam eden dostlara selam olsun.
Önümüz yaz sezonu, güzel ve anlatılası bir organizasyonlar zinciri bizleri beklemektedir.
Kondisyonu eksik olanlar tamamlasınlar.
Bisikleti paslanmış olanlar cilalasınlar.
Ümidleri kırılmış olanlar yeniden kendilerine gelsinler.
Üstadlarımızdan aldığımız icazetle turlarımız devam etmekte ve edecek inş.
BF ye yayınlamakta biraz tembellik etmekteyiz.
Face gibi siteler kolayımıza geliyor galiba.

Yeni ve muhteşem turlarda görüşmek üzere..

29 NİSAN PAZAR Günü

Tıp yolu petrolde,
saat 8.00 buluşup inşallah,
Yenidoğan' a tempolu gidip,
tempolu bir etliekmek yiyeceğiz.
Toplam mesafe 140 km olacak.
Kaslarımız kondisyon, midelerimiz taâm ile dolacak.

Görüşmek üzere.

Not : Yanımızda etliekmek paraları bulunsun lütfen.

Arkadaşlar ortalama kaç km hızla gidiyorsunuz size yetişebilir miyim onu düşünüyorum

@Rıdvan D.

ortalama hız sizi yanıltır. Şöyle ölçelim. Koski arıtma tesisinden ortalama hızınızı sıfırlayıp, belenbaşına geldiğinizde ortalama hızınız 13 km/sa ve üzeri ise durumunuz iyidir. Ama bence bu önemli değil. Siz buyurun. Yorulunca dönersiniz. Azim önemlidir.

Bu parkurda ortalama hızımız 23-24 km/sa olur diye düşünüyorum.

Geri