Scudo Sports

Konya

Gezi anansu yapılmazsa yarın saat 10:00 da otogar medaşın önünden ladik'e gideceğim inşallah. Dileyen buyursun gelsin.

Scudo
Benim evin tam dibinde buluşuluyor demekki:)Konyada değilim malesef.Size iyi pedallamalar...

Tura katılmak için özel bir şey gerekiyor mu?Gerekmiyorsa ben de gelmek istiyorum.Yarınki geziye kabul ederseniz?

@ali kaplan

Tura katılmak için yedek iç lastiğiniz, patlak yama takımlarınız, mümkünse kask, eldiven ve gözlüğünüz olması yeterli. Tabiki biraz da kondüsyon gerek. Dilerseniz beraber bir gün pedallayabiliriz.

Arkadaşlarla bugün pedalladık yalnız kondisyon biraz fazla lazımmış.Ekip uçuyor.Az kalsın kurda kuşa yem oluyordum::Skull-175İnşaallah sizinle de bir gün pedallarız.Sınav arefesinde olduğum için bu süre uzayabilir fakat sınavdan sonra ilk iş turlarınıza katılmak olacak tabii daha iyi bir kondisyonla:in:

Merhaba arkadaŞlar bİsİklet almayi dÜŞÜnÜyorum bÜtÇem İse 800 tl cİvari bana ÖnebİleceĞİnİz bİsİkletler varmi aklimdakİ markalar scott - whİstle - kron - connondale - carraro ama herhangİ bİrİnde karar kilmadim ÇÜnkÜ fazla anlamadiĞim İÇİn hepsİ bana ayni gİbİ gelİyo benİ bu konuda bİlgİlendİrİrsenİz sevİnİrİm.

@burak sakinoğlu

pınarelli bisiklete git sana mükemmel derecede yardımcı olurlar paranın tam karşılığını alırsan hatta fazlasını bile

• Beğen
Tepkiler: burak sakinoğlu
PAZAR GÜNÜ İÇİN ANONS:

Bahara doğru günler geçerken
ılık bir pazar turuna hazır olanlara duyrulur...

Buluşma Yeri : Tıp yolu Petrol.
Saat : 9,00
Yol, hibrit, uygun lastikli mtb farketmez.
Muhtemel Dönüş Saati: 14.00 - 14,30 gibi inş.

Çorba parasını kapan gelsin.

Geri