Scudo Sports

Konya

yarın ki tura gelemiycem iş yerinde işler yolunda gitmedi ve yarında calışacagım size ii yolculuklar

Scudo
Haftasonu gezi anonsu bekliyorum. Cuma işim var cumartesi pikniğe gideceğim pazar günü boşum: Dağa da gelirim yolada;)

Bilgi:
Arkadaşlar Soner hoca ve ailesinin yaptığı uluslararası bisiklet gezisini konu alan Okan Bayülgen'in programını izlemenizi tavsiye ederim.
Detay için https://www.bisikletforum.com/showthread.php?p=1266102#post1266102

@Fatih Sert

yapalımm fatih abicim. inş katılım yüksek olr. yola pek gelen yok bu aralar... illede mtb... :)

ilede mtb olsun 2 hafta üst üste yol oldu :)

Arkadaşlar sanırım haftasonu karla karışık yağmurlu bir hava bizi bekliyor. Ben şu 3 şeyi sevmem
1- Sisli havada bisiklet sürmeyi (gözlüğüm buğulanır)
2- Yağmurlu havada bisiklet sürmeyi (gözlüğüm damla damla olur)
3- İlk iki madde dışında mani yokken geziye gelmemeyi

@Fatih Sert

Fatih bey sizden ricam pazar günki anons 9:30 ve sonraki saatlerde olursa sevinirim tşk.ler...

kosura bakmayın araya karıştım ama bir kestel turu düzenleyen yok kaç zamandır tek başıma git gel sıkıldım

• Beğen
Tepkiler: ersin42
Pazar günü hava durumunu da dikkate alalım. Bence yol yapalım.
Ladik,
Akören,
Ağrıs,
Çumra

• Beğen
Tepkiler: ersin42
Arkadaşlar;
Geniş katılımlı yol turumuzun rotası şöyle olabilir.

Geççi ekip:
Pazar sabah 10:00 da Realin önündeki benzinlikte buluşup Ankara yolundan tutup'un beline gidip dönebiliriz (toplamda 80 km civarı). Full asfalt olup her türlü bisiklet gelebilir. Ben bu ekipteyim ve inşallah tandemle geleceğim.

Erkenci ekibi:
Erken yola çıkıp daha çok yol yapmak isteyenler ise mesela saat 07:58 gibi yada sabaha karşı 02:28 gibi aynı yerde buluşup Cihanbeyli yada Kulu makasına kadar giderler dönüşte geççi ekiple birlikte Tutup'un belindeki polis çeşmesinde(taş ocaklarının olduğu dağın kuzey yamacında, rampanın tepesine yakın bir yerde ) yemek molasına yetişirler. Sonra birlikte evlere dönülür, yada isteyen önden bastırır gider.
Not: İkramlar şirketten.
erkenci ekip canımız ciğerimizdir, Allah cümlenin yolunu açık eyleye;)

Mesut bey üstadım,
Cumartesi iyi kar yağarsa, hani siz bir ara Yatağan dan Sağlık' a sağlık olsun kayışı yapmıştınızya, MTB lerle... Hani ne bileyim, kar durumuna göre mi hareket etsek acaba.... Mesela cumartesi akşam saat 21,00 son duyuruyu buna göre yapsak... Karda offroad yapsak... ;)

Sesli düşüneyim dedim...

Bu arada,

tandemim offroadu da çok çılgın. Videolarını seyrettim. Hatta bir yarışmada, downhill yaparken arkadaki düşmüş, öndekinin haberi yok.:D :eek:

En azından öndekinin düşmesinden iyidir. Arkadaki gidon işe yarıyorsa onu bilemem. :rolleyes:

Muhabbetlerimle hayırlı cumalar.:)

@Fatih Sert

Abi bu sesli düşünmeye ben de katılıyorum. Evde enternet yok. Ama sesten hızlı hatta biraz daha hizlı düşünelim akşam 5.00 son benim için.
gece entelnet cafe aramam seni 555566667777 nolu numarandan ararım.

Geri