Hocam bahsettiğiniz Sanayi durağımıydı aceba
Kunduracılar civarındaki sheller koyuncu değil yada biz yanlış anladık.Babamla yol bisikletiyle gelmiştik bir selamlaşalım diye ama bilemedik neresi...
stgalper ve ersin42 orayı bulup gelmişler ama.... yine de bilemiyorum hata bendemi..
benden kaynaklandıysa hocamdan ve senden özür dilerim.. Hocama selam ve saygılar..
Görüşelim inşallah Abdülhamitcim..
Yok hocam ne demek. Zaten yol bisikletiyle idmana çıkmıştık(babam mtbden haz etmiyor malum) saatde uyunca Mesut hocamın yüzünü görelim diye düşündük. Babamında selamı var. Allah'a emanet olun.
Hafta sonu işyerimde nöbetçi olduğum için Fatih beyin davetine maalesef sabah 9 da yetişemeyeceğim
Ekibi bölmüşo ) gibi olmazsam; Pazar günü saat 11:00 gibi Erenköy-Sille yolu otobüs durağından geçerek Sille baraj vadisinde 2-3 saat kadar mtb ile denge ve güç çalışması yapıyor olacağım.
Fatih beyin organizasyonuna geç kalanlar bana katılabilir. Yada Fatih beyin organizasyona katılanlar dönüşte silleden geçip bana uğrayabilirler.
Haftaya Fatih CO. İnc. bike-organizeyşın' larında buluşmak üzere inşallah.
Üstadım, en kısa sürede buluşuruz inş. Ekip zengin olunca, artık günde iki farklı tur orgnizasyonlarına şahit oluyoruz. Hayırlı sürüşler dilerim. Önümüzdeki hafta inş bir yol yapalım, hasret giderelim.
Bence çift amortisorlüyü kafadan at gereksiz bı kere boşuna yorar seni onun yerine tek amortisorlü bir dag bisikleti alabilirsin ornegin; salcano astro serileri ya da kendi kullandığım bisiklet olan sedona borlayı tavsiye ederim hem hafif hemde çok şık bide alıcaksan mekanik disk alma onun yerine v fren tercih et zaten ikisi arasında bı fark yok sadece diskin ağırlığı daha fazla olur.ben illa diskli alicam dersen o zaman hidrolik disk almalısn(hidrolik disk v frene göre 3 kat daha iyi tutar)
arkadaşın dediği gibi, kullanım yerinize göre değişir. bisiklet amaç olark kullanılıyorsa zevk almayı istiyorsanız, mtb bence daha zevkli. ama hızlı ve konforlu ulaşım istiyorsanız city daha avantajlı. karar sizin
aloneman oldum...
derken Sami beni yalnız bırakmadı...
Dere tepe dolaştık işte.
Güzeldi...
Lakin, ne bileyim hafif buruldum...
Gaysılıdere' ye inmeyi hayal ederken...
Bide tepe kamerasını ayarlamışken....:boese157:
Olsun dostlar telafi ederler...