Arkadaşlar,
bu aralar,
görev icabı şehir dışında olmamdan dolayı,
hafta sonları için tur anonsları yapamamaktayım.
Bu hafta sonu da il dışında olacağım malesef....
:cheer: :winkenlux Waayt İsmail baba. Çok sevindim. Mücahid de bisikletseven olur walla, da, senin uykusuz geceler başlıyor . Turlara uykusuz katıldın mı nasıl olcak Malas, Loras, Takkeli felan? Sen halledersin bence. En azından grupta bu işi halledenleri model aldın mı iş biter... Tebrik ederim seni İsmail, Mücahid'in de yanaklarından "kıt"larım.
Hayırlı ve uzun ömürlü olsun inşaallah sevgili kelebeğim..
E artık.... sen kelebek olunca... oğlan da direkt tırtıl oluyor desene....
Oğlunla da birlikte uçmak.... pardon... Pedallamak dileklerimle....
Allah, analı-babalı büyütsün. Amin.
Bu hafta sonu yani 27 Kasım 2011 PAZAR günü saat 09.00'da Meram Son Durak Köprü üzerinde buluşup, MTB yapalım inşaallah. Rotamızı buluşunca kararlaştırırız.
NOT : Kahvaltınızı bol ve kuvvetli yapın. Zira hem dağ hem de soğukla mücadele pek kolay olmayacak.
( 2. Baskı..........)
Bu hafta sonu yani 27 Kasım 2011 PAZAR günü saat 09.00'da Meram Son Durak Köprü üzerinde buluşup, MTB yapalım inşaallah. Rotamızı buluşunca kararlaştırırız.
NOT : Kahvaltınızı bol ve kuvvetli yapın. Zira hem dağ hem de soğukla mücadele pek kolay olmayacak.
Allah analı babalı büyütsün. İnş. size ve vatanına hayırlı evlat olur ve hem bu dünyada hemde ebedi alemde sizi yüceltir...Birde rabbim nazarlardan saklasın..
Arkadaşlar, bu gece dışarısı -7 küsur. Sabaha karşı bu rakamın önüne en az 1 daha ekle. Yani dışarısı bu kesiyor.
Dolayısıyla, öğlene doğru hava ısındıkça bisiklete binmeye başlamanızı tavsiye ederim.
Mustafa Abi beni cepten aradı, saat 10.30 gibi Kunduracılar köprülü kavşağının oradaki Koyuncu (Shell) peltolde buluşacağız. Mtb yapacağız.
Biniyorsunuz da kimseye demiyorsunuz demeyesiniz diye diyorum. Bilmem anlatabildimmi...
Başka ortamlarda buluşmayı planlayıp gezen tüm arkadaşlara da kolay gelsin der, buradan selam ve sevgiler gönderirim.
Mesut Hocam,
Bisiklet den kopamayacağını en iyi ben bilirim. Benim bilgisayar ve internetle başımın hoş olmadığını da sen bilirsin. Ama gene de mesajlarını erken görmek isteriz. (Ben yeni gördüm) en kısa süre de görüşmek dileğimle
DEDE
İyi niyet dilekleriniz tebrikleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim. Allah dualanızı kabul etsin. Herkese de bu duyguyu yaşatsın İşaAllah.
Mesut abi; Trek'le sevgimiz hafta sonu oluyor, salcano ile hafta içi. Bebek hafta içi doğdu. Ekiple olamasam da bazen Ladik yoluna gidiyorm trekle gezmek bir tv koltuğu kadar rahat, hızlı tren kadar süratli, tüy kadar hafif. Salcano ise klasik otomobille Bebek'te aheste aheste gezmek demek, herkesin sana bakması demek (avrupa mı, güzelmiş, orjinal bi bisiklet) Tercih bana kalmış. Ha bir de off road bisikleti almak istiyorum
Fatih abi ; aralık ayı adı üstünde bi ara-lık bulup işlerini yapanlara mahsus bir aydır. (Attım ha inanmayın) ben de bu ayda sizlerele pedallayacağım mesela.