Scudo Sports

Konya

yakın zamanda realin oraya taşınıyoruz, şuan 3. sınıfım, eğer taşındıktan sonra bisikletle gidip gelmeye devam edebilirsem, tempoyu arttırmış bile olurum :)

• Beğen
Tepkiler: 42FY
Scudo
Başta gelenlere.....(Dede, Fatih Sert ve Ben) olmak üzere,
Gelmek isteyip de gelemeyenlere sonsuz teşekkürler.

Bu geziyi 3 kelime ile özetlersek....

HAMdık..... PİŞtik..... DONduk....:eek:
Yani....
HAM...... HAMM yaptık...: Bol bol çorba içip gavurma yidik.
PİŞ yaptık.....: Soğuktan dolayı birkaç yerde ihtiyaç molası vermek zorunda kaldık. :eek:
DON duk..... Hava essahdan soğuğudu....

Ammaaaaaa......velhaasıl.....190 Kilometreyi bu soğukta Herif gibi gittik; Herif gibi de geldik vesselam.

@AHMTB

Ahmet bey güzel bir yolculuk olmuş vesselam sizleri tebrik ederim...fotoğraf ve video lar Fatih beyde sanırım...inş. hemen ekler bizde o zorlu yolculugu tatmış hissetmiş yaşamış oluruz.. Alaattin abi cumartesi günki suböreği ve saçarasını kaçırdın haberin olsun:) ama bu yolculuk herşeye değerdi sanırım en azından ben öyle hissediyorum

@dede

Dede ;
Cumartesi günü o soğukta sen beyşehir yap şimdide ben almayayım diyorsun.Bence böyle bir çamur ancak Afyon sandıklı da olur Fatih bey den Allah razı olsun bizleri düşündüğünden Afyona kadar gitmemize gönlü razı olmamış kendi memleketimizde çamur banyosu yapalım demiş sen yine de bir düşün derim hemen kestirip atma:))) kendine iyi bak selamlar.

Keşke her şehrimiz bisiklet şehri olsa, bisikletle bir yere gitmek garipsenmese. :( Yazı için teşekkürler çok güzel olmuş.

Fatih Sert Abi,

Ya sen ne güzel bir makale paylaşmışsın, sen ne güzel yazmışsın öyle !!! Ne desem az. O kadar güzel vurgulamalar yapmışsın ki, götürüp bunu belediyeye sunasım geliyor. Süper....

@Fatih Sert

Bu ecnebi arkadaşlar bizim Altınapanın Değirmenköy civarından geçmişler de niye foruma anons etmemişler...onlara balçıktan nasıl geçileceğini gösterirdik..
Bizim ekip oranın çamurunu avucunun içi gibi bilir.. :p :) (dede de dahil ;) )

Selamun aleyküm ben konyada ereğli göbeğinde oturuyorum okulum ise kalfalarda yani 7-8 km servise verdiğimiz para 95 tl ben okula bisikletle gitmek istiyorum sadece okul değil hafta sonu konyadaki bisikletcilerle gezilere gitmek içinde Bir bisiklet almaya karar verdim en fazla 600 tl verebilirim ama siteye yeni üyeyim neyin ne olduğunu bilmiyorum ben
--mtb mi yoksa yolmu Almalıyıım
--SALCANO ASTRO DIABLO MD yi ve CITY SPORT 27 HDS düşündüm
--Konyada yaşadığım için uygun şartta bi bisiklet önerirseniz Çok iyi olur Şimdiden teşekkürler

Geri