Scudo Sports

Konya

Scudo
Yarın yani 22 Eylül İkibin11'de saat 17:OO'da S.Ü. eski girişindeki yaya köprüsünün altından, (Atunsay ve Sadık abiyi bisikletle kaçamak yaparken önlerine çıktığım yerde :) ) hareket ederek tempolu olarak Ladik'e Cengizhan kardeşimle beraber gideceğiz inşallah. Hava kararmadan dönmeyi düşünüyoruz. Doğal olarak biraz tempolu olacak :) İsteyen araba, uçak, heron vb. aletlerle de gelebilir. Sınır yok. Maksat rüzgarı hissetmektir...

Not: Saatim 5 dk. ileridir. 17:OO ı gördükmüydü pedallar kıvramaya başlar. :)

@Faruk ÇUBUKCU

Gün Batımı:18:50 baz alırsak Konya girişine son 10 yada 5 km karanlık olacaktır.:in: Ben ışı mı alayımda geleyim de.... 17:00 de buluşma noktasın herkesi...:Skull-175 :rolleyes: :p .... görmek nasip olur inşallah.

PAZAR GÜNÜ ANONSU:

Saat : 8.00
Yer : Meram Tarihi Köprü Yanı
Tür : Full MTB
İstikamet : Dağlar

Not : Kuvvetli kahvaltı önerilir. Şekerleme ve içeceklerinizi alınız. Yama takımlarınızı kontrol ediniz...

Görüşmek üzere....

@Faruk ÇUBUKCU

Bundan sonra beni zor yakalarsın, sen Sadık Abi'ye bulduğun yerde yapış aslan Faruk.:)

• Beğen
Tepkiler: Faruk ÇUBUKCU
Yaklaşık bir yıl önce işimi nakletmek zorunda kalmıştım, bugün (22.09.11) itibariyle evimi de Konyamız’dan götürmüş bulunuyorum. Bundan sonra Konya’ya etlekmek yemek ve “ Geleneksel Ironman Cumartesi öğleden sonrası Pınarelli de pinekleme etkinliklerine” selam vermek için gelebilirim sanırım.

15 yıldır yaşadığım şehirden ayrılmak kadar zor olan, geç bulup çabuk kaybettiğim bisiklet sevdalısı dostlarımdan ayrılmak. Ironman’ler ile jübilem son yaptığımız Beyşehir turu oldu. Artık “arkadan gelen tehlikelere” karşı (Önden gelenleri kovalama işini Ahmet Yıldırım’a bırakmıştım) sizleri koruyamayacağım. Yokuş başlarında benim sayemde verdiğiniz molalar için de üzgünüm.

İsim isim saymak duygusal açıdan beni çok zorlayacak ama yağmur, çamur, kar vs vs demeden birlikte yaptığımız her bir km için, tırmandığımız her dağ – tepe için, paylaştığımız her lokma yiyecek, her yudum su, en önemlisi çoğunu ömrüm oldukça unutmayacağım her güzel anımız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim, anlatmakta şu an fena halde zorlandığım kadar minnettarım.

Bizim yaptığımız turlar sadece beraber km tüketmek değil , Cenab-ı Hak’kın pek çok kuluna nasip etmediğni gördüğüm, spor sevgisini paylaşmanın en güzel şekliydi bana göre. Ben bunu çok uzun süre kaybetmiştim, o yüzden kıymetini çok iyi biliyorum.

Uzun yol şoförü olunmaz, uzun şoförü doğulur. Umarım benim yol arkadaşlarım uzun yollardan hiçbir sebeple kopmaz.

Tüm arkadaşlarım, büyüklerim, küçüklerim hepiniz hakkınızı helal edin, Allah’a emanet olun.

İnşallah birgün tekrar bisikletimizin üstünde buluşuruz.

@atunsay

sevgili dost,

sen gelmezsen, sana giden mutlaka bulunur,
bisikletten uzak kalan, yattığı yerde yorulur...

İşlerinde başarı ve bereket dilerim. Sağlık olduktan sonra görüşmek için hep bir fırsat vardır.

Kalben selamlarımla...

@atunsay

Pek bi sevgili, pek bi datlı ve bi o kadar da kalbi ALTUNSAY'ım. Sen, sporcu kişiliğinin yanısıra; gerçek insan evladı olman ile de kalbimizde taht kurdun. Gerçi o taht sana biraz küçük de gelse :D... sen yine kalbimize sığdın.
Senin yokluğunu hissetmemek ve o tahta başka birini oturtmak inan mümkün değil. Otursa bile senin yerini dolduramaz.:rolleyes:
Canımız sağ oldukça, Allah kaza bela vermediği müddetçe mutlaka görüşeceğiz inşaallah... En kötü ihtimal.... güveç yemeğe geleceğiz inşaallah Karaman'a...( En kötü ihtimalimiz böyle olsun).
Seni hepimiz seviyoz... Biliyon bunu deeeeeeeemi..?:in:

Ahmet kardeşim hakkım helal olsun.(Senden de helallik isterim) Yine görüşmebileceğimizi umuyorum. Yeni iş düzeninde sana başarılar diliyorum. Allah işini rasgetirsin.
Eminim orada da bisiklete binmeye devam ederceksin.Sevgi ve saygılarımla ...

@Fatih Sert

:eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
NASIL BİR BİSİKLET SEÇMEM LAZIM BU PARKUR İÇİN :cool:
1-SCOTT SCALE 10 26 JANT SRAM MALZEMELİ :D
2-SCOTT SCALE 50 26 JANT FULL XTR MALZEMELİ :D :D
3-SCOTT SCALE 29 JANT FULLLLL XTR Lİ BİSİKLET :in:
BU PARKUR İÇİN HANGİSİ UYGUN :Skull-175
ALLAHIM YARDIM ET HANGİSİNE BİNEYİM YAREBBİ:dua: :dua:

@atunsay

Saygıdeğer Ahmet abim işinde başarılar diliyoruz. Sadece aramızda bi Ahmet ismi eksik olur, ancak seni unutmayız... Birlikte pedalladık, eğlendik, spor adına birçok şey paylaştık... :in: Bizler de üzüldük tabiki bu duruma ancak hayırlısını diliyoruz...

Hakkımız helal olsun sen de helal et abi. Çok fazla uzak sayılmayız herkesin söylediği gibi. Tekrardan görüşmek, pedallamak üzere inş...

Geri