Scudo Sports

Konya

Selamlar.. Selçuklu Tıp Fakültesinde çalışıyorum hem de müzisyenim.. Bi Heavy Metal grubum var.. Var mı aranızda bisiklet sürerken Heavy MEtal dinleyen :)

• Beğen
Tepkiler: Hüseyin ARICAN
Scudo
Selamlar Murat ben. Yeni katıldım aranıza. Aslında yeni katılanlar için falan bir haftasonu tanışmak için toplanılsa çok iyi olur.. :)

Pazar günkü gezimizin yayımını bekliyorum

konya akabe mhllesinde ve yakın çevresinde beraber turlayacağım dost yokmu?:)

@bisikletseven

Sevgili Kelebek;
Baktık ki sen... Pazar günleri yaptığımız gezilere pek gel(e)miyorsun...:rolleyes:
Bir de seçim günü olması nedeniyle Biz de seçimimizi....Cumartesi günü....
2326 Mt. Rakımlı Aladağ MTB Tırmanışı olarak kullanalım dedik.
Sana da bir Dağ Bisikleti almak artık ELZEM oldu. Yoksa... Simge gibi sen de MAĞĞDURUM DAA MAĞĞDURUM demeye başlayacaksın.

• Beğen
Tepkiler: ahtt ve emre uysal
Konya - Beysehir - Şarkikaraagac - Isparta - Burdur gezi planımız var arkadaşlar gelmek isteyenler irtibata geçsin kamplı olacak

@AHMTB

Alacağım da alacağım alacağım da alacağım..............imza; Bereket dede:eek:

• Beğen
Tepkiler: AHMTB
Mrb arkadaşlar abiler kardeşler..:D Cumartesiye lazım vites kolu aramaktayım. Arayışım slx -xt tarzında lakin aciliyetten dolayı cumartesiye kadar deore yada lx kollarada tavım..:D Tamamlanırsa cumartesiye tekrardan görüşmek isterim...

bende rakının diyarında öğrenciyim aftaya finaller bitince ordayım bea :)

Sevgili Mesut Üstadımıza selam ile bu haftaki anonsumuzu yapıyorum inş.

Seçim münasebetiyle ; "seçim sonuçları milletimize ve vatanımıza hayırlar getirsin" temennisi ile.

Tarih : 11-06-2011 Cumartesi
Yer : Başak ilköğretim yanı petrol.
Saat : 7,00
Tür : MTB
Durum : Hava ve yol şartları tercihlerimizi değiştirebilir. Güzel bir gün bizi bekliyor inş.
Alınacaklar : Bir adet MTB, 3-5 börek parası, bol adet şekerleme, çok adet muhabbet,

Herkese selamlar.

Valla üstadım gelmeyi o kadar çok isterdim ki, bu hafta hem çok sürdüm hem de iş temposu çok yoruldum.. Ama haftaya inşallah Allah'tan bir mani gelmezse gelirim turunuz olursa.. Hem tanışmış olurum. Çünkü hiç kimseyle daha tanışmadım :)

• Beğen
Tepkiler: ahtt
Akşam Orada olacağım nasipse herkesi bekliyorum.

ben haftaiçi gelmek isterim ama cumaya anca müsaitim perşembe sabah konyadayım ulaşmak istersen özelden mesaj atarsan sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: Faruk ÇUBUKCU
Geri