Scudo Sports

Konya

Scudo
Demek istediğim bana soranlara benim arabam var diyorum almış olduğumuz bisikletler zati bir araba fiyatı kaadr. :D

Arkadaşlar C.tesi Saat 21:00 de Eski Selçuklu Belediyesi Giriş Kapısında Buluşup. Karşıda (caminin altında) Erdal Ustanın Çay ocağında çay içelim.
Gezmek istersek ortak bir güzergah belirleriz.
Herkese Selamlar. Cep Numaram 0541 322 99 39

Buda Bilmeyenler için Kroki
(link)

Tamam Inşallah Allahtan Bir Mani Gelmez Ise Sizler Ile Buluşmaktan Mutluluk Duyarım. 1 Kişi 2 Kişi Gelebilecekler Gelmesine Seviniriz. :)

arkadaşlar konyada akabe mahallesi civarında(küçükkumköprü,büyükkumköprü veya o civarlarda)oturanınız varmı?varsa beraber dolaşırız:)14-16 yaş arası olursa daha iyi anlaşırız:)bir tanede sorum olacak:
bisikletim bianchi scorpion,arka göbkte çok az bir boşluk var,bu sitedeki uzmanların talimatlarıyla sıktım teker sorunsuz dönüyordu ama 2 gün olmadan tekrar boşluk oluştu yardım ve önerilerinizi beklerim şimdiden teşekkürler:)

Kıdemli üyeler öncülük yapsında hafta sonu şöyle bir yakın çevre turu yapalım diyorum. Nasıl olur?

yokmu yoldaş??

Tecrübelerime dayanarak söylüyorum;sürekli boşluk oluşuyorsa bir süre sonra bilyeler sorun çıkarır.Benim bisikletimdede aynı sorun vardı,bilyelerin dağılması ile sonuçlandı :)

• Beğen
Tepkiler: ömerözeren
peki ne yapacam?elimden bu işler gelir:)

En sağlıklısı bisiklet sizi yolda bırakmadan sorun çıkaran göbeği değişin derim ben :)

• Beğen
Benim bisiklettede böyle bir sorun vardı,bisikletçiye gittim bilyaları,mili değiştirdi 1 ay geçti halen sorunsuz işlevini görmeye devam ediyor...

• Beğen
can abi kaç tl ye değiştirirler?

Sağol kardeşim hani binmiyormuyuz :) Bisiklet yapıldı.
@emre uysal

Geri