Scudo Sports

Konya

Scudo
Peki nasıl buluşabiliriz siz bizlerden biraz daha iyisinizdir. Ben bu siteye yeni üye oldum buluştuğumuz zaman sizlerden bilgiler almak isterim Teşekkürler. :)

frenleri ve vites kollarını halledersem gelebilirim...

Çok şükür bende aynaya vurduğum kolumdaki morarma dışında bir problem yok :)

Bisikletin arka çemberi eğildi değişecek.

İnşaallah bu vesile ile daha dikkatli oluruz da Rabbim bizi büyük kazalardan korur.
Kimsenin başına bu ve benzeri kazalar gelmemesi dileklerimle.

Herkese iyi niyet ve temennileri için tşkler.

Cumartesi akşam saat 21:00 de Selçuklu belediyesi önünde buluşalım. Orada çay ocaklarıda var oturup sohbet etme imkanımızda olur.

Cumartesi akşamı inşallah Unutmayız bisikletlerimizden zaten birbirimizi biliriz zaten Selçuklu belediyesi yeni yerinde heralde değilmi. Ben tam yerini bilmiyorum ama sanırım Real'in karşısında 21.00 sanırım iyi ama buradaki yorum yapan arkadaşlar gelmek isterseniz orada olacağız inşallah :)

Ben eski yerini kasdetmiştim. Yeni yerinde çay içeceğimiz bisikletlerimizi bırakabileceğimiz bir yer varsa olur.

merhaba bende 10 güne kadar konyaya gelecem sınavlarım bitince geldiğimde tanışmak isterim 1 ay konyadayım belki hem bir yerlerde çadırlı falan gideriz kamp kurarız ???

• Beğen
Tepkiler: Abdülhamit Topçu
bende fatih ısklardayım . yakınız yani.. :D katılmak istersen bizlere. görüşelim...

bisiklet alacağım sizce whistle miwok 1054v mi yoksa kron xc1000 mi 2. el alacağım.

Cengizhan nasılsa araban var :D Selçuklu belediyesinin oraya gelebilirsen istersen orada görüşelim.

Geri