Scudo Sports

Konya

@A.Samet Topcuoglu

Avukatınız da kazanırız diyorsa hemen dava açın. Çalınan malın değeri önemli değil, kazanırsanız alışveriş merkezi avukatlık ücretini de ödeyecek. Bari avukat iş yapsın, AVM ye de kapak olsun:)

Scudo
zaten bende öyle sehır ıcınde kilitledıgım zaman en fazla 5 dk işim oluyo fazla uzun sürecek yerlere otobusle gidiyorum :D demek ki bi kilit daha gerekiyor :D:D birine hem kadro arka jant dıgerınede hem kadrıo ön jant. :D ondan snra calısnlar bakalım serefsızler ...:D

C.tesi günleri özel bir okulda Kickboks:box2: dersi verdiğim için aranızda olamayacağım.
Epey ayrı kaldık, Herkese selamlar :D...

Ben dustum pesıne ama dalgaya aldılar kac paralık oturak kı falan dedıler kanunlara gore kapalı otoparkta calınan seylerı odemek zorundalar ben bunu arastırdım adamın tekının arabası calısmıs dava acmıs ve kazanmıs ondan sonra kapalı otoparklarda calınan seylerı odemek zorunlulugu getırıldı ama kısının ne kadar acık gozlu olduguna bakıyor...

Merhaba arkadaşlar. Eğer müsait olursam bu hafta -pazar- aranızda olmaya çalışacağım hem kendim hem bizim için ama siz yine planınızı yapın belki ööff road yaparsınız. Görüşmek pedallamak dileğiyle...

Pazar günü saat 8 de
Başak İlköğretim Okulu Yanındaki petrolde buluşuyoruz inş.

Ağrıs Petrolde Kelle paça veya nasipte ne varsa
ziyafetlerinden sonra
Sağlık-Yatağan üzerinden Bulumya' da çay molası
ardından da Seydişehir Yolu' ndan Konya' ya giriş.

Duyan duymayana söylesin,
Ekip bahara müthiş bir giriş yapsın inş.

Not : Yanımızda bir miktar çorba parası ile gelmek uygun olur.
Ayrıca hava durumu yaklaşık 20 dereceyi gösterdiğinden,
kıyafetlerimiz de uygun olsun. Allah bilir, yağmur muhtemelen olmayacak.
Tura katılmak isteyen yeni arkadaşlar da lütfen mesaj yoluyla benimle irtibata geçsinler. Kazasız sürüşler dilerim...

@Fatih Sert

ÖNEMLİ NOT : Yokuş Fobisi :eek: olan arkadaşların 10 dakika önceden (07.50) yola çıkmaları hem kendilerini yormadan Belenbaşı'na kadar çıkmalarına; ya da yokuş hobisi :in: olanları Belenbaşı'nda terli terli bekletmemeleri açısından hem fevkaladenin fevkinde hem de çok güzel hareketler bunlar.... olur kanaatimi, bilgilerinize arz ederim efendim... Hörmetler ederim efendim.... Sürç-i lisan etti isem affedin efendim..

abicim ağrıs petrol ün yeri neresi acaba,kızılören girişteki petrolmü,yoksa tavuk çiftliklerinin karşısında ki petrolmü ?

@necosoft
Teşekkür ederim yarın bende Beyşehir yönünden geleceğim görüşürüz inşallah,yolumuz acık olsun hayırlı günler

• Beğen
Tepkiler: AHMTB
ilk defa geçtiğim konya içinden geçerken şehir içindeki bisiklet yollarına hayran kaldım ve çoğu kişi bisiklet sürüyor. ama asıl dikkatimi çeken sürücülerin 7-8 tane bisikleti bir arada trafik ışıklarına kilitleyipte gitmeleri oldu. bu konya'da hep yapılıyor herhalde. bazı yerlerde bisiklet park yerleri vardı ama olmayan yerlerde de böyle hep bir arada kilitliyorlar sanırım. çok bisiklet vardı çok.:)

Geri