Scudo Sports

Konya

sevgili furum üylerini

26-27 nisan tarihlerinde(gelmek isteyen varsa kararlaştırılacak)
aksaray güzelyurt ilçesini geziye gidecegım

gezi konya otogarından aksaraya otobüsle aksaraya sonra aksarak otogarından bisikletle güzelyurt ilçesine gidecegim hatta birazdaha ileride bulunan tarihi kızıl kilise ye kadar gidecegim

tahmini masraf
30 lira yol (gidiş-geliş)
15 lirada yemek tutar diye düşünüyorum

gelmek isteyenler varsa irtibata geçebiliriz
ben mtb ile gidecegim
gelmek isteyenler konunun altına adlarını ve ne ile geleceklerini yazsınlar

tel:05419101992

• Beğen
Tepkiler: Abdülhamit Topçu
Scudo
cok Kotu bı duygu kardesım emınım benım selem gıttıgınde uzuldum ıkı tekerın olmadıgını ve aktarıcının kırılması :( dusunemıyorum bıle

Murat abı nasılsın ben samet :) Altun ınternete takılıyorum :) sımaen bılıorm ama tanısalım ınsallah :)

Bu hafta Beyşehir' e doğru pedallayacaktık, lakin gelişmeler bizi Ağrıs üzerinden (Sağlık Kasabası) Yatağan ve Seydişehir Yolu' ndan dönmeye itti...

Bu Pazar Günü için
IRONMAN ' lere duyuru...

Sevgili Ironman ler

Saat 8.00 de Başak İlköğretim Yanı petrolde buluşuyoruz. Tıp Fakültesi' ne giderken sağda virajdaki petrol.
Hava şartları dahilinde kararlaştırdığımız gezimiz çorbalı olacak olup,herkesin yanına" bir çorba parası abey" babından bir miktar TL almaları önemle rica olunur.

Görüşmek üzere.

kestel bizim köy... cok guzel yerdir. dogru bi seçim yapmıssınız.

samet..! kardesım yine iyi kurtarmıssnız . en ucuz seyi calmıs. adam iyi jantları söküp gitmemiş. demek ki adamın sadece sele ve borusu eksıkmıs. dıger parcaları baska bsıkletlerden calmıstır. ıhtıyacı olmadııgından calmamıstır dıgerlerını... benımde sibop kapaklarını çalmıslardı. :D

Geçmiş olsun hocam, bende bisikleti kilitli bırakıp gittiğimde hep aklım qr. li donanımlarda kalıyor, geri geldiğimde herşey sağlamsa bir oh çekiyorum. Ne biçim insan bunlar anlamıyorum hayvandan aşağılık buluyorum şahsen.

Sevgili Dostlar

Yarın yani cumartesi günü Beyşehir' e gidip gelmeye karar verdim (inş). Gelmek isteyen dostlar, katılmak için şartları zorlayabilecek dostlar, aklının bizde kalmasını istemeyen dostlar, bahar rüzgarlarını kaçırmak istemeyen dostlar, kelle paça çorbasına hasret kaldık diyen dostlar vs. vs. tüm müsait gönül dostlarımı bu tura davet etmekteyim.

Buluşma Başak İlköğretim yanı Tıp yolu üzerindeki petrol. (Han Önü)
Tarih : 09,04,2011 Cumartesi
Saat : 7,00
Hız : Murat 125 :D

Selamlar.

Geçmiş olsun hocam, bende bisikleti kilitli bırakıp gittiğimde hep aklım qr. li donanımlarda kalıyor, geri geldiğimde herşey sağlamsa bir oh çekiyorum. Ne biçim insan bunlar anlamıyorum hayvandan aşağılık buluyorum şahsen

Aynen bende oyleyım :)

Geçmiş olsun harbiden gülünç bir durum oluşmuş :) senden sele çalsa birinden gidon birinden vites kolu :) birinin de jantlarını sokse :) topladı ışte bisikleti :) ne gerek var bisiklet almaya :) geçmiş olsun tekrar Allahından bulsun yapanda :) adam sele borusuna seleye tenezzül ediyor daha neler göreceğiz bakalım :)

Geri