Scudo Sports

Konya

Mevzuu budur, Boşuna KONYA'NIN FATİHİ olmamış adam,
iki dakikada durumu topladı helal olsun Fatih Sert,
"İronmansan dağına toprağına
Börekmansan alayına..."
böyle bir slogan geldi aklıma

Scudo
Abicim çalışman çok güzel olmuş. Ülkemizin en iyi grupları içesinde olduğuna inandığım Ironman Bisiklet Ekibi'nin senin gibi bir tasarımcısı olması büyük bir artıdır. İleride gezilerimizin kitaplaşabileceğine inanmak zor değil.;) Bunun için güçlü bir kaleme ihtiyacımız var. (Aslında o kalemi biliyorum. Yazarsa iyi olur. Bu arada Ogün'de aramızda olsaydı o da gezilerimizin söz, beste ve seslendirmesini yapardı.)

Gezilerimiz 18+ herkese açık.
...............................................
Gününüz mübarek olsun.

Ayrıca bu gün 18 Mart Çanakkale şehitlerimizi de dua ile anıyorum.
...............................................

Saygılarla.

@abdulhamit

Çocuğunla nice yıllarını beraber geçirmeni dilerim.

@Fatih Sert

inş ALLAH pazar günü geleceğim
Fatih abi size bi önerim olacak
DR.mesut abim hafta içi cumartesi günleri forma yazardı yapacağı geziyi vede yapardı fakat PAZAR IRONMAN turlarınıda ayarlar ve gelirdi yani siz isterseniz cumarteside gidin ama sizleri pazar günü aramızda görmekten kıvanç duyarız :D

@bisikletseven

Bu güzel dileklerine tüm kalbimle katılıyorum Sevgili Kelebeğim.

Sevgilil Yasin CANDAN (Gevele)......;
Yapmış olduğun bu güzel çalışma inan beni çok duygulandırdı ve gururlandırdı, Ellerine sağlık.
Ancak asıl önemli olan yirmi senenin verdiği tecrübe değil;....
Dostlarla geçirilen zamanın kıymetini bilmektir...
Ailem ile birlikte geçirdiğim saatler haricinde zevk aldığım yegâne birliktelik; IRONMAN arkadaşlarım ile birlikte geçirdiğim saatlerdir.
Seni de bu saatlerde görmek temennisi ile...

Ayrıca; Gezilerimizi kitaplaştırmak için gerekli olan kalemin; soğuklardan dolayı mürekkebi donmuş olsa gerek. Bahara inşaallah çözülür ve tekrar yazmaya başlar diye düşünüyorum.
Bestekar Ogün Efendi de bir beste yaptımıydı ya.... Değmeyin keyfimize....;)

20 MART 2011 PAZAR günü buluşmak dileğiyle....

20 MART 2011 PAZAR GÜNÜ İÇİN ANONS;

Pazar günü için 1 kişinin "inş" ı yeter dedik ve bu haftalık da pazar gününde karar kıldık inş.

İstikamet : Derbent
Saat : 8.00
Buluşma Yeri : Tıp Yolu Üzeri Başak İlköğretim Okulu Yanı Petrol İstasyonu

Dostlara duyrulur. :D

@rudi4219

Sevgili Ahmet,

Mesut Bey kardeşimizi burdan hasretle anıyorum. Epeydir kendisi ile görüşemiyoruz...
Tabiri caizse düşe kalka organizasyonlara devam etmeye çalışıyorum. Çırağız ne de olsa. Ironman turlarının bu haftalık cumartesiye alınması ile ilgili yaklaşımım, eksiksiz hepimize dönük bir teklif idi...

Neyse, Unuttuk gitti. Pazar günkü içtima da görüşmek üzere...

Profesyonel bisikletçi değilim. Ama bu ekiple bisiklete binmek beni çok mutlu ediyor. Çünkü aramızda bir yarış yok, hasımlık yok husumet yok, Allah'a şükür kardeşlik var, paylaşım var. Malum hem geziyoruz hem de spor yapıyoruz. Yorulunca mola veriyor. Canımız çekiyor çorba içiyor, balık, börek,helva yiyor bol bol su içiyoruz. Çok güzel bir sosyal aktivite yapıtığımıza inanıyorum. Bunları yazarken Mesut abinin bana etki ve katkısını da söylemek isitiyorum. Onun sayesinde böyle güzel bir gruba katıldım. Üst seviye bisiklet aldım ve yine 200+ km ler yaptım. Konya'dan çıktım Torosları aşıp Antalya'ya vardım. O ve Ironman grubu ayrılmaz bir bütün; bu vesileyle Mesut abimizle de baharda hep beraber pedallamak istiyorum.:) Eşsiz yazı ve yorumları ile bisiklete ve bize verdiği değeri biliyorum. (Kitap konusunu değerlendirebiliriz)
Bu iletiyi niye yazdım bilmiyorum. Konunun akışının bendeki yansımaları olsa gerek....

Allah hepinizden razı olsun. İyi dilekleriniz için sağolun varolun.
Allah'a emanet Olun.

• Beğen
Tepkiler: sadık1964
Biraz geç oldu ama yine de yazayım. Patlak takımımı ve iç lastiklerimi dükkanda unuttuğum için sabaha gelmeyeceğim. Uzun yolda kimseyi yoldan mahrum bırakmak istemem

@Fatih Sert

tüm ironman ailesine merhaba, :p 20 matr 2011 pazar turumuzu elhamdulillah kazasız belazız biraz iteklemeli kakalamalı espirili börekli rüzgarlı birsekilde tamamladık ironmanlar herzamanki gibi arkada kalan arkadaşlara yardımcı oldu beklendi sanırım parkur 130 km :D :eek: idi sevimli bir parkurdu gelen gelemeyen gelecem diyip gelmeyenlere bizi destekleyenlere tesekkurler bol pedallı günler

Geri