Scudo Sports

Konya

@serkan yeşildağ

Hoşgeldiniz. Bu konudan turlarımızı takip edebilirsiniz...

Scudo
@serkan yeşildağ

merhaba öncelikle hoş geldiniz bizlerde sizi aramızda görmekten kıvanç duyarız :)

Sevgili Dostlar;

Bu hafta sonu ile ilgili bir kamuoyu yoklamasına ihtiyaç duyduk. Hızla eriyen karlar, muhtemel yağmurlarla birleşeceği için bu hafta da yol yapacağız inş.

Bu haftalık turumuzu Cumartesi günü yapmak arzusundayız. Yekün olarak evet dersek cumartesi yapalım derim. İstikameti buna göre cuma günü açıklarız ve 130 km lik bir parkur olacak inş.

Teşekkür edenler bu haftalık cumartesi gününe evet demiş olacaklar.

Herkese selamlarımla.

@Fatih Sert

Ben Mustafa Cumartesi olmazsa iyi olur sadece pazar günü boşum tabi çoğunluk ne derse o olsun

@Faruk ÇUBUKCU

Acele etmeeee... Ciddi bir organizasyon ile seni bu sıkıntıdan kurtaracağız inş. Sen cumartesi gelebilir misin onu söyle Farukçuğum...

merhaba konyanın fatihi abim cumartesi turları memurlara öğrencilere emeklilere uyar ama çalışanlara uymaz ironmanarın özelliği herkes işini gücünü ayarlar pazarları tura cıkar artık cumartesileri cıkmaya baslarsanız gurup ıyıce bolunur çoğunluk azınlığa düşer bisiklete topluca binmenin bir espirisi kalmaz bu benim düşüncem saygılar

Ahmet sana katılıyorum. Ironman gezilerimiz pazar günü devam etsin. Ancak Fatih abinin sadece bu haftalık bir kamuoyu yoklaması var. Bunda bir sıkıntı olmaz. Bu hafta cumartesi gidenlere gitme diyemem. Ama bir kısmımız pazar günü müsait olup da grup c.tesi gezi yaparsa bu da iyi olmaz.

Diğer yandan turlarımız her hafta c.tesi olursa şahsen ben gelemem. Bu vecihle fikirlerimizin açıkça ortaya konmasından yanayım. Bundan kimsenin alınmayacağını düşünerek herkesin fikrini beyan etmesini bekliyorum.

NOT: İşlerim nedeniyle bu hafta sonu gezimize katılamayacağım.
Sevgi ve saygılarımla.....

• Beğen
Tepkiler: smh42
@rudi4219

Aynen katılıyorum...
Hatta daha büyük puntolarla sana katılıyorum. Bu haftalık bir durum bu.... Böyle anlaşıldığını sanıyorum. Mesela bu pazar günü gelebilecekler, eksiksiz cumartesi gelebileceklerse demek bu. Yekün demek eksiksiz demek. 1 kişi bile ben kendimi pazara hazırladım derse bu iş olmaz zaten.

Panik yok. ;)

• Beğen
Tepkiler: rudi4219
Lütfen "ben pazar geleceğim "inş" ama cumartesi gelemem" diyen varsa yazsın.
O zaman zaten bu haftalık da olsa cumartesi günü IRONMAN turu yapmayız.
Pazar günü turlarız inş. Güzergah büyük ihtimalle Derbent arkadaşlar.

• Beğen
Tepkiler: rudi4219
@Fatih Sert

Cumartesileri i'm out Fatih abi :) Pazar günleri için "inşallah diyorum.

Bu hafta yavrumun doğum günü olduğu için katılamayacağım. İnşallah sonraki senelerde onu da getiririm :)

@Fatih Sert

• Beğen
Tepkiler: atunsay
Geri