Scudo Sports

Konya

Scudo
freni var ama pedalı yok :D kesin downhill yaptıklarından aynakol ağırlığını falan düşürmek için yapmamışlardır. frenler hoşuma gitti magura'ya rakip olabilir

• Beğen
Tepkiler: M.Burak KARADAĞ
resimlere bakıp rahat 60-70km hız yapıyolar derim. adamlar teknolojide aşmış biz yapamıyoruz bu hızları yaw :D

bana çocukluğumuzda yaptığımız tahta arabaları anımsattı ufaktan bi geriye götürdüü beni paylaşayım herkes görsün istedim..

Orjinall olmuş baya bir :)

Elimizde pedal gibi bir aktarım organının bulunmaması pekte bisiklet olmadığını gösteriyor :)

Frenleme nasıl yapılıyor ben anlayamadım.

tekerdeki lastik kaplama galiba. aşınmasın diye. teknolojiye bak.. fren harika. vespa motorlar bunlardan esinlenmiştir büyük ihtimal..

Haruncum ayaklarının altlarındaki pedalı ittirdikleri anda lastikleri kitliyor böylece pedallama yapılmış oluyor :)

son bisiklet bunlar olsa yinede binmem.

Evet fotoları merakla bekliyoruz... Selamlar...

@rudi4219

:) Akşama kadar yüklenmiş olur inş.

Katılanların sayısı o kadar sık değiştiki. Bi baktım 7 kişi, sonra 8 oldu, tekrar yedi derken 30 kişi oluverdi, :eek: tekrar 7 ye düştü sonra 6 olmuş, beklediğimiz yerde 10 kişi idik, konya ya girince 3 kişi saydım...

Bu arada inş. iyisindir. Geçmiş olsun.

Bu hafta fren yüzünden katılamadım:( hayırlısı resimleri görüp biraz avunalım bari:)

@Fatih Sert

şimdilik iyim dün AÇLIK KIRİZİ GİRDİ elim ayağım tutmadı gözum karardı heryeri kırmızı görduyordum çok fenaydım babamı aradım babam aldı bsk hastanesinin yakınından dun çok fenaydım birazdan hastaneye gidecem ne olmus bana dıye soracam

• Beğen
Tepkiler: atunsay
Geri