Scudo Sports

Konya

Adana'dan çıkıp, Çanakkale'ye pedallayan "amistade" kullanıcı isimli Orhan abimiz şu anda Mevlana'nın orada "Mevlana çay evi"ndedir. Saat 2 gibi orada olacağım inşallah gelecek olanları bekliyorum...

Scudo
Orhan bey şu an ofiste misafirim. Dileyen gelip ziyaret edebilir.

• Beğen
Tepkiler: ahtt
@abdulhamit

Orhan Bey' e selam hürmetler.... Allah yolunu açık etsin...

• Beğen
Tepkiler: ahtt
@abdulhamit

Kendileri ne zaman Konydan ayrılacaklar eşlik edelim

Muhetemelen sabah ayrılacak. cebinden ulaşabilirsiniz.

Misafirimiz Adana Kanal a televizyonu 18:30 haberlerine telefonla bağlanacak.
(link)

@rudi4219

Geçmiş olsun. İyisindir umarım. E biraz da hata bizde bisikletimize yaptğımız bakım kadar kendimize bakmıyoruz.:)

• Beğen
Tepkiler: rudi4219
@bisikletseven

saol abi insülin direnci başlamış dr ilac verdi bundansonrra ilaç kullanacam

Merhaba sevgili Ironman arkadaşlarım. Hepinizin cuma sını kutlar, pazarına iyi pedallar dilerim. Bu haftacık aranızda olamayacağım.

• Beğen
Tepkiler: rudi4219
Sevgili Dostlar;
Pazar Günü güneşli ama serin bir hava bizi bekliyor.

Program şöyle;

8.30 Aydınlık Evler Girişi Karşısı Makro Market önünde buluşuyoruz inş.
İstikamet, K a d ı n h a n ı .....

Dostlara duyrulur, sofraya buyrulur. :)

Fatih abi ben gelmeyeceğim ama Realdeki benzinlik buluşma yerimiz olarak daha uygun olmaz mıydı.?

@bisikletseven

bazı arkadaşlar medaşın oradan da katılabilirler. Benzinlik ters tarafta kalıyor.. Çevre Yolu üzeri daha iyi olur gibi geldi. :) Beğenmezsek değiştiririz be kardeşim. :in:

@Fatih Sert
Peki siz nasıl isterseniz. Ben bundan sonraki gezilerde Medaş'ın ordaki yıkılan benzinlikte beklerim sizleri. Sizler 8:30 da hareket ederseniz ben de 8:40 da orda olurum. (Herkes hareket saatine riayet etsin arkadaşlar birbirimizi bekletmeyelim.;) - Aksilikler hariç -:eek:

• Beğen
Tepkiler: AHMTB
Kadınhanı yolcularının yorumlarını bekliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: smh42
merhaba bende bir bisiklet tutkunuyum. sizleri tanıdığım için çok sevindim.Çünkü artık gençler bu tür sosyal faaliyetlere önem vermiyor.Uzun yol turlarınıza katılmayı çok isterim.Eğer sizde uygun görürseniz.

Geri