Scudo Sports

Konya

adanadan konyadaki dostlara selam olsun 18 mart törenlerine katılmak için 5 mart tarihinde adanadan çanakkaleye bisikletimle yola çıkacağım güzergahım konyadan geçiyor konyadaki dostlarla tanışmak istiyorum tel no 05318965592

• Beğen
Tepkiler: Murat Uluoğlu
Scudo
@amistatde

konya'ya geliş tarihinizi tam olarak belirtirseniz sizi karşılayan çok sayıda arkadaş olacağına eminim. şimdiden kolay gelsin

Tarih netleştiğinde görüşelim. İnşallah sizi karşılamak isteriz.
@Murat Uluoğlu

1 aydır hava durumu nedeniyle yol yapmaktayız:cool: kötümü oluyor hayır ama dağ,taş,iniş,çıkışlar bizi bekler 5.6. haftaya sarkabilir ama bunun acısını çıkaracak Ful offroad olsa hiç fena olmaz:in: :in: çalışmalarını bekliyorum Fatih abi bu rota çizme işinden bizden daha iyisin bizi geçirdiğin yerler oldukça iyi çünkü :in:

@Mustafa Kırıcı

Evet,
sizlere off dedirtecek offroadlar ile ilgili çalışmalar arşivimizde...
Tüm Ironman kardeşlerime "sabır" diyorum....
6 Mart pazar günü müsait gözükmekte bu günden. Allah (cc) en güzelini bilir diyelim ve hayırlısını dileyelim.

@amistatde

Biz de tanışmak isteriz. 4 Martta forumdan haberleşip Konya'da hangi gün olabileceğinizi bilirsek iyi olur

• Beğen
Tepkiler: Faruk ÇUBUKCU
@bisikletseven

Gelecek arkadaşla ilgili ayrıntılı bilgi inşallah toplandığımızda yapacağım açılış konuşmasıyla sizleri aydınlatacağım :)

Ben de bugün geziye gelemeyince Sille'ye gieyim dedim. Oradan da 1 foto alıvereyim dedim :)

http://i1091.photobucket.com/albums/i391/farukcubukcu/DSCF1250.jpg

Pazar günkü gezimize katılan Iron Semih,Mustafa,kardeşime; Ahmet,Fatih abim ve sevgili Dedemize teşekkür ederim. Güzel bir gezi yaşadık. Fotolara ben baktım fotolar da çook çoook güzel. Yayımını bekliyorum.:) Böreklere diyecek yok yedikçe tadı damağıma tokluğu mideme oturdu. Eve vardığımda 135 km yapmıştım ama açlık yoktu. Akşam yemeğini zorla yedim. Allah'a şükür güzel bu geziyi güzel bir havada yaptık keyfini sürdük bisikletin ve doğanın muhabbetin böreğin.... Böyle bir ortamı sevgi ve saygıyı forumdan takip ederek yaşarsınız ama hep eksik kalır: Bizimle beraber pedal bastığınızda görürsünüz anlarsınız ve yaşarsınız herşeyi üstüne bir de spor yapmış olursunuz farkına varmadan ki geleceğe yatırım olur. 40 yıl sonra bile aynı yaşta ve sağlıkta kalabilirsizin spor dostluk ve muhabbetle. Sevgiye saygıya spora doğaya dostluğa kardeşliğe paylaşıma değer veren herkesi Ironman ailesine bekleriz.;)

Yeni bir haftada herkese hayırlı günler dilerim. Bir sonraki gezimizde buluşmak ümidiyle ....Sevgi ve saygılarla

Herkese Selamlar;

Bundan böyle Pazartesi, Çarşamba, Cumartesi Günleri Saat 08:00 de Ofis önünden hareketler 25-30 km 1 saat civarında antrenman gezileri yapacağım gelmek isteyen arkadaşlar olursa çok memnun olurum. Pazar gezilerine katılmak isteyen arkadaşlarada hazırlık mahiyetinde olabilir.

Hareket Yeri:
(link)

• Beğen
Tepkiler: emre uysal
@emre uysal

bekliyorum yarın şenlikli olacak.:)

@gevele

Çok güzel olmuş. Ekibin sinema sanat işleri sana emanet hocam

• Beğen
Tepkiler: gevele
Adana'dan Çanakkale'ye pedallayacak olan abimiz bugün saat 18.30'da Kanal A'da canlı yayına çıkacak. KAÇIRMAYALIM ;)

@Faruk ÇUBUKCU

Şu an nerede Konya'ya geldi mi?

@bisikletseven

Hayır henüz Konya'ya gelmedi. Bisikletini hazırlamış yola yarın, öbür gün çıkacak inşallah.

Geri