@Faruk ÇUBUKCU
Kadınhanı'nda deee mi? Wahayt! Süper olur...:rolleyes:
@bisikletseven
İyi dileklerin için çook teşekkür ederim İsmail. Pazar günkü gezilerinizi bu sayfadan takip etcem artıkın.

Arada bikaç taciz atışı yaparım canım yorum babında...
@dede
Dede;
öncelikle, "emekli" olduğuna tamam ama "yaşlı" olduğuna kesinlikle hayır.
"Alüminyum kadro"ya da evet ama "karbon kadro" sana yakışır be dede be. Yaa, ben yine kötü oldum. He he he heee...
@sadık1964
Mesut abi, nasıl da alıştırdın yaw!

Bak Sadık abi MTB'yi satacağını söylüyor yaw!

Hay Allah! Ohooo... Nasıl olcak böyle? Umarım, satmazsın Kron'u Sadık abi.
@sgtalper
Yaw be Hasan; dağlarda kaybolmak bile acayip güzel bi duyguymuş. Burda "kaybolma" ihtimalin bile yok. Yani öyle tahmin ediyorum. Her taraf tabela: Kadıköy, İzmit, Edirne, Maltepe (sahilyolu ), Ümraniye falan

İlla bi yere çıkıyon. Konya'mın yeri ayrı. :rolleyes:
@-aht-
Ahmet, n'apmışsın olum sen yaw?

Hüzünlendim, kızardım, terledim ve her bi şekle girdim walla ekran karşısında... Böyle bi grafiği yapmak için zaman ayırmışsın; çok teşekkür ederim

Bisiklet Forum'un Konya temsilcisi olmanda vesile olanlar, ne kadar da isabetli bir karar almışlar.
Tatlı sözlerin için de çok teşekkür ederim Ahmet ama, şööle bi düşündüm de, hemen her turda sana ve Semih'e yetişmeye çalıştığımı sonra da vazgeçtiğimi hatırlıyorum. Yani, zaten birlikte pedallamamışız ki

Çufçuf expresçiler sizi...
Konya'daki pedalşörlerime sesleniyorum buradan:
"Way efendim, benim çok fena İstanbul'a gidesim geldi amma kalacak yerim yok!"
ya da
"Yok işte, İstanbul'da çok uygun fiyata bi bisiklet var ama kim gidecek şimdi 700 km."
veya
"Ben şimdi İstanbul Pastanesi'nde oturmak yerine, İstanbul'da bi pastanede otursam ne güzel olurdu be!" gibi düşüncelere boğulduğunuzda,
Unutmayın
İstanbul'da da bi eviniz var artık.