3 haftayı devirdim İstanbul'da. Evimde yaşamaya nihayet başladım; düzeni kurmayı başardım. İnternet olayını da hallettim. Hemen bağlanıverdim nete. Dedim "Bizimkiler ne yapmış ve yarın da ne yapacaklar acaba?" Daldım Bisikletforum'a...
Sevgili Fatih'in fotoğraflarını gördüm; sizinle pedallıyomuş gibi oldum bakarken. :rolleyes: Ama şaşırdım da; yahu Ahmet Yıldırım'ın başında "kask" gibi bişi var. Ana!

Ama yakışmış da Ahmet'e. Lance Armstrong ile Tom Cruise'un karışımı olmuş Ahmet'im :in: Fakat şu dağlarda, taşınabilir, ve her türlü sıvı yakıt ile çalışan ocaktan bi çay içemedim be!
Mesut abinin, belli bir süre için, pazar günleri sizinle pedallamıyacağını öğrendim. Üzüldüm walla. "Yardırma" ve "bodoslama" olmadan, sadece anayolu takip etmiştik bi sefer onun yokluğunda. Korktuyduk patika yollara sapmaktan

Hayırlısı olsun.
Bisiklet forum Konya temsilcisi sevgili Ahmet'in, gruba ısmarlayacağı "adam başı 2 etliekmek + sınırsız içecek" faslını kaçırmadım dee mi?

Kaçırdıysam, Konya'ya bi başka geldiğimde yirim Ahmet, tamam mı?
Hasan, Marintek "Yenileniyoruz" diye kocaman yazmış burda. Haberin olsun
Dede, burda şahane karbon kadrolar var. Fox maşaya, Avid Ultimate Juicy karbon frenlere, Truvativ aynakola karbon kadro yakışır; alüminyumla olmaz. Oh be! Söyledim kurtuldum sonunda.
Sevgili Ahmet Talha, siparişlerin vardı; unutmadım. Bana bi mail at, ben de onları kendi adresime yönlendireyim. Sonra da kullanırım. He he heee.

Fakat sarı Windstopper'ın fotoğraflarda ışık gibi parlıyorsun.
Sevgili İsmail, Trek'lendikten sonra daha fazla yazın çıkmaya başlamış forumda. Aynı şey bana da olmuştu deeeermişimmmm.

Ama yakışıyo sana Trek.
Aslankangal, burada "çakma" da olsa kangala rastlayamadım daha.
Faruk, burada da Çakma Kontador çok.
Semih, İstanbul'u yazabilirsin üniversite sınavında. Otobüsle gelirken, 9 buçuk saat süren yolculuğumda, yolun, yani Konya-İstanbul yolunun bisikletle gidip gelmeye gayet uygun olduğunu tespit etmiş bulunmaktayım. Saatte 40 km/h ile gitsen, 17 saatte gişelerdesin. He he heeeee...Bilet fiyatından da yırtarsın böölece.
Sevgili Ahmet Karagöbek İstanbul, "aşk-ül mekan"dan ziyade, "inşaat-ı her biyer" olmuş. Ama bitince inşaatlar, yine ööle olabülüü.
Sadık abi, değişik marka yol bisikletleri çok burda. Beyşehir turu yakındır; yani 28 inçle gitmek keyifli olabilir. :rolleyes:
Daha siftah yapabilmiş değilim bisikletle İstanbul'da. Nakliye sırasında, hidrolik fren hortumu yırtılmış ama hortumun altında tel-örgüler olduğundan sistem zarar görmemiş, şükür. Şööle bi temizliyim, Bike Shine ile parlatıyım, bi de ufak bi ayar çekiyim, sonra da sayenizde artırdığım kondüsyonumla buralarda pedallamaya başlıyım.
Hepinize kucak dolusu selamlar, sevgiler. Yine, en kısa zamanda birlikte pedallamak ümidi ile...