Scudo Sports

Konya

@Faruk ÇUBUKCU

:) evet.. Pembe bir tablo bu.. Meram son durak buluşma dersem, saat yönünde hareket dersem gerisini tahmin edin artık.

Scudo
Seydişehir yolundan beyşehir yoluna mı çıkacağız ne? :D

@Fatih Sert

Abi ben üstad değilim ama olsun. :) Bu parkurda amortisorler tavan yapacaksa ben varım :)

Fatih Bey'in ACİZANE parkuru; Mesut Abimizden de gerekli İCAZETi almış olup;
PAZAR günü saat tam 09.00'da MERAM KÖPRÜ yanında MTB'ler ile buluşarak, Fatih Bey'in ACİZANE parkurunda ACZİMİZİ İHYA EDECEĞİZ inşaallah.
Turun ortalarına doğru yine ACİZANE bir Helva-Ekmek Partisi verelim deriz....
partinin kısaltılmış adı da HEP :eek: olsun gaarim.;)

yarın sabahtan istanbula gidiyorum. Muhtemelen yetişemeyeceğim gelemezsem gönlüm sizinle

@abdulhamit

Buradan tüm forum ailesine sesleniyorum. Sayın Abdulhamit abime "Bu hafta Drag'ı ver de ben bineyim" dedim fakat kendileri beni arkadaşların yanında rencide etmek istediğini söylediler :000002158 Buradan tekrar sesleniyorum kendisine :) Hafta sonuna yetişip rampalarda bisikleti bağırtırsın inşallah :D Lasitiklerinin psi değerleri hiper tansiyondan bir yükselip bir azalır inşallah :D Acizane Drag'ın suçu ne de çok yükleniyorsun, dik yerlerde eline alırsın o da sana yüklensin inşallah :p :p :p

Abdulhamit abi bende kule yönetiminden birileri ile tanısmıstım babamda tanıyor bende onlarla bı goruseyım ınsallah cok guzel bır sey dusunmussun ınsallah yuzumuzun akı ıle becerebılırız bu ısı

• Beğen
Tepkiler: Abdülhamit Topçu
Tura katılmak isterdim ama kasketim yok kasketim olsada parmagı sakatladık dikişi daha cuma günü aldım yaram taze inşallah parmagım iyileşince ve kasket alınca tam pedal devam edecem ii akşamlar fotoları bekliyorum

amin kardeşim. El ele verirsek güzel bişeyler yaparız inşallah

ironman Konya bisiklet ekibine duyuru:
Bu hafta sonundan itibaren ailemle birlikte antrenman yapmaya başlayacağımdan pazar gezilerine bir süre katılamayacağım. :(
İron ekibinin turlarına bensiz devam etmesini ve güzel gezilere imza atmayı sürdürmesini dilerim.

Hocam bu bir süre lütfen uzun sürmesin :(
@Mesut Girgiç

• Beğen
Tepkiler: seyrencem
Mesut abi eşimiz, anne babamız, çocuklarımız.. vs nasıl aile ise ıronman ekibi de 2. ailemiz oldu.:) Seni de ıronman ailesinin büyüklerinden baş ıron olarak özleriz ekipçe gezilerimize devam ederiz ama seni de çok özleriz. Hatta bu mesajını görünce bile özlemeye başladım.:( Yakın zamanda görüşmek dileğiyle

• Beğen
Tepkiler: AHMTB
@Mesut Girgiç

Mesut hocam;
Yerine vekaleten birini bırakman gerekir Umarım sen olmayınca ekip dağılmaz yine aynı şekilde devam eder.Bu ayrılık fazla olmasın dileğiyle

Geri