Scudo Sports

Konya

@sadık1964

Birimizin öncü olması lider olması iyi olur.:) Mesut abinin tavsiyesini hepimiz kabul ederiz

• Beğen
Tepkiler: Abdülhamit Topçu
Scudo
@bisikletseven

@sadık1964

Neredeyse turlara 8-9 yıldır katılıyorum.
Senenin 52 haftası varsa ben neredeyse senede 50-51 hafta sonu tura gelmişimdir. Katılamadığım o bir iki gün de ya hastanede nöbetçiyimdir yada Konya dışındayımdır.

Benim gibi müdavim olmasa da yine de şimdiye kadar turlara aksatmadan en çok devam eden ironman ekibine liderlik edebilir derim ben.
Aslında biraz daha cesur ve otoriter olsa dede liderlik edebilir ama bizim dede pamuk dede, bizim dede şeker dede, bizim dede lokum dede.. Dağı versen deler, suyu döksen erir.. :) (şaka şaka)
Kabul ederse Dede olsun, yoksa Fatih beyi önerebilirim. Fatih beyin fotoğrafçılığı da cabası. ;)

@Faruk ÇUBUKCU
Ben merak ediyorum ama havalar biraz daha ısınsın ve günler uzasın bakalım şu yeni obruğa

Bu hafta yol mu mtb mi olacak
Yolsa Ladik veya İçeri Çumra olabilir mi

• Beğen
Tepkiler: Faruk ÇUBUKCU
@Mesut Girgiç

en kısa zamanda görüşmek üzere s.a :cool: :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

@gevele

Tebrikler hocam valla en güzelini yaptınız bence. Darısı benim hacının başına..:D 32 senedir içiyor bırak dediğimizde sizene diyor.:S:S:S ..tekrardan bolca ve içtenlikle tebrik ederim..

• Beğen
Tepkiler: gevele
@gevele

Sigarayı bıraktığınız için ben de tebrik ederim.:) İşaAllah bi daha başlamazsınız.

......
Sadık abi sabah (07:40 gibi) İstanbul yolunda karşılaştık ama beni görmedin selamım havada kaldı. Bisikletin önünde sepeti, sepetinde farı başında kaskı olan bendim.(Ama senin kaskın yoktu abi)

@Mustafa Acar

Kardeş Tütüne Son denesin bence çok etkili, çünkü bırakılmaz olsaydı ben bırakamazdım

• Beğen
Tepkiler: M.Sami
Bu ekibe liderlik etmekden kaçmanızı çok iyi anlıyorum.
İmam-ı Gazali Hazretlerinin Kimyayı Saadet adlı kibabından öğrendiğimize göre, Ebu Ali Ribati ismindeki bir İslam büyüğü, başından geçen bir hadiseyi şöyle hikâye eder: “ Abcullah-ı Razi ile sahrada yolculuk ediyorduk. Bu esnada yol arkadaşım, durdu ve bana şu soruyu sordu:
- Şimdi, sen mi, yoksa ben mi reis olayım ?
Cevap verdim
- Sen ol.

Bunun üzerine Ebu Ali Razi şöyle dedi:
- Olurum, lakin, ne dersem itaat edeceksin.
- Olur. Başüstüne, dedim. Böylece reisliği kabul etti.

Sonra, “ Torbanı getir “ dedi. Getirdim. “ Elinde ne varsa içine koy “ dedi. Koydum. Yükü sırtına aldı. Bütün ısrarıma rağmen, yükü hep kendi taşıdı. “ Reis benim, emrime uy “ diyerek ısrarıma itiraz etti.
Gece yağmur yağdı. Sabaha kadar uyumadı ve ıslanmayayım diye üstüme örtü örttü. Birşey dersem
“ Sus, reis benim “ derdi. Keşke, onu “ reis yapmasaydın”.

Lakin bizi de ziyan etmeyin :) Biriniz bu işi ele alıp bizi peşinizden götürün lütfen. Yoksa bunca bisiklet sevdalısı tursuz kalacak :D

......
Sadık abi sabah (07:40 gibi) İstanbul yolunda karşılaştık ama beni görmedin selamım havada kaldı. Bisikletin önünde sepeti, sepetinde farı başında kaskı olan bendim.(Ama senin kaskın yoktu abi)

Önce farketmedim yanımdan geçerken selamını duydum selamın havada falan kalmadı.selamını aldım fakat sen olup olmadığın konusunda terettüt yaşadım buralarda ismail in işine diye düşündüm.Bu tarafta otursan şimdiye kadar karşılaşırdık diye düşündüm bu ismail değil bir başkası olarak da yorumlamıştım.

@sadık1964

Sadık abi mümkün mertebe işe bisikletle gitmeye çalışırım. Geçen hafta akşam bizim Faruk'la karşılaşmıştık. Eskiden Dede ile çok karşılaşırdık, işi bırakınca bizim yolları da bıraktı.
Genelde yolun karşısındaki bisiklet yolunu tercih ederim ama insanlar engel oluyor malum. O nedenle taşıt yolunu kullandım.Bazen de Ankara yolunu tercih ediyorum, sakinliği ve uzunluğu nedeniyle. Sanırım bu nedenle karşılaşmamız geç oldu. Yoksa her hafta işe bisikletle gitmeye gayret ederim. Yaz kış farketmez.

@bisikletseven

Bisiklet yolundan giderken baktım ki lamba takmış bir bisikletçi geliyor "helal olsun" dedim. Sonra baktım kask takmış "helal olsun" dedim yine sonra karanlıktan daolayı yüzünü geç farkettim yüzü de gülüyordu bisikletçinin yine "helal olsun" :) dedim. Bir baktım İsmail abim çıkıverdi :D

Sevgili Ironman abilerim hafta sonu gezimiz nereye? Merakla gezi ilanınızı bekliyorum.:winkenlux Kar da yağıyor karlı havada da güzel gezilir.:cheer: Karda mangal sucuk çok güzel olur ama konuyla alakası yok:lick3: Sadece birazcık acıktım ondan.
Sevgilerimle......

@Mesut Girgiç

Mesut Hocam,
Öncelikle şunu belirtmek isterim ki seni her zaman İronman bisklet ekibinin başında görmek isterim. Sen olmadan önden gideni kim durdurcak. Geride kalanı kim toparlayacak. Rotaları kim belirleycek ekibi kim çekip çekiştirecek. Daha sayamacağım bir sürü meziyetizle İronmanları İnşaallah fazla bekletmezsiniz.

Benim için yazdığınız düşüncelerinize çok teşekkür ederim. Ama ben bu işi FATİH Beye vermenizi rica edeceğim. Şimdiye kadarki turların çoğunluğuna katılmış olmama rağmen biliyorsunuz 2010 yılı sağlık açısından benim için pek iyi bir yıl olmadı. Bu yılın ne getireceğini Allah bilir. Ama en yaşlınız olmam nedeni ile kendi kanaatime göre turlara ne kadar katılacağımı tahmin edemiyorum. Ayrıca Fatih bey gibi güzel fotoğraflar çekemiyorum. Güzel rotalar çizemiyorum, cep telefonum eski model google programı yok.En önemliside Sen beni çok iyi tanıyorsun. Ben bilgisayar ve İnternet ile fazla ca ilgilenemiyorum. Çok iyi takip edemiyorum. Çünkü bizim çocukluğumuz ve gençliğimizde bu iki alet de yoktu. Bakın; Mesajınıza bile ancak bu gün cevap verebiliyorum. Bütün bu nedenler ile aramıza tekrar dönüceye kadar Bu işi Fatih beyin yapmasını rica edelim. İnşa Allah İronman ekibini uzun süre bekletmezsiniz.
DEDE

Dede sen bizim büyüğümüzsün gönlün nasıl rahat ediyorsa öyle olsun.Senin lakabın dede ; ruhun genç ekibimizin tacısın ve müdavimisin.Hatta senin formanda kocaman bir nazar boncuğu baskısı olmalı. Allah sağlık versin nazara gelmeyesin

@sgtalper

bende konyalıyımmmmm :) ama ankarada oturuyorummm:cool: bisiklet kullanıcıları için konya mükemmel yollara sahip bi yer :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: sadık1964
Geri