Scudo Sports

Konya

Scudo
kaskım olmadıgı icin turlara katılamıyorum bolesi daha ii ne sizi zor durumda bırakıyorum nede kendimi inş alınca katılmaya devam edecem ii akşamlar

• Beğen
Tepkiler: atunsay
Sevgili Ironman arkadaşlarım pazar günü hava sisli ama aynı zamanda rüzgarlı ama aynı zamanda soğuk. Rüzgar ve soğuğa varım ama siste yokum yol izi varsa varım ama offroadsa yokum rotamız nereye

@bisikletseven

sevgili Kelebeğim; Bu yazdıklarını okuyunca nedense aklıma Kemal Sunal'ın filminden bir diyalaog geldi aklıma...

Pazartesi............ Dedemin fesi....
Salı....................Sallanır...
Çarşamba........... Çarşafa Dol.....
Perşembe............Perişanlık....
Cuma................ Mübarek gün....
Cumartesi-Pazar.. Tatil....

Vuslat ne zaman Emineeee?

Sevgili ironlar.

Pazar günkü gezi planımız şöyledir.

Saat 09:15 de (en geç 09:30) meram son duraktaki tarihi taş köprüden hareket edip Seydişehir yolu Bulumya istikametine doğru asfalttan pedallayacağız.
Saat 12-13 arası evde olacak şekilde yoldan geri döneceğiz.
Turumuza inşallah bir aksilik olmazsa antrenör olarak Mustafa Karagöbek abimiz de katılacaktır. Kask takmak mecburidir. Çamurluk ve stop lambası takılması da tavsiye edilir.
Yol, hibrit, mtb herkes katılabilir.

Arkadaşlar
Shimano - Deore SLX 22-32-44 aynakol satılıktır. Yaklaşık 750 km. kullanılmıştır. Tertemizdir. 8/01/2011 cumartesi den itibaren bf' de satışa koyacağım. Konya' lı arkadaşların önceden haberi olsun istedim...

Pazar görüşmek üzere herkese selamlar.

Not : Karank yatağı yok.

• Beğen
Tepkiler: Abdülhamit Topçu
Sevgili mesut kardeşim seni kutluyorum bisiklet sporu için yaptıklarından dolayı bizler genç arkadaşlarımızı bu spora yönlendirmek için ne gerekiyorsa yapmalıyız diye düşünüyorum sizinde yorum larınızı dikkatle inceliyorum konya bisiklet için çok önemli bir kentimiz genelde bisiklet sporcularımız konyadan çıkıyor oralarda bisiklete binmek çok kolay neden? konyalılar biliyor lar bisiklete binenlere saygı duyuyorlar ama başka kentlerde öyle değil yaptıkların dan dolayı seni tekrar kutlar saygılar sunarım

ali baba

Önümüzdeki pazar günü sabah saat 10:30 da Realin önündeki benzinlikte buluşup Malası tersten çıkacağız inşallah. Yani kampüsten tırmanıp Yükselen yoluna ineceğiz, oradan da Malası tersten tırmanıp 500 evlerden Konya ya döneceğiz. Turun 2-3 saati geçeceğini zannetmem.
Yol, hibrit, mtb hepsi gelebilir.
Kask takmak mecburi olup, eldiven, başlık, ayakkabı kılıfı ve rüzgarlık önerilir.

Bir öneri de ben yapayım hocam müsadenizle. Yanımızda mümkünse su tankı, hörgüç vb. :) depolama üniteleri getirirsek Ardıçlı'nın o yumuşacık suyunu evdekilere de tattırma imkanımız olur inşallah...

@Mesut Girgiç

Abi İşaAllah geleceğim. Bol rampa varmı.... canım çekti de

@A.Samet Topcuoglu

Özel olarak kendisine sorsan daha uygun olurdu bence. :rolleyes:

Geri