Scudo Sports

Konya

Scudo
teşekkürler faruk. peki bu kasklar kalite olarak nasıldır sence. tahminimce bu fiyat aralığındakilerin hepsi aşağı yukarı aynıdır ama özellikle dikkat edilmesi gereken bir durum var mı? yoksa hemen sipariş vereyim mi?

@Murat Uluoğlu

Ben bunların bir alt modelini kullanıyorum. Abdulhamit abimde 2.linkteki kasktan var. Arasında kalite olarak fark var. Kilitleme mekanizması olarak, dış kaplaması olarak, iç dizayn ve havalandırma olarak Abdulhamit abimin kaskı daha kaliteli. Başlangıç olarak tercih edebileceğim bir kask. Ben de yakın zamanda kaskımı değiştirmeyi düşünüyorum. Bir de kafa ölçünüzü biliyor musunuz? Ona göre tedarik edin bence.

• Beğen
Tepkiler: Murat Uluoğlu
54-60 arası ölçü vermişler. benim kafa ölçüm 58 (biraz büyük kafalıyım herhalde). telefonla sordum kafa ölçüsü 60'ı geçerse sipariş vermeyin dedi. 2 cm. ile kurtarıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Faruk ÇUBUKCU
TÜrkİye'nİn Medar-i İftİhari İronmanlar:
Hafta Sonu Kİlİstra'da Bİr GÜnlÜk (cumartesİ 08:30 GİrİŞ, Pazar 14:30 ÇikiŞ)umke (ulusal Medİkal Kurtarma Ekİbİ) EĞİtİm Kampimizi GerÇekleŞtİreceĞİz. Bİzİ Zİyaret Ederek ÇaliŞmalarimiza Destek Verİrsenİz Bİzİ ŞereflendİrmİŞ Olursunuz.

Arkadaşlar (bu hafta içi ve önümüzdeki hafta içi için) yol yapabilecek var mı?
-İçeri çumra Çumra Çatalhöyük
-Kestel
-Aksaray yolundan Zazadın han
gibi fazla uzun olmayacak bir gezi düşünüyorum. Uygun olursanız cevabınızı beklerim.

• Beğen
Tepkiler: Faruk ÇUBUKCU
@bisikletseven

Abi geceleri bana uyar. Gündüzleri hafta içi cumartesi dahil çalışıyorum. Gece yapalım dersen yapalım :) Bir de geceleri kampüse doğru turluyorum bazen beraber takılabiliriz... :rolleyes:

Yarın 9/12/2010 saat 09:00 da Real'in önündeki benzinlikten hareketle Aksaray Yolu üzerinden Zazadın Han'a varıp geleceğim.

Ayrıca Cuma günü 10/12/2010 saat 14.00 da Real'in önündeki benzinlikten hareketle Kestel rampalarına tırmanacağım.

Katılmak isteyen olursa buyursun gelsin.

bu hafta sonu gelmek istiyorum ama malas korkutuyor beni :(

bu hafta sonu kar gösteriyor -4 felandı sanırsam ama yinede cumadan bir dahbakacagım

Geri