Scudo Sports

Konya

Scudo
Grinin bi kerameti varmı ki merak ettim doğrusu..:unsure::unsure:

bu arada hocam bisikletiniz hayırlı uğurlu olsun. kazasız belasız mutlu umutlu pedallamalar..:D

abi işler yogunluna bakıyo yorgun oluyom gelemiyom :) kusuruma bakmayın :) ama yarın gelecem yol lastiklerimde takılıydı saten :)

• Beğen
Tepkiler: Abdülhamit Topçu
abim bisikletin hayırlı olsun bol pedallamalar yanlız bir sorum olacak konya merkezden(realden) kaç dakikada geliyorsunuz buraya yani kadınhanına

• Beğen
sonunda fırsat bulup resimleri upload edebildim :)

geçen haftaki kent ormanı gezimiz sırasında hoşuma giden sonbaharın güzelliğindeki fotoğragları paylaştım :)

işlerden, derslerden fırsat bulamıyorum maalesef :) buldukça videolarıda eklemeye çalışacağım :)

link: (link)

Konya Kadınhanı gezizine katılan tum arkadaşlarıma ve abilerime selamlar cok teşekkurler fotografları 4 gozle bekliyorummmmm

• Beğen
otuzundan sonra bisiklet alınca sevindirik oldum kadınhanı gezginleriyle tanışmak için sabah kalktım ama bugünkü kamu personeli dil sınavını tamamen unutmuşum. sınava eşim girecekti ve benim de onu kampüse bırakmam gerekiyordu. eşimi okula yanlız göndermek olmazdı o yüzden gelemedim. ama sabah kampüse çıkarken sağda sizi gördüm. herhalde birinizin tekeri patlamıştı veya onun gibi birşey. bisikleti yatırmış 2 kişi uğraşıyordu. hemen arkanızda biri geliyordu. şöyle 1 kilometre filan ileride de diğer bir arkadaş pedalıyordu. inşalla bir dahaki sefere. bu arada akşam da dedeman kipadan bisikletimle dönerken bir bisikletçi de selam verdi. belki o da sizdendir. keşke durup konuşsaydım tanışırdık. anlık karşılaştık o yüzden durmayı akıl edemedim. belki burada denk geliriz. kırmızı sedonalı otuzunu geçen o adam benim.

iki kişiden biri bendim, arkadşın patlağını yapıyorduk :) Haftaya gelirsiniz inşallah.
ileride pedallayanda muhtemelen fatih beydi.
@Murat Uluoğlu

Geri