otuzundan sonra bisiklet alınca sevindirik oldum kadınhanı gezginleriyle tanışmak için sabah kalktım ama bugünkü kamu personeli dil sınavını tamamen unutmuşum. sınava eşim girecekti ve benim de onu kampüse bırakmam gerekiyordu. eşimi okula yanlız göndermek olmazdı o yüzden gelemedim. ama sabah kampüse çıkarken sağda sizi gördüm. herhalde birinizin tekeri patlamıştı veya onun gibi birşey. bisikleti yatırmış 2 kişi uğraşıyordu. hemen arkanızda biri geliyordu. şöyle 1 kilometre filan ileride de diğer bir arkadaş pedalıyordu. inşalla bir dahaki sefere. bu arada akşam da dedeman kipadan bisikletimle dönerken bir bisikletçi de selam verdi. belki o da sizdendir. keşke durup konuşsaydım tanışırdık. anlık karşılaştık o yüzden durmayı akıl edemedim. belki burada denk geliriz. kırmızı sedonalı otuzunu geçen o adam benim.
o bendim abi bisikletin cok can yakıyordu ama malum cok yorulmuşdum keşke dursaydımda az dinlenseydim nese tanışdıgımıza memnun oldum bidahaki sefere inş
Kadınhanı yolcularına teşekkürür ederim ama şunu da diyemeden geçemeyeceğim: Yahu ekip dağ bisikleti ile yoldan çıkıyor, yol bisikleti ile baştan çıkıyor:46:
Allah bizi korusun