Scudo Sports

Konya

Scudo
Ben hocaya sordum. Yol lastiğini deneyenlerin 3 tura kadar hakları var; dolayısıyla değil direkt olarak:
Benim suçum günahım olmaz.
Pedala bassam zeval olmaz
60-70 yapmasam
Trek bana helal olmaz. :D

Not: Deryarınızı çok kullandım hakkınızı helal edin.

öğrencilik bitmiyor işte artakalan zamandada babamın yanında devirdaim kriko halat(gaz halatı ,elfren kumanda kolu-ve bilimum)TRANSPALET tamiri yapıyoruz.

• Beğen
Tepkiler: 42FY
havzandayım :)
maşallah konyada bisikletçiler amip gibi çoğalıyor :) tabiiki bu çok sevindirici bir durum :) umarım sıkı mtb'cilersinizdir :) asflatla pek aram yok çünkü :D

• Beğen
Tepkiler: 42FY
bende yaka meram :D burada sadece sameti tanıyorum dierlerinizle de tanışmak isterim

slm meramlılar ben meramyakada kapanan petrolden carsı ıstıkametıne gıderken sagda saatcı eczanesının karsısındayım ..tanısalım yarış bisikleti topluyorum

mrb kardesım gelsen benım yanıma ben sana yardımcı olurum inş ..burak kardesım sanada tşkler hakkımızda boyle guzel seyler duymak guzel .bende kendıme yarıs bısıkletı toparlıyorum....saygılar

Geçen bisikletçide tanıştığımız arkadaş mısınız? Mtb ile gelmiştim.
@şampiyon42

Arkadaşlar selam.

Bu turda da yavaş gitmeyi beceremedim. :( Valla kızıyorum kendime bu yüzden. Pedal basarken her türlü tahrike kapılıyorum.

İnşallah bi daha ki sefere arka sırayı dörtleyip, motor üstünde yavaş yavaş dışarıyı seyrederek yolculuk edeceğim, sohbetin tadını çıkaracağım.
85 le giden kamyonların tahriklerine kapılmayacağım :D ;) Evde denemeyin, gerçekten tehlikeli.. ;)
(ama laf aramızda enfes bişeydi.. altımdaki speedster mi yoksa Harley Davitson mu anlayamadan Ladikten Kadınhanına varıvermişim.. :sigaraici :crazy292: :)

Tüm katılımcılara ve izleyicilere selam sevgi saygı hürmet ve muhabbetlerimle... :)

@Fatih Sert

Geç bi cevap oldu benimkisi, lakin, o gezinin tadı hala "baldırlarımda" :p

Yahu "her çıkışın bi inişi vardır" derlerdi de, inanırdım. Bu gezide iniş falan yoktu yaw! Yani, ben hatırlamıyom :p ;)

Fakat Fatih, sen olmasan Loras'a giderdim de, o patika yollarda kesin "Lost" olurdum.

Sağlam kılavuz, google, GPS ve de harita mühendisi arkadaşım

@Mesut Girgiç

He he hee... Tahmin edebiliyorum Mesut abi. Yine "asfaltı ağlatmışsındır". Bu tura gelemedim ama bana, suç ortakların da varmış gibi geliyo ;) . Hani sadece kamyonların değil, kötü arkadaşların da tahriklerine kapılmışsın gibi. Tahmin sadece benimkisi.

Bitti benimkisi... :p :D

Geri