Ben hocaya sordum. Yol lastiğini deneyenlerin 3 tura kadar hakları var; dolayısıyla değil direkt olarak:
Benim suçum günahım olmaz.
Pedala bassam zeval olmaz
60-70 yapmasam
Trek bana helal olmaz.
Not: Deryarınızı çok kullandım hakkınızı helal edin.
havzandayım
maşallah konyada bisikletçiler amip gibi çoğalıyor tabiiki bu çok sevindirici bir durum umarım sıkı mtb'cilersinizdir asflatla pek aram yok çünkü
Bu turda da yavaş gitmeyi beceremedim. Valla kızıyorum kendime bu yüzden. Pedal basarken her türlü tahrike kapılıyorum.
İnşallah bi daha ki sefere arka sırayı dörtleyip, motor üstünde yavaş yavaş dışarıyı seyrederek yolculuk edeceğim, sohbetin tadını çıkaracağım.
85 le giden kamyonların tahriklerine kapılmayacağım Evde denemeyin, gerçekten tehlikeli..
(ama laf aramızda enfes bişeydi.. altımdaki speedster mi yoksa Harley Davitson mu anlayamadan Ladikten Kadınhanına varıvermişim.. :sigaraici :crazy292:
Tüm katılımcılara ve izleyicilere selam sevgi saygı hürmet ve muhabbetlerimle...
He he hee... Tahmin edebiliyorum Mesut abi. Yine "asfaltı ağlatmışsındır". Bu tura gelemedim ama bana, suç ortakların da varmış gibi geliyo . Hani sadece kamyonların değil, kötü arkadaşların da tahriklerine kapılmışsın gibi. Tahmin sadece benimkisi.
Ben kötü arkadaş kurbanıyım zaten. Benim hiç günahım yok. Bak sen de taa İstanbullardan görmüşsün gerçeği. Helal olsun sana..
O kötü olan arkadaşımın adını diyemem ayıp olur ama adının baş harfi de "A"hmet yıldırım..
Tüh ya Pazar gün fena kaçırmışız geziyi başta o meşhur börek,sonrasında o börekleri yakmak için biraz da yolun tadına varmak için yapılan hızlar O yolda olmak isterdim :10: