Scudo Sports

Konya

Scudo
Bence de Kadınhanı olsun. (Zira erkekhanı diye bişey yok zaten, mecbur kadınhanı olacak :) )
Ahmet hoca, sen piynirleri hazır etmeye başla istersen..

Belki bizim rudi kadınhanına Tandem ile gelebilir.. :eek: (Sabah uyanabilirse tabi.. :p )

Pazar günü sabah 08:30 da Realin önündeki benzinlikte buluşup Kadınhanına börek yemeye gidip döneceğiz, dönüşte Ladikte böreklerin üstüne Çay yada Adaçayı cilası atacağız inşallah.

.

Pazar günü sabah 08:30 da Realin önündeki benzinlikte buluşup Kadınhanına börek yemeye gidip döneceğiz, dönüşte Ladikte böreklerin üstüne Çay yada Adaçayı cilası atacağız inşallah.

.
Gelirdim amma bisikletim yok artık. İşin tuhafı ne alacağıma da karar veremiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Abdülhamit Topçu
@M.Emin Doğan

En zevkli iş bisiklet almaktır.
Ne alacağına karar vermektir.
Karar verdirelim Emin Bey.
Bak şimdi senin yerine mutlu oldum bile ... :)
Kırmızı bi bisiklet alalım sana.. ;) :)
Senin tarzına şehir ve tur bisikletleri uyar. Tüttüre tüttüre gezersin. :ci: ;)
Yada bize takılmak istersen yol + mtb = 2 bisiklet gibi temel matematik formülüyle hareket etmen gerekir. Cüzdanda sorun yoksa yukardaki denklemi kolay çözersin. :)
Marka konusuna gelelim. Parana göre markanı seçersin. Yani esas konu para.
Sen para harcayama karar verdiysen, gerisini beraber hallederiz inşallahüteala.. :)

Unutma; bisikletin ne olursa olsun rengi kırmızı olsun. Kırmızılar diğer renklerden(Ahmet yıldırımın siyahları hariç :)) en az %20 daha hızlı giderler. Denedim gördüm, benimkiler(kırmızı bisikletlerim) öyle yapıyor.

Saygılar.

seçuk ünv.'de öğretim üyesiyim. henüz bisikletim yok. ama bugün yarın alacağım ve biraz kondisyon sağladıktan sonra turlarınıza katılmayı düşünüyorum

@Murat Uluoğlu

Aynı durum bendede var hocam... Kondisyon önemli . İronmanlerin ve colourmanlerin ekibi baya mesafe yapıyorlar..:D..Kondisyon şart sanırım...

Kırmızı modası başladı galiba. Tehlikeli bir renk aşırı hız yapar kontrolden çıkarbilirsiniz sonra eve gelip mutfakta ne var ne yoksa yersiniz hele mutfak renginiz kırmızı hiç olmasın doymak nedir bilmezsiniz. Kırmızı tehlikeli ııııı dikkat çeker nazara getirir okutmak gerekebilir

Geri