Scudo Sports

Konya

Herkese, her dosta kalbi teşekkürlerimi sunarım.
Bisiklete binmenin, doğayla baş başa, içi içe olmanın,
ihtişamlı acziyetimle o dağların arasından yokluğa kayışımın,
yoldan çıkarak yola gelişimin,
dostlarla beraber yolu buluşumun,
sabrın ve selametin o muhteşem akibetinde yeniden dirilişimin,
bil hakika herkesin yanaklarındaki samimi ifade ve tebessümlerin,
gönül gönüle, pedal pedala bir birlikteliğin
bilâ tarif mutluluğunu yaşıyorum.

Fotoğraflar yakında...

Not: 50 mm Gidon boğazı aranıyor. Sağlamından... :D

Scudo
@AHMTB

Kolaycı seni... Bilmukabele' ymiş... :p

Bundan sonra şöyle kolayına kaçmadan mutluluğun resmini yap bize abidin, piynirli börek yaptır bize, doyur bizi Ahmet hoca..
Bundan sonra Kadınhanına gidersek piynirli börekler yaptır bize
Hatunsaray'a gidersek sucuklu tulumlu börek
Ladik'e gidersek de somun arası kaşar, helva olsun usta..
şöyle kolaya kaçmadan.. mutluluğun resmini yap bize, börek yaptır mesela.. :p :)

• Beğen
Tepkiler: smh42 ve AHMTB
merhaba arkadaşlar bugüne kadar çok bisikletim oldu ama hepsi sıradan bisikletlerdi. ilk kez 400-600 tl arası orta sınıf sayılabilecek bir bisiklet alarak hem spor hem de gezi amaçlı bisiklet kullanmak istiyorum. konyalı değilim ama iş nedeniyle konyada ikamet ediyorum. konyalıların günlük kullandığı tarzda bisiklet satan yer çok ama doğru düzgün bisiklet satan 2 mağaza buldum. pınarelli ve portakal bisiklet. bunların haricinde tavsiye edebileceğiniz yer var mı? pınarelli de benim bütçeme uygun sadece sedona borla var. portakalda ise kron'un çeşitleri var. yardımlarınızı bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Faruk ÇUBUKCU
Hocam yol 250-300 km olur kanımca.
Teçhizatsız formül

- 1-

Gece dışarda kalmayız. Öğretmen evi yurt kurs olabilir veya başka bir barınma yeri de olabilir aklınıza ne gelirse.

-2-
Bir gün önceki gece Konya'dan bineriz otobüse sabahın kuşluk vaktinde sabah ezanında otogardan başlarız turumuza konaklama yapmaksızın pedallarız gündüz gece gündüz gece. Geceye kalırız ve ay ışığında bisiklet kullanırız (2009 Transtoros turumuzu hatırlatırlayalım) Evimize geliriz.

• Beğen
Tepkiler: Abdülhamit Topçu
@Murat Uluoğlu

@Faruk ÇUBUKCU

Alınıtıdır..

edit: tavsiye

forumda gezerseniz satılık 2.el bisikletler bulabilirsiniz. eğer benim gibi acele etmezseniz. parça parça toplayarak bisikleti tamamlarsınız ki benim tavsiyem bu yöndedir.Zaten önümüz kış yavvaştan toplamaya başlarsınız. bahara kadar biraz daha ekler 1000 liraya orta-üst veya üst-alt gruptan bisiklet elde edersiniz. e tabi 0 bisikletin tadıda bir başkadır..:D

• Beğen
Tepkiler: Murat Uluoğlu
@Murat Uluoğlu

Murat bey iyi bir karar vermişsiniz sedona borla kullanan bir arkadaşım var çok memnundu. Kron ise ekibimizde var dağa taşa yola geliyor ikiside güzel tercih beğeninize kalmış

• Beğen
Tepkiler: sadık1964
@Murat Uluoğlu

Kardeşim öncelikle aramıza hoşgeldin. DRAG bisikletlerini ben önceden görmüştüm fakat kullanmadığım ve çevremde de pek görmediğim için biraz şüpheli düşünüyordum. Fakat bu düşüncem DRAG Blade yol bisikletimi alıncaya kadarmış. Fiyat/performans olarak gayet güzel bir bisiklet. Verdiğim paranın hakkını fazlasıyla hakediyor bence. Şu aralar 2000 km'ye yaklaşmışımdır ve hiç bir sorunum olmadı. Ayrıca kadrosu da ömür boyu garantili.

MTB bisikleti almaya karar verdiyseniz ve 600TL civarı bütçeniz varsa DRAG Ontario'yu öneririm. En azından 0 Km bir bisikletle işe başlamış olacaksınız ve üzerindeki donanımlar da Alivio. Benim ilk MTB olarak TREK 3900 aldım ve şu an hala da onu kullanıyorum. Eğer almamış olsaydım DRAG Ontario tercihim olurdu. Sedona'da güzel bisiklettir. İyi bisiklete kötü diyemem :) Fakat ben tercihimi DRAG'dan yana kullanıyorum :) Kafanıza takılan soru varsa bilgim nispetinde yardımcı olmak isterim.

@Fatih Sert

Fatih Abi Gönlüne, Denklanşörüne sağlık. Sizinle beraber gezdik bizde.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Acar
faruk bey, açkılayıcı mesajınız için teşekkür ediyorum. buradaki arkadaşların sayesinde drag da aklıma yatmaya başladı. başta da dediğim gibi bu işte yeniyim ve bilgilerim sadece internet araştırmalarına dayanıyor. dragla ilgili bazı sorularım olacak. drag ontario'daki disc frenler hiddrolik mi mekanik mi? mekanik pek önerilmiyor anladığım kadarıyla. sedona borlanın çok sık tavsiye edildiğini görüyorum, gerçekten de o kadar iyi mi? drag ontario modeli teknik olarak sedona borladan iyi midir. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

mesaj sayım yeterli olmadığı için mesajına özelden cevap yazamadığım abdulhamit beye de önerileri için teşekkür ediyorum. muhakkak konya drag bayisine uğrayacağım.

• Beğen
Tepkiler: Faruk ÇUBUKCU
@Murat Uluoğlu

Rica ederim. Frenleri mekaniktir. Evet mekanik pek önerilmiyor çünkü V Frenlere göre daha ağırlar ve V Frenler yerine göre daha güzel performans sağlıyorlar. Ben yaklaşık 4.5 ay mekanik disk kullandım ve hiçbir şikayetim de olmadı. https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=23178 linkte ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz. Sedona biraz daha fazla Türkiye'de kullanıldığı için öneriliyor kanaatimce. Fakat Drag çeşitlilik olarak Sedona'dan daha fazla sayıya ulaşmış ve Ukrayna milli takımına da bisiklet tedarik ediyor. Sedona Borla teknik olarak Ontario'ya göre daha alt seviyede. Ontario'da Alivio ve muadili ürünler kullanılmış Borla'da ise Altus ve muadili. Ontario'yu görmeden karar vermeyin bence.

yaka meram çarşamba pazarındaki adesemden sola dönüyorsun abi ilerde sağda yıldırım bisiklet var bende bisikletimin bakımlarını oraya yaptırıyorum ucuz ve kaliteli yapıyorlar bide buraya bak istersen =)

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Acar
1) pınarelli mustafa amca yada ahmet abi.
2)Navruz bisiklet. Sultan hamamının olduğu yerde.
3)Portakal Bisiklet.sanırım sadece bakımı var parça satışı yok. Migros çevresinde
4)yıldırım bisiklet-yaka meram

Geri