Scudo Sports

Konya

Scudo
@abdulhamit

Hayırlı olsun yeni bisikletleriniz keşke benim hacıda gelse bisiklete binse ama verdiğim paraya bile acıyor..:) İnşallah yakın vakitte beraber pedallarız..:)

• Beğen
Tepkiler: Abdülhamit Topçu
Özelden ve buradan mesaj yazan arkadaşlar,maddi sebeplerden ötürü değişim fikrimi erteledim.Şimdi satıp bisikletsiz kalmakta istemem :)
İnşallah birgün tanışır , beraber pedallarız...

• Beğen
Tepkiler: Abdülhamit Topçu
Bugün kü gezinin fotograflarını merakla bekliyorum..:) Takım yorgun sanırım..:)

• Beğen
Tepkiler: smh42
Konuya ilave tavsiye yapcek varmıdır...
1) pınarelli mustafa amca yada ahmet abi.
2)Navruz bisiklet. Sultan hamamının olduğu yerde.
3)???

Portakal Bisiklet diye bir yer duymuştum. Ama nasıldır, nerdedir bilemem.

Bir üst mesajda da dediğiniz gibi, Pınarelli iyidir.

@Mustafa Acar

Ekip haliyle yorulmuştur. Eve gelme saatimiz hadi bi nefes aldık duş yemek vs. Eee bi de gezi yazısı ve fotoların hazırlanması malum günlük iş akışımızı da dikkate alınca zaman alıyor. Gecikmeleri en kısa sürede gidermek hepimizin temennisi çünkü gezimizi sizin gibi bisiklet dostlarıyla paylaşmak bizim mutluluğumuzu daha da arttıyor. Sevgilerle.... Haftaya görüşmek üzere

@bisikletseven

Evet, kendi kendimizi çok yorduk.
ironlar hakkaten sıkı bir ekip.

GEçen hafta Beyşehir ile 2010 un son uzun yolunu, dün de Köseler-Hadımlar ve Ebemağlar rampaları ve diğer gerikalmaz çıkışlar ile 2010 un son ve en mahvedici Absolute-hardoffroad-mtb atraksiyonunu yapmış bulunuyoruz. Zor olanları atlattık yani...

Bundan sonra dağ da yapsak yol da yapsak KEYİFÇİ turlar olacak, inşallah..

Ekibe tekrar geçmiş olsun dileklerimle, üstün başarılarının devamını diler ve pazar günkü performanslarından dolayı hepsini ayrı ayrı tebrik eder ve teşekkürlerimi sunarım. :)

Bir yorum yaptık ne kamu kaldı ne oy. Oy oy oyyyyooooyyyyy:)
Yok mu bu havaları değerlendiren:in:

@bisikletseven

Bu havalarda içanadoluda geceleri soğuk oluyor. Biz bol hamsi yiyemiyoruz ki yağı-fosforu bizi gece ısıtsın.:)

Haa, unutmadan.. sen gerçekten ciddimisin ironkelebek :rolleyes:

Geri