Scudo Sports

Konya

Ben Sultan Hamamının orada navruz bisiklete götürüyorum. Şimdiye kadar bir şikayetim olmadı.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Acar
Scudo
@Mustafa Acar

Mustafa arkadaşım hoşbulduk.Bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkürler. Açıkçası sedona nın nasıl olduğunu merak ettim. Trek deneme fırsatım oldu ve güzel bisiklet. Konya da birtane satılık sedona borla var acaba nasıldır diye düşündüm. Trekle arasında fiyat farkı var tabikide bu yüzden trek in bir üstünlüğü vardır elbette. Bakalım biraz sabretmek hızlı davranmamak iyi olabilir heralde. Sizde üniversitedesiniz,yakın zamanda tanışmak üzere.

@Mesut Girgiç

Evet, Türkiye'deymiş... Konya İli, Meram İlçe sınırları içerisinde. Meram Köprüden Başlayıp, Dere-Santral Yolu, Köseler Yaylası, Loras Dağı'nın etekleri, Domuz (cuk) Yatağından, Gaysılı Dere'ye, Oradan Kargasekmez'e, Oradan Manastır'a (Yayla), Oradan da Altınapa Orman Fidanlığı'na, Oradan da tekrar Dere Yolu ve Konya'ya, Oradan da tekrar evlerimize...yani...... Habeşistan'a döneceğiz.... Yani yeni adı ile ETİYOPYA.... Karamellisi de var...:rolleyes:
Eeee....Bu hafta bi değişiklik olsun dedik...
Hep Habeşistan.... hep Habeşistan.... (Şaşırmadan ve karıştırmadan 5 kez tekrar edin)

Başka böyle yeni sistem bisikletlerden anlayan ustalar varmıdır.?

herkese merhaba, kolay gelsin, turları çok özledim ama artık malatya darende deyim, konya ya tekrar gelirsem görüşmek dileğiyle

• Beğen
Tepkiler: M.Sami ve AHMTB
@bisikletseven

28 KASIM İKİBİN10 PAZAR....
MERAM SON DURAKTA BULUŞSAK OLMAZ ZARAR...
ELLERİM SAAT 9 (DOKUZ) YAZAR...
AMAN İRONMANIMA DEĞMESİN NAZAR...
BU PARKURDA İNAN Kİ HERKES AZAR...

NOT : Herkez yanında yiyeceğini getirsin loooowww....!

@AHMTB

Abiz sizin rota belli bizim rota orda mı belirlenecek

@AHMTB

Ahmet abi senin meslek nedir edebiyat öğretmeni gibi yazmışsın..:)
Bu arada geziye katılacak herkeze şimdiden ellerinize ayaklarınıza kanınızdaki alyuvarlarınıza sağlık..:)

• Beğen
Tepkiler: smh42 ve AHMTB
@bisikletseven

Madem sen kelebeksen; Eee... biz de zaten kelebek vadisinden geçeceksek...
Seni de oraya atıvıralım orrtaaaam....

Türkçe Meali;
Gel...Ne olursan ol....yine gel...
İnsan olsan da gel, kelebek olsan da gel...
İster Hibritli ol, istersen Yollu... :)rolleyes: )
Bineceğimiz en son araç dört kollu...:(
Ümitsizlik ekibi değil bizim ekibimiz...
Adıyla sanıyla İRONMANIZ biz...
Dağ bisikletin olmasa da gam değil...
Dağ başında lastiğine batan cam değil...

Köprübaşı cam cam........... Yok yok.... mevzuu değişiyor....
En iyisi burada kesmek....

@AHMTB

Walla süpper yazmışsın be Ahmet :in: . Q klavyene sağlık ;) . Ben, naçizane bi tamamlamada bulunacam. Mevzunun değişmemesi açısından :p

Köprübaşı cam cam;
Meram tarafı bayaa bi ÇAM;
Ironman'lar için çalıyor bak TAM TAM;
Sen, oğlanın SCOTT'u ile gel bu pazar; TAMAM?

Nasıl? İyi toparlamış mıyım? He he he heeeeee... :D :D :D

Köprübaşı cam cam;
Meram tarafı bayaa bi ÇAM;
Ironman'lar için çalıyor bak TAM TAM;
Sen, oğlanın SCOTT'u ile gel bu pazar; TAMAM?

Nasıl? İyi toparlamış mıyım? He he he heeeeee... :D :D :D

Ahmet Hocam ve ogün, İkinizde harikasınız. Nereden bulursunuz bu lafları okuyunca gülmekten bir hoş oluyorum.
DEDE

Abi yarın kargoya verilecek, pazara yetişmiyor ben pazar bel(han önü, belenbaşı beli) bellemeye gidecemartık
Bu bana
(link)
Bu da Babama
(link)
Anlaşılacağı gibi hocayı da ekibe dahil edeceğiz inşallah :) Kısa etaplardan başlayarak(Babam Mesut hocanın performans testinden geçti)

Geri