Scudo Sports

Konya

Scudo
@M.Sami

Sami gel yolda hazırlanırsın :D

yarına yok mu? bir gezi etkinlik falan abi:D etleri yediniz yatma zamanı değil:D:D ben et yemiyorum bu pazarda yatma hakkım var:D:D

• Beğen
Tepkiler: jeepers42
bi dahaki sefere abi inş bide kent ormanından saat kacda gecdiniz bende ordaydım yarı mtb yaptım yarı düz yol güzeldi ailemle yaptıgım mangal pahabicilemez:D

öncelikle merhaba beyler bilenler vardır belki beni ama bazılarını bilmiyorum bu vesileyle tanısıyoruz bi güzel mtb yapalım derim size de uyarsa mesala 28.11.2010 da güzel bi mtb yaparsak daha yakından tanışmız oluruz selametle

• Beğen
@M.Sami

Giriş kapısının karşısındaoturanlar sizmiydiniz yoksa :)

yaa kusura bakmayın ben ilgilenemdim burayla yoğunluktan :) her türlü mtb uyar bana yeterki asfalt olmasın :)

bu arada haftasonu boş durmadım tabiiki ;

cumartesi günü pınarbaşı yaptım git-gel 70 km :) diyeceksinizki niye kendin gittin :D orada bir yakınımızın bahçesi varda o yüzden biraz ulaşım amaçlı oldu :)
( fotoğraf ve rotaları paylaşacağım yakında, buraya da linki eklerim )

bu arada dün akşam itibariyle 500 km'yi de devirdim 2 ayda :)

eğer hava yağışlı olmazsa ben her pazar yeni rotalara açığım :) ya usta abilerimize uyarım ya da kendimiz rota çizeriz :) her türlü öneriye açığım :)
uzun yollardan ziyade engebeli zeminde kısa turlar tercihimdir ;)

• Beğen
Tepkiler: Abdülhamit Topçu
Yasin az kaldı Mtb yi alıyorum kaçısın kalmayacak o zaman :)

@jeepers42

• Beğen
Ironman adlı bisiklet gezi grubu Orta Anadolu'nun orta kısmında yaşamakta ; 4mevsim 12 ay değişken iklim koşullarında gece gündüz bisiklet sürme yeteneğine sahiptir.Ancak üyelerinin bir kısmı sadece dağ bisikleti ya da yol bisikletine sahipken bir kısmı hem dağ hem de yol bisikletine sahiptir. Grup bu hafta pazar günü bir gezi planı üzerinde kafa yormaktadır ve aşağıdaki hususlar üzerinde yoğunlaşmaktadır.

I-Of road rotası belirlensin- arazide kaybolalım
II-Asfalt rota belirlensin- Kadınhanı’na gidelim
III-Asfalt/toprak karışımı rota belirlensin- Kızılören’den Seydişehir yoluna geçelim Konya’ya dönelim
IV-Son güne sürpriz olsun

Üyeler yukarıdaki seçeneklerden yalnızca birini tercih etmek zorunda kalsalardı hangisini tercih ederlerdi?

A) II
B) III
C) IV
D) I

Deep note: Cevaplayın bakayın

Tabiki II :) Birde çatalhüyük durumu varıdı

Arkadaşlar, geçen hafta Asfalt haftasıydı.. Beyşehire gittik geldik, yol bisikleti olup ta gelenler tatmin oldu gelmeyenler avcunu yaladı.

Bu hafta off-road haftası. (Muhtemelen Habitat-II turumuzu yapacaz)

Geleneklerimiz öyle diyo.. .:)

Üzgünüm ve de süzgünüm...
Hepinizi çok severim ama ananelerimizi ve anneannelerimizi korumalıyız. :)

Geri