Scudo Sports

Konya

Scudo
DİKKAT - GEZİ DUYURUSU

23 Ekim 2010 Cumartesi öğleden sonra (Geleneksel Ironman Cumartesi etkinliği olan Pınarelli'de pinekleme yerine) saat 14:30 da Real'in önündeki benzinliğe gelen arkadaşları hoş bir sürpriz olarak Malas Dağı-Kampüs-Otogar üçgeninde gerçekleştirilecek mini bir tur beklemektedir. Mesut Abi'nin vekaletiyle yazılan bu duyuru başta Ironman'ler olmak üzere tüm bisiklet camiasına yapılmıştır.:in:

Kalın sağlıcakla...

Duydum anladım inş gelecegim tşk ederim...

benim börekler iptalll yarın odun kesme işi çıktı size iyi eğlenceler

Benimkide yattı gibi işler baya yogundu yorgunlukdan başımı kaldıramıyorum size ii eglenceler bi dahaki sefere inş

Pazar günkü geziye katılan ve katılmak isteyip te sabah kalkamayan tüm arkadaşlar teşekkürler teşekkürler.
Ekip çok farklı performanslara sahip katılımcılardan oluşsa da yola adaptasyon ve motivasyon bağlamında tek vücut gibi davranabildi. Bunun için herkesi ayrı ayrı tebrik ediyorum.
Ayrıca yeni bisiklet alan arkadaşlara da yeni makinaları hayırlı olsun diyorum.
Börekler için de Ahmet hocaya teşekkürler.
Yoldaki mısır patlağı sıklığındaki lastik patlakları da epeydir unuttuğumuz lastik yamama konusunda bize hatıralarımızdaki bilgileri hatırlamak bakımından faydalı oldu. (bi daha patlak olmasa daha iyi olur aslında.. :) )

Haftaya 29 ekimde üç gün tatil. Kamplı turumuzu havaların soğuk olması sebebiyle süresiz erteledik. Onun herine günü birlik ne yapmak istiyorsanız herkes planını söylesin.

Hayırlı günler, selam ve sevgiler. :)

Ben de dünkü geziyi organize eden ekip arkadaşlarıma, geziye katılan tüm katılımcılara teşekkür edirim. Benim için iyi bir haftasonu oldu umarım sizin için de öyle olmuştur. Güzel olan başka bir ayrıntı da hem böyle seviyeli bir grupla olmak hemde de farkına varmadan sporu yaşamıma katmış olmak. Yeni gezilerde görüşmek üzere.

Önümüzdeki hafta için ben asfalt taraftarıyım Nereye derseniz şimdi havalar erken kararıyor onun için 200+ km. pek iyi olmaz onun için 150 km cıvarı mesafelere gidebiliriz derim. Aksayar yolu Obruk aklıma geldi

Fatih abi fotoğraf çalışmalarını hevesle bekliyorum

@Mesut Girgiç

Öncelikle bütün pedal dostlarına teşekkür ederim. Performansımın zayıflığı ile bisikletimin ağırlığı bir araya gelince parkurun nerede ise %70'inde kendimle başbaşa kalıp derin konuları düşünme fırsatını yakaladım...
Vesile olanlara teşekkür ederim:)))

Mesut Bey, eve gelince bisikletin kulağını çektip. Bir daja lastik patlatmayacak. Ha müjde, dörtledim ama yapıştırmadan, takviye hava ile eve indim:)))))

Hocam bu güzel organizasyon için biz teşekkür ederiz.
Nasipse bir kaç uzun yoldan sonra turu sizlerle beraber de tamamlayacağız.

Ayrıca Ahmet abiye verdiği bilgilerden dolayı.
Fatih abiye vites tavsiyesinden dolayı(fatih abi dizlerim ağrıyor biraz :) Vitesten gibi geldi. Nasihat musibet meselesi) Teşekkür ederiz.

@Mesut Girgiç

@Mesut Girgiç

Hocam bu kestel ormanına yollu lar olarak bizde asfalttan gitsek olmaz mı ? :)

• Beğen
Tepkiler: Faruk ÇUBUKCU
Buluşma yeri ve hareket saatimizi belirleyelim:)

KAMU OYU YOKLAMASI..

Arkadaşlar, hatırlayanlar bilir. Bu sayfalarda daha önce bir Eğirdir-Beyşehir-Konya kamplı iki günlük tur planlamıştık. Daha sonra da havalar soğudu diye o turu askıya almıştık.
O turu hala tutkulu şekilde isteyen arkadaşlar olduğunu öğrendim.
Beyşehirde çadırda kalmak yerine otel ayarlayıp otelde kalmayı onaylayan var ise;
Cumartesi sabah(yada cuma sabah) otobüsle Eğirdire gidip oradan aynı gün akşama kadar Beyşehire gelip orada geceleyip ertesi gün sabah ta Konya ya dönüş yapalım mı, yani çadır yerine otelde kalıp bu turu yapalım mı?Ne dersiniz. ??

Ankete bu linkten katılabilirsiniz

.

KAMU OYU YOKLAMASI..

Arkadaşlar, hatırlayanlar bilir. Bu sayfalarda daha önce bir Eğirdir-Beyşehir-Konyua kamplı iki günlük tur planlamıştık. Daha sonra da havalar soğudu diye o turu askıya almıştık.
O turu hala tutkulu şekilde isteyen arkadaşlar olduğunu öğrendim.
Beyşehirde çadırda kalmak yerine otel ayarlayıp otelde kalmayı onaylayan var ise;
Cumartesi sabah(yada cuma sabah) otobüsle Eğirdire gidip oradan aynı gün akşama kadar Beyşehire gelip, Ertesi gün sabah ta Konya ya dönüş yapalım mı
yani çadır yerine otelde kalıp bu turu yapalım mı?
ne dersiniz.

Oyunuz evetli olsun. Pardon yani hayırlı uğurlu olsun.. demek istedim..

Geri