Scudo Sports

Konya

Meram var mesire alanımız irtibat kurarsak ben götürebilirim sizi yada aile ile beraber gelecekseniz tarif edebilirim.

www.kontured.org adresinden biraz daha bilgi sahibi olabilirsiniz.

Scudo
hepinize teşekkür ederim bisiklet getiremiyorum yanımda maalesef bana daha cok yaya yapılabilicek aktivite lazım ..

Fatih Abi aştın sen olayları, yıkılma işinde üstüme yoktur amma nefesim yetmiyor.

• Beğen
Tepkiler: AHMTB
@gevele

yıkılacağız derken yıkılıp kalmayalım da :D

@aslankangal

Mustafa, Bu fotoları ilgili konu paylaşımında da yayımlarsan güzel olur. ;)

Eğer size mani olmuyacaksam bu hafta sonu yani pazar gunu güzel bi gezi varmı fazla uzak olmuyanından :)

@M.Sami

Mesut abi bu hafta nereye gidelim. Benim tercihim asfalttan olsun derim.

Seydişehir yolu üzerinde hatıp yoluna bağlanan bir yol var, bilenler vardır dedenin yeri diye balık lokantası var yol üzerinde seydişehir yolundan gidip hatıp yolundan asfalttan gidip dönsek diyorum.

• Beğen
Tepkiler: Faruk ÇUBUKCU
Sevgili Ahmetciğim,
Sana da bize de ve Dolayısı ile Konyamıza da bu yakışırdı zaten.
Hem zeki, hem çevik ve hem de ahlaklısın...
Tekrar Hayırlı Olsun...

HAFTA SONU GEZİ DUYURUSUNU CUMA NAMAZINI MÜTEAKİP DEFNEDECEĞİZ..
PARDON YANLIŞ OLDU.... NEŞREDECEĞİZ...:D

ARkadaşlar, geçen haftaki turda ekibin çoğunluğunun arzuladığı bir plan vardı.
Hatunsaray yada Akören(akviran) da börek yemeye gidecektik.
Böreğin içini Ahmet hoca organize edecek.

Eğer hafta sonu hava durumu çok kötü olmazsa büyük ihtimalle asfalttan oraya gider döneriz inşallah belki bir ihtimal sözüm sağlığa.. :)

Tahmini Km ve saat belli mi hocam?
@Mesut Girgiç

• Beğen
Benim tercihimde asfalt dag lastıkları kim takmak sıkıcı oluyor ve kac km mesut hocam akören

• Beğen
24 EKİM 2010 PAZAR günü saat 08.30'da TARİHİ MERAM KÖPRÜ YANI'nda buluşup; Yol Bisikletleri ile (İnce Lastikli MTB ya da hibrit de olabilir) AKÖREN'e (Akviran) gidip geleceğiz inşaallah. Yaklaşık 60 Km x 2 = 120 Km. civarı bir gezi olacak. Akören'de Piynir'li Börek de yiyeceğiz nasip olursa... Duyduk - Duymadık, Uyuduk - Uyanamadık Demeyin...:in:

Geri