Scudo Sports

Konya

29,30,31 ekim (cuma, cumartesi, pazar) Resmi tatilinde üç günlük kamplı bir tur kaçamağı yapalım diyenler fikirlerini buradan paylaşsın.

Benim önerim: Cuma günü sabah erkenden otobüsle Eğirdire varıp oradan, Eğirdir gölünün Kuzeyinde Barla, Yalvaç, Şarkikarağaç ve oradan Kızıldağ ve Beyşehir gölü etrafından (kuzey yada güneyi olabilir) geçmek suretiyle Konyaya dönelim derim. Pazar günü öğle saatlerinde Konyada oluruz inşallah.

http://i932.photobucket.com/albums/ad164/mesutgirgic/GEZ.jpg

Hem Eğirdir hem Beyşehir gölü kenarında yada hem kızıldağ da hem de Beyşehir gölü kenarında kamp atıp üç günde yada sadece Beyşehir gölü kenarında kamp atıp iki günde(yani cumartesi akşamı) Konyaya dönüş yapabiliriz.

Diğer fikirleri bekliyorum, her türlü fikre açığız. :)

Scudo
Bisikleti toplar toplamaz aranıza katılacağım inşallah..:D...Ahmet abiye gerekli konuları söyledik bisikleti toplayınca bende aranıza katılacağım..:D

@Mesut Girgiç

Hocam Isparta'nın Sütçüler ilçesine bağlı Yazılı Kanyon var. Google'dan aratırsanız muhteşem bir yere benziyor. Bence Isparta'ya gidip de oraları görmemek olmaz diye düşünüyorum...

(link)

Sağolsun bisikletçi arkadaşlar fotoğrafları paylaşmışlar.

@Faruk ÇUBUKCU

Yazılı kanyona da Köprülü kanyona da Kovada gölüne de Hatta Selge antik kentine de Olimposa da (Konya dan Eğirdire oradan da mtb ile kamplı olarak Antalyaya olmak üzere) bisikletli olarak gittik, oralarda 5 gün kaldık, rafting yaptık, trekking yaptık, yüzdük, balık avladık, kamp kurduk vs vs vs ...
Bizim ironlar o zamanlar henüz doğmamıştı (yani ekip henüz kurulmamıştı) ve ben şehirlerarası rotalarda genelde tek takılıyordum.
Ben İstanbullu Gürsel bey ve ekibiyle beraber geçmiştim oralardan. İstanbullu ve İzmirli bisikletçiler çoğunluktaydı. Aramızda turun ilk gününde Amerikalı bir bisikletçi bile vardı.. ;)
Güzel yerlerdi.
Hatta bu forumda biz de oralara ait fotoları paylaştık.
Eğirdirli bikernomad adlı forum üyemiz de şahittir..

Bir daha geçeriz ama 3 günlük programa hepsi sığmaz kanaatindeyim.
Ya da gölleri bir kenara bırakıp yazılı kanyona gidip dönmek lazım ama o zaman da ömrümüz(pardon turumuz) rampalarda heba olur gider. :)

Yine de ben çoğunluğa uyarım.

Çoğunluk isterse 3 günde güney Afrikaya da gider döneriz mümkünse inşallah belki.. :D :p

@Mesut Girgiç

Üstadım,
Yalvaçlı birisi olaraktan muhteşem bir tur güzergahı olduğunu söylemeliyim. Bugünden bir şey söylemek zor ama gelmek için şartları zorlamak lazım inş.
tebrik ve güzegah planı için hassaten teşekkürlerimle.

güzargah bana yabancı değil... ancak, allahtan mani olmazsa davete icabeti borç bilirim.

Güzel bi parkur fakat ben gelemem cunku resmi tatilim yok malesef:)

sanırım bu geziyi kaçıramayacağım hiç bir bahane kalmadı

@Mesut Girgiç

Afrika 1-2 aşağıda yolcu kalmasın hadeeee

Aştınız valla ben Sille Kilisede kalırım ona göre :)

• Beğen
Tepkiler: AHMTB
Sene.... geçen sene değil tabii Ahmet Yıldırım ve Ben (Arka fonda Beyşehir Gölü)
http://www.yasincandan.com/old/images/r_13.jpg

Ve benim uzman olduğum tek alan (Yemek, İçmek, Gezmek, Tozmak, Yaymak)
Mangal uzmanı Ahmet Yıldırım
http://www.yasincandan.com/old/images/r_14.jpg

Bu resimler temiz 10 yıllık zaman ne çabuk geçiyor yaw! Hatta Suriye Osmanlı toprağıydı o zamanlar :)

Pazar günü tura katılan herkeze teşekkürler

ancak özellikle ekipten kopmayıp (Mtb ile düz yol gezintidir, iniş eğlencedir, gerçek spor ise TIRMANIŞTIR uyarısı mucibince)Takkeli dağa TIRMANAN ve bilmukabil total kilometreleri 70 lere, nabızları da 170'lere yaklaştıran, arkadaşlara hasseten tebrik ve teşekkürlerimi sunarım.

Turun yarısından dönüp pilava gidenlerin ise yedikleri lop lop et, pıt pıt yağ olsun. Kiloları 100 ü bulsun. :p

Konya daki sevgili bisiklet sevdalısı arkadaşlar bisiklet bisiklet malzemesi ve aksesuar alışverişlerinizi nerden yapmayı tercih ediyorsunuz. bu spora yeni gönül verdim ve başta iişimi görecek daha çok uzun yollarda kullanabileceğim rahat bir bisiklet olmak üzere bir çok malzeme almak için konya da tavsiye edebileceğiniz bir mağaza varmı veye farklı şehirlerdeki mağazaları mı tercih ediyim internet üzerinden alışveriş yapmamı öneriyormusunuz. yeni başlayacak
arkadaşınıza tavsiye de bulunursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler...

delta ve doğa ypk galiba konyada otobüsle konyadan geçerken velespit görmüştüm o da ünlüdür internet sitesi var google da velespit kesin var bike and outdoor a falanda bak

• Beğen
Tepkiler: M.Sami
Geri