faruk ortagım bu sporcu magazasının yerini tam cozemedim burda bana msn den fln girersen güzel bi şekilde tarif edermisin bi gideyim bakayım sana zahmet
Benden de kendisine en az bir bu kadar yıl daha (45) bisiklet üzerinden hiç inmeden (arada bi insin tabi canım) sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum. Bu ikinci 45 yıldan sonra da canı ne dilerse öyle yapsın... Ya da Allah (C.C.), Mesut Abimi nasıl biliyorsa öyle yapsın....
Nice Mutlu Yıllara Sevgili Abim....
AYRICAAAA...
17 EKİM 2010 PAZAR günü saat 09.00'da SİLLE YOLU ERENKÖY HAREKET MERKEZİ KARŞISI OTOBÜS DURAĞI'nda buluşup MTB yapalım inşaallah.
Herkes yanına atıştırmalık birşeyler alsın...
Mesut Hocam,
Doğum gününün 13 Ekim olduğunu biliyordum ancak işlerimin yoğunluğu nedeni ile kutlayamadım. Amca oldun, bu arada dedeliğe de az kaldı. Yüce Allah(C.C) den nice mutlu yıllara sağlık ve afiyetle kavuşmanı niyaz ederim.
Dede
Çocukluktan beri olan bisiklet sevgimiz bizi buralara kadar getirdi.Bundan sonra da şüphesiz devam edecektir.Dumlupınar Üniversitesinde okumaktayım.Bisikletin başkenti Konyada faaliyetlerimize Ironman-Konya Bisiklet Ekibi olarak devam etmekteyiz.Ironman grubunu forumda tanımayan yoktur sanırım.Değerli Mesut Girgiç ve diğer abilerimizle,arkadaşlarımızla birlikte etkinliklerimizi gerçekleştirmekteyiz.Bisiklet sporuna gönül veren herkesle beraberiz..
ahmet hayırlı olsunda bu iş kuru kuruya hayırlı olurmu bilmiyorum artık çay mı ısmarlarsın çorba mı orası sana kalmış hem temsilci olacaksın hemde kuru kuruya hayırlı olacak yok arkası eğri doğrultalım onu yakışmaz konya nın temsilcisine :in:
Tebrikler Ahmet; çok sevindim. Ayrıca çok da doğru bir seçim olmuş senin Konya temsilcisi olman. Artık, özellikle uzun turlarda "Sizi temsilen öndeyim." diye de basıp giden deee miii?